Ataşehir Mahallesi 8211/8 Sokak No: 1/1, Çiğli
i.....
Karin Hanım hayatımı kurtardı diyebilirim. 8 senedir taşıdığım depresyon, anksiyete ve PTSD sorunlarımı nazik, anlayışlı, uzman yaklaşımıyla ele aldı, hayata yeniden katılmamı sağladı. Hiçbir zaman bana kattıklarını ve öğrettiklerini unutmayacağım. İlk defa 17 yaşımda görüştüm, daha sonra üniversite ve bazı durumlar araya girdi ve tekrardan 25 yaşımda, başka hiçbir psikologa güvenemediğim için kendisine yeniden gittim ve 8 sene önce ilk seansımızda tuttuğu notları hala bulundurduğunu görünce doğru yerde olduğumu anladım. Psikolojik sorunlarda iyi bir doktor bulmak çok zor, bunu yaşayan herkes bilir. Karin Hanım’ı bütün tanıdıklarıma önerdiğim gibi burayı okuyanlara da içtenlikle öneriyorum. Sonsuz teşekkür ederim.
Karin Karakulak Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Karin Karakulak Özkan, Psikoloji.
Karin Karakulak Özkan adresi nerede?Karin Karakulak Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8211/8 Sokak No: 1/1 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Karin Karakulak Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Karin Karakulak Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Karin Karakulak Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Karin Karakulak Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Karin Karakulak Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Karin Karakulak Özkan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Karin Karakulak Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çiğli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Çiğli Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Çiğli Aile İçi İletişim Sorunları
Çiğli Madde Kullanımıyla İlişkili Bozukluklar
Çiğli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Çiğli Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Çiğli Travma Sonrası Stres Bozukluğu
Çiğli Vücut (Beden) Disformik Bozukluğu