Merhaba, ben Bireysel Psikoterapi, Aile, Çift ve Partner Terapisi, Cinsel Terapi, Grup Terapi alanlarında Yetişkin ve Genç Yetişkin (ergen) danışanlarıma profesyonel destek sağlamaktayım. Yüz yüze seanslarımı İstanbul, Caddebostan'da yapsam da Online Terapi sayesinde birlikte çalışmanın ve hayatlarımıza dünyanın farklı yerlerinden dokunmanın mümkün olduğunu tecrübelerime istinaden biliyorum. Beraber her şeyi çalışabilir, her şeyi konuşabiliriz. Gerçek kendiliğinize uzanan bu yolculukta sizlere eşlik etmek için burdayım. -Also English psychotherapy is available-
Saygı ve Sevgilerle;

Bağımlılık Danışmanlığı

Bağımlılık Tedavisi

Makaleler

Konum: Benlik Psikoloji Bireysel Terapi

Daha önce hiç psikoloğa gitmemiş biri olarak süreçle ilgili kafamda soru işaretleri vardı. Pek çok psikolog araştırdım ve nihayetinde Kartal beyle çalışmaya başladık. Doğru bir karar verdiğimi daha ilk görüşmemizde anladım. Kendisi insanı dinleyen ve anladığını hissettiren, işini layıkıyla yapan bir psikolog. Covid döneminden beri artan kaygılarımla artık baş edemiyordum ama psikoterapi sürecinde Kartal bey sayesinde pek çok şeyin farkına vardım. Her seansı iple çeker hale geldim. Bu yüzden kendi terapi yolculuğuna başlamak isteyenler için kesinlikle tavsiyemdir. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim :)

Konum: Benlik Psikoloji Psikoterapi

Kartal Bey ile 1 yıldır terapilerimize devam ediyoruz. Kendisi oldukça sakin, sağduyulu, içten, donanımlı, uzman bir psikoterapist. Terapiler, kendimi çok rahat ifade ettiğim, anlaşıldığımı, can kulağıyla dinlendiğimi hissettiğim bir alan. Kendinize, hayatınıza, bugününüze, geleceğinize bir yatırım yapmak istiyorsanız kendi terapi sürecinize başlamanız en güzel yatırımlardan birisi. Bu süreci Kartal Bey ile sürdürmek ise benim hayatımdaki en iyi kararlardan birisi. Uzun bir süre depresyondaydım, zaman zaman panik atak geçiriyordum. Evden, odamdan hatta yatağımdan çıkmak istemediğim günler geride kaldı. Birçok psikolog ile görüştüm, birçok ilaç denedim ama Kartal Bey ile psikoterapiye başladıktan sonra anladım aradığımı, kendimi bulduğumu. Alanında uzman olmasının yanında iyi bir insanla karşılaştığım için şanslı hissediyorum. İyi ki bu sürece birlikte başladık ve devam ediyoruz. Teşekkür ederim Kartal Bey.

Konum: Benlik Psikoloji Psikoterapi

Kartal Bey ile 2 yıldır terapilerimize devam ediyoruz. Kendisiyle terapilere başladıktan sonra hayatım çok değişti. Kendiliğimin güçlendiğini, farkındalığımın arttığını görüyorum. Kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. İyi ki de yollarımız kesişmiş. Kendi terapinize başlamayı düşünüyorsanız içten tavsiyemdir. İyi bir psikoterapist, iyi bir insan hayatınıza dokunduğunda iyi ki diyeceğiniz alanlar, anlar artıyormuş. Her şey için teşekkür ederim Kartal Bey.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

25 yaşında bir gencim. Erken boşalma sorunu yaşıyordum. Başlarda ilişkilerim gayet iyi gitsede, partnerlerim bunu sorun etmesede ileriki zamanlarda ciddi problem haline geliyordu. Bu nedenle bir çok ilişkim bitti. Bunalıma girmiştim diyebilirim. İnternette cinsel terapist ararken kartal beyin sitesine rastladım. Kendisi ile iletişime geçtim. Kendimi daha rahat hissedebilmek için online seans yapıyoruz. Şu anda büyük ilerleme kaydettik. Kendime güvenim yeniden yerine gelmeye başladı.

Konum: Benlik Psikoloji Aile Terapisi

Büyük bir sevgi ile evlendik eşimle. Rüya gibi giden evliliğimiz benim hamile kalmam ile birlikte sorunlu olmaya başladı. Eşim eve gelmez oldu, sürekli bekar arkadaşlarıyla görüşmelere, tatillere gitmeye başladı. İşin içinden çıkamaz oldum. Kavgalar da bu sorunu çözmek bir yana daha da işin içinden çıkılmaz hale geldi. Ortak yakın arkadaşlarımızın yönlendirmesi ile çift terapisi almak konusunda eşimi ikna ettik. Evliliğimizdeki sorunları ve nedenleri görmeye başladık. Aslında ikimizin de büyük hataları varmış. Evliliğimi rayına sokma noktasında terapi çok işe yaradı. Yeniden gülebildiğim için size çok teşekkür ederim Kartal bey.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzun süren bağımlılık macerama yakın zaman içerisinde son verdim. Tedavi görüyorum, ancak sadece tedavi ile süreci atlatmak çok zor olacaktı. Psikoterapinin çok işe yaradığını duydum. Tesadüfen Kartal ile tanıştım. Yaptığımız terapiler çok işe yaradı. Devam ediyoruz. Ve kendimi yeniden doğmuş ve temizlenmiş hissetmeye başladım.

Ö
Konum: Benlik Psikoloji Bireysel Terapi

Çok çabuk öfkelenen sinirli bir yapım var. Çocukluğumdan beri bir şeylere kızdığımda oyuncaklarımı kırardım. Tabi yaşım büyüdükçe evdeki eşyalara zarar vermeye dönüştü. Hatta öfkelendiğimde insanlara zarar verir hale geldim. Ablamla kavga ettiğimde kızgınlıkla onun kolunu zedeledim. 15 gün alçıda kalmak zorunda kaldı. En sonunda kız arkadaşım bu konuda bana destek olmak için terapi randevusu almış. İlk başta gitmek istemedim. 2 kez erteledik görüşmeyi. Sonuncuda gittim. İlk terapi sonrası bile rahatlamıştım. Kendi isteğimle devam etmek istedim. Terapilerim devam ediyor. Kartal bey bu işte çok iyisiniz. Soran herkese kesinlikle tavsiye edeceğim.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Covid meselesi başladığından beri ölüm korkusu yaşıyorum. Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum. Anormal derecede bu korkum baskın hale geldi. Evden dışarıya adım atamaz hale geldim. Kimseyle görüşmez oldum. Bu durumda iyice beni depresyona soktu. Neyseki Kartal bey ile terapilere başladık. Şu anda yaşadığımız durumu kabullendim. Tabi kolay olmuyor. Ama en azından kendi işimi görecek kadar şu aşamada dışarı çıkabiliyorum. Sağolun.

Konum: Benlik Psikoloji Bireysel Terapi

Lisede kendimi farketmeye başladım. Ailemde bendeki değişikliği anlar gibi oldu. Ablamla arkadaş gibiyiz. Ona açılmaya karar verdim ama çok korkuyordum. Bu korkuyu aşmak benim için çok zordu. Kartal bey ile yaptığımız terapiler sonrası ablamla konuştum, tabi ilk zamanlar zor olsada şu anda her şey yolunda :)

Konum: Benlik Psikoloji Bireysel Terapi

Üniversite sınav stresi yüzünden ailemle gittiğim lunaparkta bir anda nefesim kesildi, soluk alamıyordum. Kan ter içinde kaldım, ölüyorum sandım. Sonradan öğrendim ki panik atak rahatsızlığı yaşıyormuşum. Psikologdan terapi almam önerildi. Yolum Kartal beyle kesişti. O kadar rahat tavırları ve güven veren konuşması vardı ki iyileşeceğime ikna olmuştum. Şu anda daha iyiyim, tabiki biraz daha yolumuz var. Ama en basit dediğimiz şeyleri yapabiliyor olmak, uçağa binebilmek, otobüse binebilmek nasıl lüks anlatamam. İyi ki tanımışım sizi. Teşekkür ederim.