Doktora aşırı düşünme ve kaygı sorununu aşmak için gittim. Kendisi, şikayetimin tipik veya ender olması fark etmeksizin yerinde sorular sorarak şikayetimi iyice anlamaya çalıştı. Bunun ardından yönlendirmeler yaparak destek sağladı ve verdiği ilaçla birlikte oldukça olumlu bir süreç geçiriyorum. Şikayetim büyük ölçüde iyileşti diyebilirim. Kendisine liyakatinden dolayı takdir ederim.
se...l
Mukemmel bir doktor kendisi.Beni kendisi kurtardi depresyondan bunalimdan,bir cok ilac denetmislerdi iyi olmamistim taki kendisi ile tanisana kadar.insani iyi dinliyor anliyor .ona gore dogru tedavi uyguluyor.Bence tum basarilarin en iyisine layik bir hekim.
s....s
Uzm. Dr. Kasım Göktaş'a panik bozukluğu ve anksiyete için yaklaşık 1,5 yıldır devam ediyorum. Uygulamış olduğu tedavi bana olumlu anlamda çok büyük etkiler gösterdi. Kendisi başarılı ve ilgili bir doktordur. Memnuniyetle tavsiye edebilirim.
ta....
Kasım bey e yaklaşık 4-5 aydır gidiyorum. kendisi alanında görüp görebileceğiniz en başarılı doktorlardan bir tanesi.Öfke problemim verdiği ilaçlar sayesinde çok azaldı.Önceden aniden parlayan sonra pişman olan biriydim.Aynı zamanda uyku problemim tamamiyle geçti.Kendisinden Allah bin sefer razı olsun.
mg...x
4 Yıldır Kasım bey benimle ilgileniyor hastanede yattığımda 1 hafta kadar bilincim kapalıydı ama ondan sonra verdiği ilaçlarla hastalığım tamamen iyileşti denmese de kontrol edilir bir düzeye geldi.Hatta bir buçuk sene kadar Satış temsilciliği yaptım iyi ki varsınız^^
as...r
Çok kısa süredir tanımama rağmen, samimiyetiniz, ilginiz ve sabrınız için sonsuz minnettarım. Umarım her şey gönlünüzce olur hocam. Sevgi ve saygılar.. B.Tektaş
za...r
kasım bey gerçekten mükemmel bir psikiyatrist herkeze tavsiye ederim hastalarıyla yakından ilgilenen birtakım testler isteyen mesleğini seven bir doktor
he...i
kasım beyi en iyi dr sıtesinden araştırarak buldum beklentimin altında bir randevu gerçekleşti ilaç yazdı ama kullandıgınız ilac var mı diye sormadan kullanmamı istedi verdiği ilaç ogün bende burun kanaması yaptı ben daha dikkatli olmasını beklerdim ilacı kestim
ku...e
selam benim dunyanin en iyi endegerli doktoru oldugnu soyleye bilirim doktor kasim bey benim hastaligmi buldu ve beni tedavi etdi cok memnunum . Saygilarimla.
hu...k
dr kasım bey tanıdığım en iyi dalında uzman beni ve kardeşimi yıllardır süre gelen bir türlü iyleşemediğimiz hastalığımıza göstermiş olduğu hassasiyeti ve tedavisi ile sağlığımıza ve günlük hayatımıza sağlıklı ,sosyal ve aktip hale gelerek yaşama tutunmamıza vesile olmuştur.kendilerine minnetkarız.
Kasım Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kasım Göktaş, Psikiyatri.
Kasım Göktaş adresi nerede?Kasım Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kasım Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kasım Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kasım Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kasım Göktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kasım Göktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kasım Göktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Kasım Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler