Ortodonti Randevusu
2494.Sok. Çamlıca Bulvar Sitesi (Galleria Avm Karşısı) A Blok D:5, Ümitköy, Ankara
Diş Teli Tedavisi
Estetik Braketler
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Kaya Gökçe Dinçyürek Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
öz...r
Gökçe bey hem kızımın hem de oğlumun ortodondisti. Güler yüzlü, özverili, sabırlı, açıklayıcı, ne zaman ihtiyacımız olsa ulaşabileceğimiz bir hekim. Çok memnunuz kendisinden.
ca...k
Kızımın dişlerinin aralarında boşluklar var.Yaklaşık 6 aydır tedavi görüyor.Kaya Bey tedavinin en başından bizi çok güzel yönlendirdi.Tedavinin sın aşamalarına geldik.Çok memnunuz.
bu...
Daha önce üst çeneme tel tedavisi için Gökçe bey e gelmiştim ve çok memnun kalmıştım. Şimdi alt çenem için yeni bir tedaviye başladık. Kendisi harika bir doktor işinde çok uzman bunun yanısıra iletişimi çok kuvvetli. Aile boyu tüm ortadontik tedavilerimiz için kendisini tercih ettik.
s....d
Kızıma tel takılması için doktor araştırırken bir arkadaşım Kaya beyi tavsiye etmişti.. İyi ki de etmiş .. Doktorluğu insanlığı hoşgörülüğüyle mükemmel bir doktor… biz çok çok memnun kaldık.. Tel tedavşsi düşünenlere kesinlikle tavsiyemdir..
Kaya Bey'e kızımın diş teli tedavisi için tavsiye üzerine gittik. İlgisi, alakası, yapacağı işlemlerle ilgili detaylı anlatımı, tedavi tamamlanınca uyguladığı diş temizliği, dişlerin sabit kalması için arka yüzeye yerleştirdiği sabit tel, yardımcı personelin ilgisi yani kısaca biz çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim. Aklımıza takılan soruları her zaman cevapladı ve her danıştığımızda yardımcı oldu. Kesinlikle tavrı, yaklaşımı, bilgi ve becerisi konusunda tavsiye edeceğimiz bir hekim.
se...
Yapılacak tedavi hakkında çok detaylı bir bilgi veriliyor. (Şeffaf Plak tedavisi ve süreçleri) Tedavi sonrası izlenecek yollar hakkında da bilgilendirme yapılıyor. Gerek Gökçe bey, gerekse çalışan personel çok ilgili ve alakalı.
ç.....
Kaya beyi yaklaşık iki yıl önce büyük kızımın diş sorunları nedeniyle tanıdık. Kızıma diş teli tedavisi uyguladı ve şuanda tüm diş sorunları düzelmiş durumda. En son ziyaretimizi bugün küçük kızımın bir diş sorunu için yaptık. Bize durumu ve ne yapmamız gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Ailecek ve özellikle ben de bir doktor olarak, Kaya bey gibi iyi bir doktoru tanıdığıma çok memnunum.
Oğlumun ve benim diş teli tedavimizi Kaya Bey yaptı. Çok memnun kaldığımız tedavi süreci dışında da her zaman yardımcı oldu. Oğlum da ben de diş tellerimizden çok memnunuz ve hiç bir sorun yaşamadık. Aklımıza takılan soruları her zaman cevapladı ve her danıştığımızda yardımcı oldu. Kesinlikle tavrı, yaklaşımı, bilgi ve becerisi konusunda tavsiye edeceğimiz bir doktor.
5 aydır kızım diş teli tedavi görüyor. Doktorumuz ilgili ve işine hakim. Kızımla iletişimide çok iyi, yönlendirme ve açıklamalarda bulunuyor, tedavi sürecinden çok memnunuz.
e....ş
Normalde başka şehirde ortodonti tedavisine başlamış ve bitirmiştim. Şehir değişikliğinden ötürü tedavimi yapan doktora iletişimi kaybettim maalesef. Bu nedenle de bir sürü ortodontist gezmek zorunda kaldım. Ana tedavim biteli 5 yıl olmuştu ve o günden beri pekiştirme tedavisi görüyordum. Fakat ortaya çıkan bazı hastalıklarım yüzünden MR çekimi ve ameliyata girme muhabbetleri retainer telimin varlığı yüzünden çıkıntı oluyordu. Kaya beye retainer tellerimi çıkartmış bir şekilde sadece dişlerimin yapısını korumak adına plak ile tedavime devam etmek istediğim için gittim. Çok sıcak kanlıydı ve beni kabul etti. Kendisine ve yardımcısına çok teşekkür ederim. Bundan sonraki yıllık kontrollerimde de kendisine uğrayacağım.
Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kaya Gökçe Dinçyürek, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Kaya Gökçe Dinçyürek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortodonti Randevusu, Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Çene Darlıkları Tedavisi, Estetik Braketler, Hareketli Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Invisalign Tedavisi.
Kaya Gökçe Dinçyürek adresi nerede?Kaya Gökçe Dinçyürek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2494.Sok. Çamlıca Bulvar Sitesi (Galleria Avm Karşısı) A Blok D:5, Ümitköy Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kaya Gökçe Dinçyürek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kaya Gökçe Dinçyürek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kaya Gökçe Dinçyürek hangi dilleri konuşuyor?Kaya Gökçe Dinçyürek ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Kaya Gökçe Dinçyürek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kaya Gökçe Dinçyürek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kaya Gökçe Dinçyürek hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Kaya Gökçe Dinçyürek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortodontistler
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortodontistler