Ücretsiz bir hekim/uzman hesabı oluşturun

Mustafa Cem Korkut
Buraya bir dosya bırakın
Dosya Seçin
İptal
Kaldır

DoktorTakvimi.com olarak sistemimizde yer alan hekim ve uzman profillerinin güvenilirliği bizim için en önemli esaslardan birisidir. Profillerle ilgili herhangi bir işlem yapabilmemiz için sözü geçen profilin sahibi olduğunuzu kanıtlayan bir kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi veya Pasaport) yüklemeniz gerekmektedir. Bu işlem, profilinizin başkaları tarafından kontrol edilme riskini ortadan kaldırmaktadır. Bu belge bizim tarafımızdan saklanmayacak veya işlenmeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

* Zorunlu alan

Profesyonellerimize nasıl yardım ediyoruz?

Doktor takviminin en beğendiğim yönü bilimselliğe ve gerçek hasta yorumlarına önem vermesidir. Bu hastaları hekimlerden önde tutması anlamına gelir ve ayrıca ticari yaklaşan hekimlere alet olmamak demektir. Sonuç olarak amaç halkın gerçek bilgiye ulaşmasını sağlamaktadır. Doktor takvimi üyeliği kısa sürede doğru ve dürüst tedavi yöntemine ulaşmak açısından önemli. Dürüst çalışan tüm öğretim üyesi arkadaşlarıma ve uzmanlara bu siteyi öneririm.

Kalp Ve Damar Cerrahisi, İstanbul

DoktorTakvimi profilim aracılığıyla internet üzerinden randevu alma fırsatı sayesinde danışanlar programlarına uygun gün ve saate göre kolayca kendi randevularını oluşturabilmekteler.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aydın