Ataşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy, Ataşehir
ha...a
Kızımın apandistini çok belirgin olmamasına rağmen hemen farketti ve gerekli tetkikleri yaptırdı, iyi ki o akşam kendisine rastlamisiz
i̇....
Çocuğumu daha önce devlet hastanesine götürdüğümde verilen ilaçlardan hiç cevap alamadık.Daha sonrasında Pendik bölge hastanesine acil bölümüne gittik.Bizi Kazım hocaya yönlendirdiler.Uyguladığı ilaç tedavisinden netice aldım ve sağlığımıza kavuştuk.Kazım hocam çok teşekkür ederim.
b....ö
Tavsiye üzerine gitmiştim çocuğumda gribal bir enfeksiyon vardı kendi doktoruma gitmiştim ama başka doktora gitmeye gerek duydum diğer doktora güvenmediğim için gereksiz bir ilaç tedavisi uygulamadı kazım beyin bu yönü çok hoşuma gidiyor . gereksiz yere size hiçbir ilaç yazmıyor. Antibiyotikçi bir doktor değil akrabamızın kızına da Prematüre doğduğunda Kazım Bey baktı. Onlar çok memnundu bende memnun kaldım ve herhangi bir sıkıntı olursa yeniden çocuğumu kazım beye götürürüm.
de...z
Kızımın aylık normal rutin muayenesi için götürmüştüm. aynı zamanda biraz rahatsızdı ama Kazım Göktepe hocadan gayet memnun kaldım. Bazı doktorlar ebeveynlerin moralini bozuyor ama Kazım hocamız gayet olumlu ve tedavi süreciyle alakalı detaylı bilgilendirme yaptı. Bilinçli bir şekilde konuştu . Kazım bey bize gayet rahat bir şekilde yaklaştı.
bü...t
Şuan çocuğum 5 buçuk yaşında biz kendisinden çok memnunuz çocuğumuzu doğduğundan bu yana Kazım Göktepe Hocamıza götürüyoruz. Güleryüzlü ve işini titizlikle yapıyor çocuğun gelişim süreçlerini takip ediyor ve bilgi veriyor uyguladığı tüm tedavilerden olumlu sonuç alıyoruz . Kendisinden çok memnunuz
ok....
Bebeğimizin yoğun bakım çıkışından beri doktorumuz.. teşhisleri ve yaklaşımı çok ılımlı.. biz gibi çok soru soran ve telaşlı anne babaları sakince dinleyip her sorumuza bizi telaşlandırmadan cevap veriyor.. muayene çıkışı yüzümüz gülümseyerek ayrılıyoruz yanından.. bence en önemli özelliklerden birisi bu.. teşekkür ederiz..
mi...r
İki çocuğumun da doktoru. Son derece memnunuz . Teşhis ve tedavide çok tecrübeli. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
u.....
Uzun bir süredir oğlumun doktorudur. Vaktiyle, tonla para talep eden özel muayenehane doktorlarına da; cafcaflı isme sahip özel hastanelere de çocuğumu defalarca götürmüştüm. Şunu söyleyeyim; tüm teşhisleri bu saydığım özellikteki doktorlarla ya aynı, çoğunlukla da daha isabetliydi. Alçakgönüllü, bilgili son derece başarılı bir doktordur. Gönül rahatlığıyla öneririm...
ha...a
Gerçekten gördüğüm en iyi çocuk doktoru. Cocuga yaklaşımı, teşhisleri, birçok uzmanda bulunmayan bilgisi, samimiyeti ve doğru yönlendirmeleri ile mükemmel bir doktor. Çok teşekkürler..
Kazım Göktepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kazım Göktepe, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Kazım Göktepe adresi nerede?Kazım Göktepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir, Kayışdağı Cad. 57/A Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kazım Göktepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kazım Göktepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kazım Göktepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kazım Göktepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kazım Göktepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kazım Göktepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Kazım Göktepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla