mi...r
Sakince dinler, anlamaya çalışır, sınırı korur; çare yoksa güvenle ameliyatını yapar. Hastaya haksız yere yapılan ameliyatı, sokak ortasında bıçaklamakla eş tutar; tek fark ile açtığı yarayı da kapatma minneti der...
se...r
Mardinpark hastanesinde tanıştım. Çok İyi ilgi gördüm. Çekincelerimi çok iyi anladı. ( Malum hastalık) Beni psikolojik olarak rahatlattı. Ameliyatsız sorunum halloldu. Herkese öneririm.
re...o
Çox ii bir toxtor Tedavisi süper, çok iyi bir cerrah, hastalarını sabırla diler, hastasını tatmin edici şekilde bilgilendirir, bir hasta dah ne bekler ki bir hekimden. Doktor Kazım bey bunu fazlasıyla veriyor hastasına.
Kazım Söylemez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kazım Söylemez, Genel Cerrahi.
Kazım Söylemez adresi nerede?Kazım Söylemez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nur Mah. Vali Ozan Cad.Yenişehir Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kazım Söylemez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kazım Söylemez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kazım Söylemez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kazım Söylemez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kazım Söylemez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kazım Söylemez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kazım Söylemez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.