h....ı
Saygı değer doktorum iki kızımın da doğduktan sonraki ilk doktorlarıdır ve devam etmiştir. Teşhisleri her zaman doğruya ulaşmıştır ve hastasıyla sonuna kadar ilgilenmiştir. Tavsiye ederim. Allah razı olsun.
mi...r
benim ve kardeşimin çocukluk doktorumuz ve kızımıda ona götürmeyi düşünüyorum senelerdir bildiğimiz işini gerçekten çok iyi yapan saygıdeğer biridir
mi...r
tehşisi tam yerinde cocuklara cok iyi ve samimi davranıyor hastalarıyla çok iyi ilgileniyor
eli çok hafif iğneyi yaparken cocuklar hiç ağlamıyor
Kebede Endeşav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kebede Endeşav, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Kebede Endeşav adresi nerede?Kebede Endeşav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özgürlük Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi No:64 Çayırova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kebede Endeşav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kebede Endeşav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kebede Endeşav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kebede Endeşav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kebede Endeşav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kebede Endeşav hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kebede Endeşav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kadıköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla