Emek Mah. F. Sultan Mehmet Cad. No:131 Darıca Bayramoğlu Yolu, Gebze, Kocaeli
u.....
11.02.2022 tarihinde URS ameliyatımı gerçekleştiren doktorumuz Kemal Bey ameliyat öncesi ve sonrası sürekli ilgilendi, çok kısa sürede teşhis koyarak, hızlı bir şekilde ameliyatımı planladı. Kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum. Emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım....
ta....
35 gün önce Açık prostst ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren, bir hastaya gösterilecek azami ilgi ve gayreti esirgemeyen,sağlığıma kavuşmama sebep ola n; Güzel İnsan Uzm. Dr. KEMAL ALAÇAL a Teşekkür eder başarılarının Devamını dilerim. (Tahir Hacıoğlu)
mu...u
Mustafa Kadıoğlu Kemal Bey e altı ay önce kapalı prostat ameliyatı oldum sorunlarım tamamen bitti,ameliyattan üç ay sonra tatile çıktım,2500 km yol yaptım,kendisine tekrar çok teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
Kemal Alaçal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Alaçal, Üroloji.
Kemal Alaçal adresi nerede?Kemal Alaçal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mah. F. Sultan Mehmet Cad. No:131 Darıca Bayramoğlu Yolu Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Alaçal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Alaçal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kemal Alaçal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Alaçal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Alaçal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Alaçal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kemal Alaçal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar