Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:32-A1 Hilal Konakları Sitesi, Beylikdüzü, İstanbul
Diş Hekimi Randevusu
Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:32-A1 Hilal Konakları Sitesi, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Flora Diş Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
ça...e
Çağlar Bey’e bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine 20lik diş çekimi için gittim, ilgi ve alakası çok memnun ediciydi. Diş çekimimi de ağrısız sızısız başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bundan sonraki süreçlerde de mutlaka kendisi ile çalışmaya devam edeceğim.
b....s
20lik diş çekimi için gittim. Dikişsiz ağrısız çok kolay bir operasyondu. Doktor beyin iletişimi ne yapacağını tane tane anlatması oldukça rahatlattı. Diğer tedavilerim içinde kesinlikle kendisi ile devam edeceğim.
Çağlar beyi kırılan dişim için ziyaret etmiştim. Tedavim çok güzel bir şekilde tamamlandı. Çağlar beyin işlem sırasında bilgilendirmeleri ve iletişimi çok güven vericiydi.
Hasta
20 yaş diş çekimim için kendisine başvurdum. Neredeyse 5-10 dk gibi çok kısa sürede hiç ağrı olmadan dişi aldı doktor bey. Emeğine sağlık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hasta
Çağlar Bey çok kibar naif harika bir doktor.. Kanal tedavisi ve plak için gittim ki daha uzun da bir yolumuz var ancak bu durum korkutmuyor beni çünkü doktoruma çok güveniyorum.. İyi ki işini iyi bilen iyi yapan doktorlarımız var Her şey için çok teşekkürler
s....t
Çağlar Bey’e çürük dişim için gitmiştim hemencecik dişimin dolgusunu halletti,kendisi çok iyi bir diş hekimi işlem sırasında yaptığı bilgilendirmeler ve nazik yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum.
se...s
Dişim kırıldığı için şiddetli bir ağrıyla Çağlar Bey’e randevu oluşturdum. Yıllardır bildiğim ve ailecek gittiğimiz bir klinik. Kendisi çok naif ve el hafifliğiyle olabildiğince ağrısız ve sorunsuz kanal tedavi ve dolgu işlemimi bitirdi. Tedaviden sonra da herhangi bir ağrı yaşamadım. Sonuçtan çok memnunum.
ay...
Çağlar beye 20lik diş çekimi için gittim ilk defa diş çektircektim ve baya korkuyordum ama sandığım gibi olmadı aksine çok kolay ve acısız ağrısız bir şekilde tedaviyi sürdürdük. Doktor beye ve asistanina çok teşekkür ediyorum
ar...i
Çağlar bey’e 20 yaş diş çekimi için gittim, gerek çekim sürecinde aşama aşama verdiği bilgilendirmeler, gerekse işlem sonrasındaki yaklaşımları ile kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz.
Çağlar bey nezdinde tüm kurum çalışanlarına teşekkür ediyor, doktor arayışı içinde olanlara içtenlikle tavsiye ediyorum.
gi....
Çağlar bey güleryüzlü ve detaylı açıklamalarıyla içim çok rahatlattı. Kanal tedavimi kısa sürede bitirdik hiçbir sorun yaşamadım. Tedavi sürecindeyken şikayetim ağrım vs olup olmadığı sürekli kontrol edildi. Bundan sonra da şüphesiz çağlar bey’i tercih edeceğim.
Kemal Çağlar Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Çağlar Özkan, Diş Hekimi. Size Kemal Çağlar Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Kemal Çağlar Özkan adresi nerede?Kemal Çağlar Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:32-A1 Hilal Konakları Sitesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Çağlar Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Çağlar Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Çağlar Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Çağlar Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kemal Çağlar Özkan hangi dilleri konuşuyor?Kemal Çağlar Özkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kemal Çağlar Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Çağlar Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kemal Çağlar Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 98 hasta / danışan, Kemal Çağlar Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri