pa...k
Türkiye'ye geldiğimden beri hasta oluyorum sürekli. Ve çok doktorlara gittim teşhiş bile koyamıyorlar, dişlerim için de çok korkuyordum beklendiğim gibi olmaz diye, ama iyiki dr kemalı buldum . Çok memnun kaldım , kendi ülkeme gitmeden bukadar iyi bi dolgu yaptığınız için çok minettarim size. Uzun sağlıklı ömür diliyorum size
fe...c
h ocam merhabalar 30 yıl önce dişlerimi dolgu yapmıştınız.hala çok memnunum size tekrar ihtiyacım oldu geçenlerde gittiğim hekim dolgularımı çok beğendi kime yaptırmıştınız diye sorunca sizin adınızı söyledim hemen elindeki aletleri bıraktı lütfen hocama gidiniz ben onun kadar başarılı olamam dedi size çok teşekkürler saygılarımla
il...i
yıllarca önce aydından gelipgiden hastanız bilmem hatırlarmısınız uzunca birsure kanal tedavisine geldim orjinali bozulmamış rengi değişmişti ders konusu olacak demiştiniz burdan size tekrardan tesekkur etmek isterim sağolun varolun ilknur doganlı tekrar tekrar tesekkurler
Kemal Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Çalışkan, Endodonti.
Kemal Çalışkan adresi nerede?Kemal Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erzene Mah. Ankara Cad. No: 172/109 Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Çalışkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kemal Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Çalışkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Çalışkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Çalışkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kemal Çalışkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.