Topkapı , Davutpaşa Cad. No:4, İstanbul
Koç Üniversitesi Hastanesi
Hasta
Emrecan beyin ilgi ve alakası aynı zamanda hekim olarak tıbbı yönlendirmesi bizi çok güvende hissettirdi. Annemin kalp çarpıntısı için kendisine başvurduk. Tetkik sürecinde çok yakından takibini yapıp bizi yönlendirdi. Şuan annemin kullandığı ilaçları da kendisi önerdi ve başladık. Şifa bulmamıza yardımcı oldu. Çok teşekkür ederiz
mu...u
Sayın Dr. Kemal Emrecan beyle tanışmam kalp çarpıntısı şikayeti ile başladı. İlgisi, bilgisi, iletişimi ve süreci takip etmesi ile çok memnun kaldım. Sonrasında ise ailemin de kalp ile ilgili şikayetleri olduğunda yine Dr. Kemal Emrecan Bey ile sürece devam ettik. Bir nevi ailemizin doktoru oldu diyebilirim. Her şey için çok teşekkür ederiz.
ay...
Doktor bey’e çarpıntı şikayeti ile gittim. Çok ilgili ve güler yüzlüydü bütün şikayetlerimi dinledi ve aklımdaki bütün soruları yanıtladı.Holter taktı.Tedavi sürecimi düzenledi. Bilgili ve donanımlı bir hekim kendisine çok teşekkür ederim.
Dr Kemal Bey ile büyükbabamın kalp rahatsızlığı dolayısıyla tanıştık. Büyükbabamın rahatsızlığına rağmen, güzel iletişim becerileri sayesinde motive etmeyi başardı. Tıp dilini basite indirgeyerek durumları anlaşılır bir şekilde anlattı. Başarılı ve nokta atış tedaviler önerdi. Bunlardan dolayı babamın kontrolleri ve şikayetleri için de Dr. Kemal Bey'e geliyoruz. Gerçekten memnunuz ve ailecek güvenebileceğimiz bir kapımız oldu. Branş dışındaki durumlarda bile güzel tavsiyelerde bulunuyor ve içimizi rahatlatıyor. Yaşına göre oldukça deneyimli ve donanımlı bir doktor.
Teşekkürler Dr. Kemal Emrecan Bey.
Ilk olarak babami Emrecan Bey'e kontrol goturduk. Kendisi EKG ve ultrason yaptiktan sonra babamin kalp damarlarinda problem oldugunu cok kisa surede anladi ve bize bildirdi. Daha sonra yine kendisi babamin anjiyosunu yapti ve 5 damarin tikali oldugunu belirtti. Acik kalp ameliyati oncesinde ve sonrasinda, bizi her asamada bilgilendirdi ve yonlendirdi. Kendisine belki de babamin hayatini kurtardigi icin sonsuz tesekkur ediyorum. Son derece sabirli ve aciklamalari cok detayli ama ayni zamanda rahatlikla anlasilabilen bir hekim.
Kemal Emrecan Parsova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Emrecan Parsova, Kardiyoloji. Size Kemal Emrecan Parsova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Kemal Emrecan Parsova adresi nerede?Kemal Emrecan Parsova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı , Davutpaşa Cad. No:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Emrecan Parsova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Emrecan Parsova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kemal Emrecan Parsova hangi dilleri konuşuyor?Kemal Emrecan Parsova ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Kemal Emrecan Parsova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Emrecan Parsova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Emrecan Parsova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Emrecan Parsova hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kemal Emrecan Parsova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar