em...n
Alanında çok başarılı, güleryüzlü ve hastalarını bilgilendirmeyi seven, mütevazi bir doktor. Çok memnunum. Tavsiye üzerine gittim, bende buradan sağlığına kavuşmak isteyenlere tavsiye ediyorum kemal bey'i.
Kemal Ertuna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Ertuna, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Kemal Ertuna adresi nerede?Kemal Ertuna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi Ufuk Sokak No:7/1 Yalova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Ertuna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Ertuna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kemal Ertuna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Ertuna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Ertuna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Ertuna hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Kemal Ertuna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kadıköy Beyin Ve Sinir Cerrahları