- Disleksi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
Başakşehir Psikoterapi Merkezi
Halkalı Merkez Mah. Cadde 24 Residance Kat 4 Daire 52, Küçükçekmece, İstanbul 34307
Başak Mah. Ertuğrul Gazi Cd. No:C-21, Başakşehir, İstanbul 34480
- Sigortası olan hastalar
K
k.....
Kemal hocayı birçok kişiden duyup 3 ay önce başvurduk fakat oldukça yoğun olduğu için yer bulmakta zorlandık özellikle hocanın görmesini istedik çocuğumuzu hocamızda kırmadı değerlendirme dersine almak için bize zaman açtı gerçekten değerlendirmesinde yaşadığımız zorlukların sebebini açıkladı neler yapılması gerektiğini söyledi biz özellikle kendisine gelmek istediğimizi söyledik yaklaşık 1 aylık beklemeden sonra derslerime başladık 2 aylık zamanda inanılmaz bir değişim yaşadık öğretmenimizde bu konuda çok memnun hocamızı iyiki tanıdık diyebilirim.
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Çocuğuma uygulanan CAS2 testindeki bazı kısımlardaki desteğe ihtiyacı olabileceği hususunda soru işaretlerim bulunurken kendisi ile yollarımız kesişti. Yoğun saatlerine rağmen bizimle ilgilenmesi, kaygılarımı dinleyip sorularıma cevap vermesi ve hızlıca randevu ile görüşme sağlamıştır.
Yapılan CAS2 testinde bu alanlardaki beklenen performansın altında kalan alanların bilgilendirme seansında detaylıca inceleme ile aslında ihtiyacımızın genel bir fizyoterapi ergoterapi değerlendirmesi olduğunu söyledi. Biz de değerlendirme sonucunda bu sorunun gerçekten denge ve vestübüler sistem ile alakalı olduğunu saptanmıştır. Bizi doğru şekilde yönlendirdiği ve ihtiyacımız anında sorularımıza içtenlikle cevap verdiği için görevini hakkıyla yapan bir psikologdur.• Başakşehir Psikoterapi Merkezi • CAS Zeka Testi •
ea....
Çocuğumuz okula gitmek istemiyordu karın ağrıması, gözler dolu dolu hep okula bırakırken tablo buydu. Kemal beyi önerdiler değerlendirdikten sonra bize daha kolay öğrenebileceği yöntemler kullanacağını söyledi ve 4 haftada ritmik saymaları bitirdiler. Oğlumuz derslerden çıkarken çok mutluydu bize nasıl öğrendiğini öğretmek istiyordu. Gerçekten kısa sürede ciddi yol katettik bu çocuklarla nasıl çalışacağını nasıl konuşacağını bilen işinin uzmanı diyebilirim.
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Arkadaşımın tavsiyesi ile Kemal hocaya başvurduk. Test sonucunda oğlumuzda dikkat eksikliği olduğunu öğrendik doktor tedavisiyle oğlum hiç alamadığı puanları almaya başladı inanmakta hala zorlanıyoruz bu kadar fark edebileceğini hiç düşünmüyorduk.
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Oğlumdaki dikkat zorluğu nedeniyle öğretmeni tarafından uzmanın numarası verildi kendisiyle görüşmeye gittik uzun bir süre ayırdı bize oğlumla öncesinde 1 saatten fazla çalıştılar sonra bizimle konuştu tek tek anlattı 2 ay oğlumla haftada 1 gün 1 saat çalıştılar annesi genelde ödevlerini derslerini takip etti tatil öncesinde öğretmeniyle görüştük 2 ayda çok ciddi iyi dönüşler olduğunu duyunca çok mutlu olduk hocaya çok güveniyoruz.
Y
y.....
Hocamızla 4 aylık Dikkat programı çalıştı kızım. 4. Ayın sonunda öğretmeninden çok olumlu dönüşler aldık evdeki sorunlarımız bitti kızım hocasıyla olan derslerinin bitmesini istemedi. Dikkat programı bitince 6 haftalık takip programı hazırladı hadi bitti gidin demedi kendisi özverili ve işini severek yapıyor bu zamanda bulabilmek hocamızı önemliydi.
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
CAS dikkat testi için yakın arkadaşımızın yönlendirmesiyle Kemal Bey'e ulaştık. Programı yoğun olmasına rağmen çok bekletmeden testi yaptı ve sonuçlarını bize aktardı. Doktor olan arkadaşıma raporu gönderdiğimde ise 2 sayfa gözlem yazılmış testi yapan hocayı taktir ettim keşke bu bölgeye yakın olsaydı dedi. Kemal Bey testi anlatması hem de raporlaması sürecinde çok titiz davrandı böyle önemli bir test için yapılacak çalışma kesinlikle böyle olmalıdır.
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Kemal hoca ile yaz sürecinde eğitime başladık harfleri ve sayıları öğrenmekte çok zorlanıyorduk. Önce sayıları sonra harfleri kodlatarak kendi yöntemiyle 2 buçuk ay gibi kısa bir sürede öğretti. Haftada 3 gün 1 er saat şeklinde çalıştık. Kendisi öğrenemeyen çocuklara öğretme tekniklerini gerçekten çok iyi biliyor
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Kemal Beye oğlumun disleksisi için başvurduk 3 ay gibi kısa sürede okuması çok gelişti ilgisi alakasından dolayı mutlaka öneririz kendisi çok bilgili tecrübeli hocadır
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Kemal Bey ile ilk görüşmemizde oldukça donanımlı ve bilgili olması çok dikkatimizi çekti. Gerçekten işine kıymet ve değer veren bir birisi olduğunu gördük. Sürecimizin 3. ayındayız bize söylediği gibi karşılıklı iletişim ve takiple devam etti ve öğretmeni okula başladığı ilk gün bu farkı net bir şekilde görüp şaşırdı. Kemal Bey ile yolumuz kesiştiği için çok memnunuz.
• Kemal Kanat Küçükçekmece Ofis • Randevu •
Kemal Kanat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Kanat, Psikoloji. Size Kemal Kanat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Frostig Görsel Algı Testi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Burdon Dikkat Testi, Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim, CAS Zeka Testi.
Kemal Kanat adresi nerede?Kemal Kanat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başak Mah. Ertuğrul Gazi Cd. No:C-21 İstanbul
- Halkalı Merkez Mah. Cadde 24 Residance Kat 4 Daire 52 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Kanat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Kanat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Kanat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Kanat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kemal Kanat hangi dilleri konuşuyor?Kemal Kanat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kemal Kanat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Kanat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Kanat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Kanat hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Kemal Kanat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kemal Kanat hangi sigortaları kabul ediyor?Kemal Kanat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.