Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi
Maidan iş merkezi B blok 110 nolu ofis, Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cd. No:4, Eskişehir yolu Bilkent kavşağı, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Adenoidektomi +35 daha fazla

Akustik Nörinom Cerrahisi

Bademcik Ameliyatı

Beyin Sapı Odyometrisi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Maidan iş merkezi B blok 110 nolu ofis, Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cd. No:4, Eskişehir yolu Bilkent kavşağı, Ankara

Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi

1978 yılında Sinop’ta doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Sinop’ta, liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde okudu. 1995-2002 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğrenim gördükten sonra 2003 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimine başlayıp 2008 yılında KBB uzmanı olarak mezun oldu.
2008-2013 yılları arasında; askerlik görevini Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesinde, mecburi hizmetini ise Sinop Boyabat Devlet Hastanesi ve Ordu Ünye Devlet Hastanesinde tamamladı. 2013 yılında Sağlık Bakanlığı başasistanlık sınavını kazanıp 2013-2021 yılları arasında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başasistanlık görevini yürüttü. 2021 yılında doçent ünvanını aldı.
Özellikle kulak hastalıkları ve cerrahisi ile ilgili uluslararası dergilerde 19 makale, ulusal dergilerde 12 makale ve 3 kitapta bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası toplantılarda 17 kongreye davetli konuşmacı olarak katıldı. Ayrıca bu toplantılarda 3’ü ödüllü olmak üzere 100’den fazla sunumu bulunmaktadır. 2021 yılından bu yana kendi kliniğinde hizmet vermektedir.

Makaleler
Röportaj

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kemal hocaya 3 Ay önce 7 aydır geçmeyen baş dönmesi denge kaybı sorunlarım için gitmiştim. Tabii öncesinde de epey bir doktor tecrübem olmuştu fakat tam olarak teşhis konulamayan kulak migreni ve kulak tansiyonu arasında kalınan bi problemim vardı. Kemal hocayı internette araştırarak buldum. Açıkçası muayneye giderken diğer doktorlar gibi net bir tanı koyamayacağından şüpheliyim. Fakat yaptığı testlerle tanımı koyup üstüne birde ilaç tedavisine başladı. Hastalığı bana anlatış şekli, kibarlığı ve içtenliği sayesinde gittiğim doktorlar arasında en memnun kaldığım doktor oldu. Şimdi tedavinin 3. ayındayım ve kendimi çok büyük oranda topladığımı eski yaşamıma yavaş yavaş geri döndüğümü söylemek istiyorum. Kesinlikle övgüyü hak eden bir doktor kendisi.

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kemal bey ile uzun yıllar süren vertigo izdirabı sonunda kesişti yollarımız. Hayatımı kısıtlayan hastalığım tam teşhisini aynı günkesinleştirip. Hemen tedaviye başladık. Tedavide ikinci Ayım bugun bitti ve üst solunum yolu hastalıgı geçirmeme rağmen vertigo atagı geçirmeden günlük yaşantıma devam ediyorum. İşinin ehli profesyonel samimi ve hastaya ticari bir gözle bakmayan bir doktor oldugunuda söylemeden geçemeyeceğim.

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Lise yıllarımdan itibaren başlayan işitme problemi ile kulak zarının perfore olduğunu öğrendim ve ilk ameliyatımı oldum. Ameliyat sonrasında sürekli tekrarlayan problemlerden ve devam eden işitme kaybından sonra dr muayesinden korkar olmuştum. Kemal hocama muayene olduğumda kulağımda kolesteatom olduğunu ve acilen ameliyat olmam gerektiği söyledi. Kemal hocam bütün süreci en ince ayrıntısına kadar bana anlatıp bilgilendirdi. Sonrasında süreç başladı ve hocam başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Gerçekten o kadar ilgili, duyarlı ve samimi bir doktor ki çok şanslıyım. Kulağımda oluşan rahatsızlığın asla çözüme kavuşamayacağını düsünüyordum ama kendisiyle çok güzel ve sağlıklı bir ameliyat süreci geçirdim. Özelikle ameliyat sonrası tüm sorunlarımla ilgilendi ve beni yakından takip etti. Ameliyatımın üstünden beş yıl geçti ve hala benimle çok güzel ilgileniyor takip ediyor şu an çok iyi bir durumdayım ve bu sizin sayenizde hocam

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Tüpü Takılması

Kulak ve burun ameliyatımın gerek öncesinde gerek sonrasında göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kemal Hocam'ı herkese tavsiye ederim. Alanında uzman, güler yüzlü, insan psikolojisinden anlayan, insana güven veren çok başarılı bir hekim.

Ç
Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Vertigo nedeniyle annemi Kemal Bey'e muayeneye götürdüm. Kliniğin teknolojik imkanları oldukça etkileyiciydi. Gerekli testler hızla yapıldı ve Kemal Bey, hastalığın başlangıcından bugüne kadarki süreci ayrıntılı bir şekilde ele alarak uzun vakit ayırdı. Yıllardır vertigo sıkıntısı yaşayan annem, kısa sürede şikayetlerinden kurtuldu ve yaşam kalitesi önemli ölçüde arttı.

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Diğer

Merhabalar,
İki yıl önce kulağımdan kolesteatom rahatsızlığı ile ilgili İzmir’de ameliyat oldum. Bu sene çekilen MR sonucunda, hastalığımın tekrar nüksettiğini öğrendim. Ankara’ya yeni taşındığımız için doktor arayışına girdik. Bir hekimin tavsiyesiyle Kemal hocama ulaştık. Yaptığı tetkikler sonucunda ameliyat olacağıma karar verdi. İkinci bir ameliyat olmakla ilgili endişelerim olduğu için, hocamdan detaylı bir açıklama istediğinde, ameliyat esnasında ve sonrasında, olacakların hepsini teker teker bana izah etti ve ameliyatı gerçekleştirdi.Ameliyat başarılı geçti. Sonrasında iyileşme sürecinde ilgisini üzerimizden eksik etmedi. Detaylı açıklamaları ile kafamızdaki soru işaretlerini yok etti.
İyiki varsınız…

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Randevu

Uzun yıllardır yaşadığım vertigo problemim için Kemal beyi ziyaret ettim. Hastalığım için uyguladığımız tedavi süreci olumlu sonuç verdi ve şuna çok daha iyiyim. Kendisinin ilgili olması ve her detayı dinlemesi oldukça iyi hissettiriyor. Kendisi çok başarılı bir doktor.

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Oldukça uzun bir süredir denge kaybı ve baş dönmesi yaşıyorum.Şimdiye kadar verilen tedavilerden çok iyi sonuçlar aldığımı söyleyemem.Son bir kaç aydır şiddetli bir atak yaşadığım için alanında uzman bir doktor arayışına girdim çünkü durumum hayatımı normal şekilde geçirmeme engel oluyordu.Tek başıma yürümekte zorlanıyordum.Doktor Takvimi'nde yazılan yorumlardan yola çıkarak sayın Kemal beyden randevu almaya karar verdim.Kendisi son derece kibar, ilgili , yapıcı ve alanında gerçekten uzman bir doktor.Öncelikle beni yaşadığım şeyin geçici olduğuna dair rahatlattı.2-3 saate yakın bir dizi ayrıntılı test yapıldı ve kendisi rahatsızlığıma ilişkin son derece detaylı açıklama yaptı.Verilen tedavi ve egzersizlerle şu an çok daha rahatım.Kemal beyin sayesinde kendime güvenim geldi .Gerek testlerin ve tahlillerin yapılmasında ve gerekse tedavi süresince verdiği destek çok kıymetli.Kendisine minnettarım.

Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kulak kristal oynamasına bağlı Vertigo sebebiyle Kemal Bey e muayene oldum. Klinik imkanları çok iyi. testler ve tedavi aynı gün yapıldı. Oldukça kibar ve işinde uzman bir hekim. Hastaya yaklaşımı çok güzel . Aynı gün tedavimi oldum, 2 hafta sonra kontrolde kristaller yerine oturmuştu.

Y
Konum: Dr. Kemal Keseroğlu Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Dr. Kemal beye mayıs ayında VERTİGO şikayetiyle başvurdum. Detaylı tetkikler ve bilgilendirmeler ile çok ama çoooook memnun kaldım. Sağlığıma kavuştum. Mutluyum.