ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterSigortasız hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +44 daha fazla
Elpis Psikoloji
Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı (22 metrelik yol) Bursa apartmanı No:37 (Hüner fırın karşısı) Kat:3 48300, Muğla
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Demans Testi
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Elpis Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Elpis Psikoloji
Ağırlıklı olarak Gottman, Bilişsel Terapi ve Kısa Süreli Çözzüm Odaklı Terapi Ekollerinden faydalanmaktayım.
ec...n
Kemal Bey ile tanışmadan önce bazen yürüyemeyeceğimi düşünecek kadar kaygılanıyordum. Yaklaşımı, bilgi birikimi ve dostane tavrıyla çok ama çok ilerleme kaydetmemi sağladı. Sayesinde artık olaylara başka bir açıdan bakarak, daha az kaygılanıyorum. Hayatımdaki her geçen gün artan pozitif etkileri için ne kadar teşekkür etsem az olurdu.
se...n
Eşimin bazı cinsel problemleri için kendisine gittik. Seanstaki tavrı sayesinde konuşamadığımız konuları konuşur hale geldik. İşinin ehli, profesyonel bu sayede kendimizi rahat hissettik. Asıl problemin ilişkimiz olduğunu keşfettik. Kendisine çok teşekkür ederiz.
di...n
16 yaşındayım aşırı kaygılıyıdım. Bazı günler kaygıdan dolayı yemek bile yiyemiyorum. Kemal abi kaygıyla nasıl baş edeceğimi öğretti. Seanslarin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile. Kaygıyla baş etmek derslerime bile etki etti.
h....ö
Evliliğimize son bir şans vermek istedik ya avukata ya da bir aile danışmanına gidecektik erkek bir pisko lock olduğu için Kemal beyi tercih ettik evet uzun bir yol kesinlikle kolay değil bazı seanslardan çok zor çıktık ama evliliğimizi kurtardık size şunu yaparım bunu yaparım gibi içi boş vaatlerde kesinlikle bulunmuyor aksine bütün kararları siz alıyorsunuz fakat birbirinizi gerçekten anladığınızı hissediyorsunuz ki bu bizim için çok önemliydi çünkü ikimizde anlaşamadığımızı hissediyorduk ilişkinize iyi gelen bir terapi teşekkürler Kemal bey
e....m
Kemal Bey kesinlikle son derece özverili, özenli, sistematik çalışan, kendinizi özelinizi anlatırken bile çok güvende ve özgür hissedebildiğiniz, gayet dikkatli ve prensip sahibi bir psikolog.
Sosyal ilişkilerimi düzenlemek, ilişkimi hayatımın merkezi olmaktan çıkarmak ve özgüven tazelemek için yardım aldım kendisinden, ilaveten öfke kontrolü konusunda öğrettiği teknikler, insanları tanımak açısından önerdiği kitap/filmler son derece faydalı oldu. Siz de eğer duygularınızın ve hayatınızın idaresini kendi ellerinize almak istiyorsanız mutlaka çok faydalanacaksiniz kendisinden. Katkılarınız için sonsuz teşekkürler hocam.
Aile içi iletişim problemlerimiz vardı.Dördüncü seans sonunda kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Özgüvenim geri gelmeye,uyku problemlerim azalmaya,ağlama nöbetlerim azalmaya başladı.
En ilginç olanı ise ,terapiden kimseye bahsetmememe rağmen etrafımdaki kişilerin pozitif yorumları oldu.
Seanslarımı hiç aksatmamayı başarabilirsem yakında çok daha iyi hissedeceğimden eminim artık.
b ...b
Kekemelik tedavisi için ve bunun yanında dil terpistinede gidiyoruz.birkaç aydan sonra etkisini göstermeye başladı.sonucun iyi olcağını düşünüyorum.özverileri için teşekkür ederim.
Erken boşalma problemim sebebiyle Kemal Bey'e başvurmuştum. Eskiden söylemekte bile zorlanırken şu an buraya rahatça yazabildiğimi fark ediyorum. Süreç içinde geldiğimiz noktaya gerçekten çok şaşıyorum. Kendisini şiddetle öneririm.
c.....
Daha önceden bir terapi deneyimim olmadığı ve sorunlarımın biraz özel olması nedeniyle çekinerek gittiğim Kemal bey sorunlarıma profesyonel yaklaşımı sayesinde çabucak güvenimi kazanan uzman bir psikolog. Kendisi, evliliğimi ciddi şekilde etkileyen cinsel sorunlarımın nedenlerini fark etmemde ve bu sorunları aşmamda yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum.
Kemal Bey ile üç haftadır bağımlılık terapi seanslarımız sürüyor. Bu süre içinde çok fayfa gördüm. Genç ve alanında iyi bir psikolog. Sorunlarınıza yaklaşımları da son derece rahat hissettiriyor.
Kemal Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Koçak, Psikoloji. Size Kemal Koçak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi.
Kemal Koçak adresi nerede?Kemal Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla 47 Muğla
- Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı (22 metrelik yol) Bursa apartmanı No:37 (Hüner fırın karşısı) Kat:3 48300 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Koçak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Koçak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kemal Koçak hangi dilleri konuşuyor?Kemal Koçak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kemal Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Koçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Kemal Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kemal Koçak hangi sigortaları kabul ediyor?Kemal Koçak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.