ha...m
çok iyi ve güvenilir bir doktordur. ayrıca hasta ayırmadan herkesle titiz bir şekilde ilgilenir.
fu...a
kemal beyle tesadüf hasta kabulden yönlendirildim ben çift kapak ameliyetlı bir hastayım 1997 yılında artık anne olmak istiyordum doktora gittim genellikle hepsi hayır riskli dediler ama dr kemal bey benimle çok ilgilendi her tahlilimi ince ince inceledi gözlem altına aldı bir kaç doktor arkadaşının görüşlerinide aldıktan sonra 9 ay zorlu bir dönemden sonra Allahıma şükürler olsun oğlum doğdu göbek adını kemal koydum ama gerçekten mükemmel bir insan çok ilgili bilgili ve beni korkutmadı ona minnetarım oğlum şimdi 13 yaşında Allah ondan razı olsun bana annelik duygusunu yaşattı ona ne desem ne yazsam azdır TEŞEKKÜRLER DR KEMAL en kısa zamanda ziyaretine gideceğim nerde olursa olsun mukakkak göreceğim onu.....
Kemal Nazlıel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Nazlıel, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Kemal Nazlıel adresi nerede?Kemal Nazlıel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kent Koop Mah. Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Nazlıel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Nazlıel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kemal Nazlıel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Nazlıel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Nazlıel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Nazlıel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kemal Nazlıel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları