Kemal hocama bir süredir çözüm bulunamayan karın ağrım nedeni ile müracaat ettim. Aynı zamanda mide bulantım ve baş ağrım vardı. Gerekli muayene ve incelemenin ardından uyguladığı tedavi ile hızla iyileştim. İşine duyarlı, dikkatli, sevecen bir hekim. Tavsiyeleri benim için çok değerli oldu.
öz...
Kemal Hocam gerçekten doktorluk mesleğinin yüz akı olan insanlardan biri . İlgisi alakası mesleki gayreti ,hastasına olan samimi ve tedaviye yönelik yaklaşımı , bekletmeden sizi iyileştirmek için aksiyon alan tavırları gerçekten insanı çok rahatlatıyor .Süreç içindeki takibatı ve ilgisi de çok iyi .Tek tek tahlil ve tetkiklerinizi takip ediyor elinden gelen her konuda azami yardım sağlıyor ve içinizi rahatlatıp moral veriyor .Kendisine beni müthiş rahatsız eden karın ağrılarım için gittim .Gerek tahlil gerekse de tedavi bakımından çok yardımcı oldu . Şüphe etmeden kendinizi ve ailenizi emanet edebileceğiniz birisi kendisi .Sevecen ; çözüm odaklı ; güleryüzlü ; hastaları ile empati yapma yeteneği ve hasta takibi had Safa’da kaliteli olan mükemmel bir hekim .Böyle doktorlarımızın sayısının artması dileğiyle çok teşekkürler hocam
Hasta
Kemal hocam zatürre teşhisi ile nokta atışı bir teşhis ve yine nokta atışı bir tedavi uyguladı. Ben ilk defa bir doktorun bu kadar ilgili davrandığını tecrübe ettim. İlk muayeneden son görüşmeye kadar nasıl ilgilendi anlatamam. Serum takılıyken geldi kontrol etti, akabinde cep telefonumdan aradı, nasılsın dedi. Tahliller için ayrıca aradı. Kontrol muayenesi için gittiğimde de çok ilgilendi. Kemal hocam tane tane sıkılmadan durumu ve süreci anlatıyor. Anladınız mı diye de kontrol ediyor. Sanki kendi ailesinden biriyle ilgilenir gibi ilgilendi. Bundan sonra hastasıyız Kemal hocanın :)
Kemal Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemal Yıldız, İç Hastalıkları.
Kemal Yıldız adresi nerede?Kemal Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemal Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemal Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemal Yıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemal Yıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kemal Yıldız hangi dilleri konuşuyor?Kemal Yıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kemal Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemal Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemal Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemal Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kemal Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Bakırköy İç Hastalıkları Uzmanları
Silivri İç Hastalıkları Uzmanları
Büyükçekmece İç Hastalıkları Uzmanları
Kartal İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları