Op. Dr.
Kemale Musayeva
Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
İstanbul 3 adres
Teşvikiye Mh. Prof. Müfide Küley Cad. Poyracık Sk. 28/10 Kat 2 Nişantaşı (Amerikan Hastanesi Karşısı), İstanbul
Aşılama Yöntemi
Tüp Bebek
Yumurta ve yumurtalık dondurulması
İnfertilite ve Tüp Bebek
Kemale Musayeva Muayehanesi
Aktif doğum, suda doğum teknikleriyle ilgilenip ve gebelik dönemi sporun faydaları konusunda makaleler yazarak Prenatal eğitim programları düzenlemiştir.
Ürojinekoloji’de Rekonstrüktif Cerrahi, IRCAD-EİTS Strasbourg Fransa’da Da Vinci Robotik Cerrahi, Birmingham Women's NHS ileri Laparoskopik Cerrahi eğitimlerini tamamlamıştır.
d....k
Muayene olduğum ilk günden itibaren enerjisiyle beni büyüleyen melek doktorum. Tüp bebek tedavisiyle 43 yaşında ikiz bebek sahibi oldum. Çok yönlü sürekli yeni eğitimlerle kendisini geliştiren (Emriyoloji eğitimi v.b.), hastalarıyla yakından ilgilenen takip eden ve süreci mükemmel rahat yaşamanızı sağlayan özel bir kişi. Tecrübesi sayesinde sezeryan doğumu bile (ikiz ve durumum nedeniyle sezeryan) süper hızlı toparlanma süreci sağlayan mucizevi doktorum. Bir insan bu kadar mı yetenekli ve çok yönlü olur. Sporu, dansı ve bir çok güzel aktiviteyi hayat tarzı haline getiren ve insanı kendine hayran bırakan bir melek
Ben 42 yasindayim ve kemale hocamin uyguladigi tedavi yontemleri ile cok rahat bir hamilelik gecirmekteyim.benim ve bebegim icin yaptiklarindan dolayi ne kadar tesekkur etsem azdir.iyiki var
Normal rutin kontrollerim için tercih ettim. İlgisinden, dikkatinden ve bilgisinden memnun kaldım. Sistit olmuştum, bunun tedavisinde hastası oldum. Tedavi sonucunda iyileştim. Hala daha hastasıyım, rutin olarak ayda 1 gidiyorum.
p.....
On numara, çok bilgili, bilgiyle kalmıyor. Hala daha kendisini geliştiriyor. 2 doğum yaptım kendileriyle. Şimdi de rutin kontrollerim için gidiyorum, sürekli olarak hastasıyım.
t.....
Annemin doktoru olduğundan tercih ettim. Yaptığı tüm her şeyden memnunum. Gebelik sürecimdeki takibimi yapılıyor, rutin kontrollerim için gidiyorum. Herkese tavsiye ederim. Çok anlayışlı ve sıcakkanlı bir doktor. En güzel avantajı ihtiyaç duyduğum her an ulaşabiliyorum. Doğumda olsa dahi cevap veremese de sonrasında geri dönüş yapıyor.
t.....
Tanıdık vasıtasıyla tercih ettim. Hamilelik sürecimdeki rutin kontrollerimin takibinde ve aynı zamanda jinekoloğum. İyi bir doktor, teşhislerinin doğruluğundan ve hastalarını sıkı takip ediyor olmasından memnunum.
Kendisini çok seviyorum ve üzerine doktor tanımıyorum. Teşhisleri çok güzel, 3 çocuğumda normal doğumumu yaptırdı, beni normal doğuma teşfik eden tek doktorum. Kendim sezeryan istememe rağmen normal doğurabilirsin dedi, iyi ki de öyle olmuş çok memnunum.
İki çocuğumuda da doğumumumun başından itibaren tüm süreçleri birlikte yaşadık. Çok cana yakın, yaklaşımı sıcak, bilgili, konusuna son derece hakim. Açıklayıcı, hastalarını konuşmalarıyla rahatlatan, hem hekim hem de hayatımız boyunca yanımızda olarak bizimle birlikte devam edecek bir dost kazandık. 3.çocuğum da yine kendisine emanet.
g.....
Çok memnunum herkese tavsiye ederim. Daha önceden hastasıydım, ilgisinden alakasından ve anlatımından ve hitabından memnun kaldım.
d.....
Çok mükemmel bir doktor. Akıntı problemim vardı, hiçbir doktor geçiremezken Kemalehocamızın verdiği ilaçlarla hastalığım son buldu.
Kemale Musayeva isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kemale Musayeva, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Kemale Musayeva tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Et(Hormon Replasman Tedavisi).
Kemale Musayeva adresi nerede?Kemale Musayeva şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mh. Prof. Müfide Küley Cad. Poyracık Sk. 28/10 Kat 2 Nişantaşı (Amerikan Hastanesi Karşısı) İstanbul
- İnönü Mahallesi, Nizamiye Cd. No:9 D:No: 1 İstanbul
- Altunizade Mahallesi, Yurtcan Sokağı No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kemale Musayeva isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kemale Musayeva online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kemale Musayeva isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kemale Musayeva, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kemale Musayeva isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kemale Musayeva bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kemale Musayeva ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kemale Musayeva hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Kemale Musayeva hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları