20'lik Diş Çekimi
Aren Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Porselen Laminate Veneer
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
t.....
Tavsiye üzerine gittim.Dişlerime dolgu yapıldı ve 2 tane 20'lik dişimi çektirdim.Bana her konuda yardımcı oldu.Hem ücret konusunda da yardımcı oldu.Dişlerimi yaptırdığım süreçte bir kısım ücreti ödeyememiştim.Bununla ilgili bir kez daha arayıp rahatsız edilmedim.1 kez bile bunun için aramadılar.Tedaviden de süreçten de memnun kaldım.
y.....
Bir yönlendirme üzerinde kendisine ulaştım.Diş çekimi için tercih ettim..Çok bilgili.Düzenli ve tertipli bir doktor.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.Hiçbir ağrım sızım olmadı.
Çocuklarımında benimde diş doktorumuz.İlgisinden,bilgisinden,yaklaşımından memnun kaldık.Tavsiye üzerine gitmiştim.Tedaviden ve süreçten de memnun kaldık.
Kenan Altan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Altan, Diş Hekimi. Size Kenan Altan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İmplant, Lamina Uygulamaları, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Köprü, Estetik Porselen, Diş Beyazlatma, Zirkonyum Porselen Kronlar, Porselen Laminate Veneer, 20'lik Diş Çekimi.
Kenan Altan adresi nerede?Kenan Altan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güven Evler Mah.1901 sok. Tozcu İş bankası arkası Aren Plaza Kat:2-3 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Altan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Altan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kenan Altan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kenan Altan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kenan Altan hangi dilleri konuşuyor?Kenan Altan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Altan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Altan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Altan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Altan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kenan Altan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.