Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği
Dolphin avm karşısı Körfez mah. Berk sok. Fahri Kavan İş Merkezi no:6/1 kat:1 no :2, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ağız Koruyucusu

Diş Hekimi Randevusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği

2011 yılında doktorasını tamamlayarak uzman olmaya hak kazanmış olan Dr. Cantekin, 2012 yılında Yrd. Doç. Dr. ünvanını elde etmiş olup üniversitelerde lisans ve doktora eğitimleri için dersler vermiş olup kök hücre üzerine çeşitli tezler yönetmiştir. Özellikle genel anestezi ve sedasyon altında diştedavileri ile ilgilenen doktor cantekin, bu tedavilerin etkinliği, tedavi sonrası yaşam kalitesi ve dental fobilerdeki değişimler üzerine çalışmalar yaparak genel anestezi işlemi sonrası yaşam kalitesindeki artışı ve stres düzeyindeki düşüşleri kayıt altına alıp ilk defa bilimsel makale olarak yayınlamaya başlayarak bu alanda yeni bir çığır açmıştır. 2014 yılında alanında en fazla uluslararası bilimsel çalışmaya sahip pedodonti uzmanı olarak doçentlik sınavına başvurmuş olup sonrasında doçent ünvanını elde etmiştir. Kendi diş kliniğinde hizmet vermekte o olan Dr Kenan Cantekin'in çeşitli uluslararası çalışmaları bulunmakla birlikte ''sedasyon ve genel anestezi altında diş tedavisi", "ortodontik tedavi", "biberon çürüğü", "çocuklarda diş gıcırdatma", "florür etkileri ve zararları", "fissür örtücü (diş aşısı) ve "çürüğün önlemesi ve restorasyonu" konularında yaptığı çalışmalar uluslararası bilimsel dergilerce kabul görmüştür.
Dr. Kenan Cantekin ayrıca pedodonti ve ortodonti alanında bilimsel dergiler olan Pediatric Dentistry, American journal of Orthodontics and DO ve European Journal of Ortodontics, Journal of Dental Sciences dergilerinde çalışmaları yayılanmış olup, International Journal of Paediatric Dentistry dergisinde değerlendirme hakemliği yapmıştır.
Kenan Cantekin kendi kliniğinde Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), İmplant , Diş beyazlatma, Zirkonyum kaplama, Kanal tedavisi ve Protez uygulamaları yapmaktadır. Ortodonti eğitimi de devam etmektedir.

Y
Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Köprü

Dişlerimde çürükler vardı kanal tedavisi, dolgu ve zirkonyum kaplama işlemleri oldum bu süreçte cok destek oldu güvenerek gelebilirsiniz

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Acil Diş Çekimi

Diş ağrılarım ve dişhekimi korkum dolayısıyla hekim arayışım vardı. Kenan beyi araştırmalarım sonucu buldum. Ağrıyan dişimin çekilmesi gerektiğini söyledi ve sonrasında çekimi gerçekleştirdi. Korktuğum gibi olmadı, işlem ağrısız ve kolay gerçekleşti.

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Dental Anestezi

Genel anestezi altında implantlarimi yaptırdım. Hem işlemlerden memnunum hem hastane süreclndeki ilgilerinden hem sonraki süreçten.görüşüm kesinlikle olumlu

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Diş Hekimi Randevusu

8 aylik diş tedavimi Kenan hocamla tamamladık.(implant,kanal,diş protez kaplama)mükemmel bir doktor işinin ehli kesinlikle Kenan Cantekin hocam herkese tavsiyemdir.Iyiki yolumuz keşişmiş.

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Cerrahi İmplant

Kenan Beyi tavsiye üzerine buldum . 2 implant 14 kaplama yaptırdım. 2 yıla yakındır Kenan hocanın hastasıyız .Bu süreçten çok memnun kaldım . Kenan CANTEKİN ve çalışanlarına çok minnettarım

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

yıllardır diş hekiminden korkan çocuğum için tavsiye üzerine gittiğimiz Kenan bey gerçekten tedavinin her aşamasını çocuğumuzun anlayacağı şekilde anlattı. genel anestezi safhasında bizimle oldukça ilgiliydi ve rahatlatıcı davrandı. çocuğumuz uyandığında hiç ağlamadı. hiç ağrısı olmadı. 12 dişine dolgu kanal tedavisi kaplama tedavileri yapıldığı halde hiç ağrısının olmaması bizi çok mutlu etti. herkese tavsiye ederiz.

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Diş Teli Tedavisi

2023 mart ayında tel tedavisine başladım o gün bu güne hiçbir aksaklık olmadı her ay düzenli kontrole gittim Kenan bey işinde uzman aldığım hizmetten çok çok memnun kaldım

C

10 yaşındaki oğluma parmak emmesini engelleyen bir aparat yaptırdık. Fakat aparat aynı gün çıktı. Ertesi gün tekrar çıktı ve yapıştırdı doktor. 1 hafta sonra tekrar çıktı ve başka yerde yine yapıştırdık. Sonrasında 1.5 ay kadar kullandıktan sonra aparat maalesef kırıldı. Dolayısıyla tekrar doktora gittik. Söylediği tek şey : YAPACAK BİR ŞEY YOK. Bu aparat yapıldığı yere tekrar gönderilebilir, tamir olabilir, bir baktırılabilir, bir çok şey yapılabilir. Peki ne yapacaz dediğimde? Yenisini yaptıracaksınız dediler. Kısacası hizmeti aldıktan sonra ki geri dönüşte hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Anlattıklarımın hiç bir eksik ve abartı tarafı yoktur. Diş hekimini Kenan CANTEKİN’den aldığımız hizmeti beğenmedik ve yarı yolda kaldık.

Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Diş Teli Tedavisi

Küçüklüğümden beri geliyorum diş teli kullanıyorum çok memnunum doktorumuda çok seviyorum

C
Konum: Doç. Dr. Kenan Cantekin Diş Kliniği Diş Teli Tedavisi

Yaklaşık 4 sene önce tedavim bitmişti. Öndişlerimin arkasında kırılan teller için geldiğimde 4 sene önceki ilgi alaka ve hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam ediyorlar. Kesinlikle hasta için en iyisini düşünen bir yer.