Diş Hekimi Randevusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Kenan Çavdar Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Kenan Çavdar Muayenehanesi
Şeffaf plak tedavimi Kenan beyin kliniğinde tamamladım. Güleryüzü bilgisi tecrübesi iletişimi mukemmel, tüm çalışanlar çok ilgili. Memnuniyetimiz esas alınıyor, şiddetle tavsiye ediyorum.
me...r
arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisini tanıdım.kendisi alanında çok iyi bir hekim Kenan bey sayesinde dış teli ve plak tedavisi oldum ve çok memnun kaldım kendisi gibi çalışanları da çok sıcak memnuniyet odaklı ve ciddiyet sahibi insanlar
ö.....
Kendisine plak tedavisi için gelmiştim sürecimiz devam ediyor. Beni bilgilendirdi ve her konuda yardımcı oldu. Gayet sıcak ve güler yüzlülerdi. Klinik gayet temizdi. Hastalara tavsiye ederim Kenan beyi.
Kenan Bey'den yaklaşık 2 buçuk senedir invisalign tedavisi görüyorum. Sonuçlarından çok memnun kaldım. Alt çenemdeki dişlerim aralıktı diş kaybı yaşamadan sonuca ulaştık. Kenan Bey'den oldukça memnunum. Diş hekimi arkadaşımın vasıtasıyla tanıyorum, tavsiye etmişti. Kenan Bey'den gerçekten memnun kaldım. Kendisi iyi bir hekim.
r.....
Kenan Bey hem büyük kızımın hem de küçük kızımın ortodonti tedavilerini yaptı. Kendisinden çok memnunuz. Davranışları, teknikleri, hastaya yaklaşımı harika. Büyük kızımın tel tedavisi yapıldı. Diş beyazlatma ve hizalama yaparak tedavisini tamamladı şimdi çok güzel bir gülüşü var. Küçük kızıma da plak tedavisi yapıldı ve devam ediyoruz. Kenan Bey'in yenilikleri takip etmesi, bizlere tavsiyelerde bulunması gayet güzel.
Tedavisinden güleryüzünden hoşgörülü olmasından inanılmaz memnun kaldım. Ortodontik tedavim devam ediyor sonuçlardan memnunum bir sıkıntı yaşamıyorum. bilgilendirmeleri çok iyi hastalara kesinlikle öneririm Kenan Bey'i.
i̇....
Tedaviye gittiğimde ilk aşamada çok güzel karşılandım Kenan Bey tedavinin başlangıcından son aşamasına kadar olan tüm süreçle ilgili net ve açıklayıcı bilgi verdi tüm sorularımı eksiksiz bırakmadı. tedavimizde beni anlayarak istediğim şekilde planladı. Şeffaf plak tedavine başladık ortodontik çapraşıklık kapanma gibi bozukluklar vardı kendisi buna göre planlama yaptı belirtilen sürelerde plaklarım geldi ve tedaviye başladık belirli periyodlar kontrole devam ediyorum. 3 ayımızdayız ve belirgin şekilde dişlerimde değişimler var ve yer değiştirmeye başladı. Gayet memnunuz kendisinden.
k.....
Ortodonti tedavisi sebebiyle gittim Kenan Bey'e.12 yaşındayken yaptırdığım tedavide yanlış diş çekimi sebebiyle diş yapım tamamen bozuldu. Tavsiye üzerine Kenan Bey'e ulaştım. 1 yıldır devam ediyorum. Çok çok ileri seviyede bir düzelme var. Plak tedavisi görüyorum. Bu uygulamayı Kenan Bey önerdi bana. Bilgim yoktu. Tel tedavisinden daha hızlı sonuç aldım ve sosyal hayatımı da etkilemedi. Yönlendirmesi çok iyi oldu. Çok sıcakkanlı bir doktor. Bir problem olduğunda anında müdahale ediyorlar. Her zaman telefonla da rahatça ulaşabiliyorum.
Dişlerimde çapraşıklık vardı ve alt çenem de biraz daha ilerdeydi. Araştırmalarım neticesinde Kenan Bey'e ulaştım. Plak tedavisi görüyorum. Şu an 40. plaktayım. 19 plak daha kullanacağım.Kenan Bey'den memnuniyetimi nasıl anlatabileceğimi bilemiyorum. Hasta ile iletişimi mükemmel. Çok sıcakkanlı ve ilgili. Süreçle ilgili her konuya genel anlamda hakim olmamı sağladı. Herhangi bir sorunda ya da birşey danışmak istediğimde rahatça ulaşım sağladım. Ortodonti tedavisi görecek herkesin bence mutlaka Kenan Bey ile tanışıp bir muayene olması gerekiyor.
ö.....
Ben çok memnun kaldım.Geçen sene Haziran ayında tedaviye başladım.Ön dişimin yanında eksik vardı ve dişlerim kaymaya başlamıştı.Çok kaymıştı, onu düzeltmek için gittim.Plak takıldı ve açılan araya implant yapıldı.Çok memnun kaldım, bu kadar kolay olabileceğini düşünseydim daha önceden başlardım.Çok güler yüzlü asistanı ve kendisi.Geçirdiğimiz tedavide hiçbir şey hissetmedim.
Kenan Çavdar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Çavdar, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Kenan Çavdar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Çene Eklemleri Tedavisi, Diş Beyazlatma, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Çocuk Diş Tedavisi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortodontik Tedavi, Ağız Bakımı Eğitimi.
Kenan Çavdar adresi nerede?Kenan Çavdar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba, Yüce Tarla Cd. 54/A 54/A İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Çavdar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Çavdar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kenan Çavdar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kenan Çavdar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kenan Çavdar hangi dilleri konuşuyor?Kenan Çavdar ile Bulgarca, Türkçe, İngilizce, Rusça, Slovakça, Ukraynaca dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Çavdar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Çavdar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kenan Çavdar hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Kenan Çavdar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kenan Çavdar hangi sigortaları kabul ediyor?Kenan Çavdar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri