- Safra Kesesi Taşları
- Tiroid Guatr
Doktor Muayenehanesi
T
t.....
Kenan Bey göğsümde bulunan kitleyi aldı. Psikolojik olarak yorucu bir süreçti benim için ancak inanılmaz güler yüzlü, ilgili, insanı rahatlatan bir enerjisi ve tavrı var. Benim en çok hoşuma giden donanımının verdiği netlik. Psikolojik yipranmislik yaşarken doktorunuza güvenmek doğru ve net bilgiler almak istiyorsunuz. Kenan Bey' de bunu gördüm ve o süreçte çok rahatladım, çok teşekkür ediyorum. Tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
ni...t
sayın kenan hocam,ın hastalarına gösterdiği ilgi alaka güler yüzü için çok teşekkür ederim en çok hayranlıoğım hastalarına gösterdiği sabır iyki varsınız iyki dr olarak sizi seçmişim.
me...̇
tavsiye edilebilecek kapasitede biri;iyi bir doktor
fi...̇
Sn. Doktorumuz:eşimi gece yarısı 25 aralık Devlet hastanesinin aciline getirdim.kendisi görevli oldugundan hemen bizimle kısa kısa konuşarak eşimin hastalıgı hakkında bilgi alarak gerekli müdahaleri yapıp kendi bölümüne yatış yaptırdı.7veya 8 gün eşim tedavi gördükten sonra bizi gaziantep araştırma hastanesine sevkimizi gerçeleştirdi eşimin rahatsızlıgı:safra kesesi ve pankreatit idi Sn doktorumuzdan , hastane saglık personelinden ve hastanemizden memnun kaldık.Meslegini severek icra eden ,insanları seven, doktorumuzu, tüm yakınlarıma ve dostlarıma tavsiye ediyorum
Kenan Demirbakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Demirbakan, Genel Cerrahi. Size Kenan Demirbakan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Kenan Demirbakan adresi nerede?Kenan Demirbakan adresini belirtmedi. Kenan Demirbakan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Kenan Demirbakan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Demirbakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Demirbakan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Demirbakan hangi dilleri konuşuyor?Kenan Demirbakan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Demirbakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Demirbakan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Demirbakan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Demirbakan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Kenan Demirbakan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.