Boyun fıtığı ve düzleşmesi için gitmiştim. Tedavi gerçekten rahatlattı. Kenan hocam tavsiyeler de verdi hastalıkla ilgili. Gerçekten ilgili bir doktor işinde çok iyi. Çanakkale'de ve devlet Hastanesi'nde olması büyük şans benim için.
na....
Iyi ki hayatimiza girmis karşımıza cikmis dedigimiz guzel insan. Doktorlugunu yorumlamak haddime degil tabiki ama. Basit bir beyin lezyonu ile baslayip beyin tümörü ile biten saglik sinavimda tanisi teshisi yol gostermesi ilgisi ve kontrolleri ile... ne buyuk sans ilimizde ve hastanemizde olmasi. Insanligi ve guler yüzü ile bana ve aileme umut olan doktorumuz iyi ki varsiniz.
mu...n
Kendileri Çanakkale için çok büyük bir şanstır.
Kenan Eliuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Eliuz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Kenan Eliuz adresi nerede?Kenan Eliuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cad. Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Eliuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Eliuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Eliuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Eliuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Eliuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Eliuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kenan Eliuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.