Aşılama Yöntemi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
me...i
Eşimin görevi sebebiyle urfada yasıyorum . İkinci gebeliğim için kenan beyin kontrolundeydık. İşini tüm özveri ve dikkatıyle yapan bır doktor. Ben sürekli sehır içi ve dışı bebeğimi kontrol ettiren biriydim. Eşimin işi sebebıylede farklı doktorlarada kontrol oluyordum. Fakat hıc bırı bebegımın kalbınde problem oldugunu anlamadı. 21. Haftamdaydım uzun süre sehır dısındaydım ve hemen dondugumde doktorum Kenan beye kontrole geldım. Hocam bebegın kalbınde bir sorun gorundüğünü ve acilen perinatoloji uzmanına göstermemiz önerdi. Gercekten de hocamın dediği gbi bebeğimde sol kalp sendromu vardı. Ve türkiyede ulaşabileceğim her uzman doktora ulaştım bebeğim için tedavısı cok zor bir hastalıktır. Ve ulaştığım her perinatoloji uzmanı bu durumu farkeden kadın doğum uzmanının gercekten alanında iyi bir doktor olduğunu belirtti. Kenan bey urfada yaşadığım sürece gideceğim tek doktor dur. Mesleğinde başarılar dilerim. Saygılarımla..
s....a
Metrolife hastanesinde sezaryen ameliyat oldum. Ameliyattan 1 hafta sonra kontrole gittim. Gittiğimde şikayetlerimi söyledim ateşim çıkıyor, üşüyorum,soğuk terleme vs oluyor,iltihaplı akıntım var, ağrılarım çok fazla diye. Doktor bey muayene etti ve hiç bir sorun yok diye eve gönderdi beni. Muayene olmak için şehir dışından yaklaşık bir buçuk saatlik yol gidiyordum.Şikayetlerim artınca internetten araştırma yaptım ve baya korkunca acile gittim ki enfeksiyon değerim 350> gösteriyor cihazlar ölçüm yapamamış hastaneye yatışım yapıldı tetkikler sonucu içerde bir şeyler görüldü ameliyatı yapan doktora gitmem söylendi tekrar gittim acil bir şekilde 2.ameliyata alındım. 10 gün hastanede yeni doğan bebeğimle yattım. İçeride ne olduğunu öğrenemedim gerekli bilgiler verilmedi bana çok sormama rağmen farklı cevaplar aldım. Sonra aşırı ilaç kullanımından mantar olmuş bende doktora bu ne diye sordum pişik dedi pişik ilacı verdiler günlerce geçmedi ve yine internetten araştırarak mantar olabilir dedim doktora mesaj attım mantar olabilir mi diye evet deyip o şekilde ilaç yazdı 1 haftada geçti.2.ameliyattan sonra 1 aydan fazla duş alamadımBenim tecrübelerim bunlar
Kenan Gengeç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Gengeç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Kenan Gengeç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Histerektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Normal Randevu.
Kenan Gengeç adresi nerede?Kenan Gengeç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Gengeç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Gengeç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kenan Gengeç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kenan Gengeç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kenan Gengeç hangi dilleri konuşuyor?Kenan Gengeç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Gengeç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Gengeç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Gengeç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Gengeç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kenan Gengeç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kenan Gengeç hangi sigortaları kabul ediyor?Kenan Gengeç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Ergo Sigorta, Aviva Sigorta, Ankara Sigorta, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları