se...
Babamı ses teli kanseri için sayın hocamıza götürdüm. Bizim korkularımızı alan güven veren bir şekilde tedavi sürecini yönetti. Şu an tedavi sürecinden sonra 1 yil geçti. Sesin kalınlaşması dışında bir sorun yok. Basta değerli hocam olmak üzere tüm akdeniz tıp fakültesi çalışanlarına teşekkür ederim. Hocamiz sizin gibi değerler zor bulunuyor. Umarim ülkemizde sizin gibi değerler artmaya devam eder. Tekrar Allah razı olsun.
b...
Sayın hocamızın ilgisi çok güzel. Parotis ameliyatımı yaptı. Çok memnun kaldım. Yüz felci riski olduğu için korkuyordum. Prof. Dr. Kenan Bey'in verdiği güven mükemmeldi.
Teşekkür ederim.
ab...8
20 yıl önce de beni Ameliyat etmiş ti Elleri dert görmesin Üniversite Kepez de idi ozaman cok üzgün düm hocamıda çok üzmüş tüm 10 yıl aradan sonra ziyaret ettim beni tanıdı ve çok ta iyi karşıladı teşekkür ediyorum
er...i
7 sene önce burnuma darbe almıştım sürekli burun tıkanıklıği yaşamaya başlamıştım hep korkuyordum ameliyattan sonra araştırdım karar verdim ameliyatımı Akdeniz ünv hastanesinde olmak icin kontrollere gittim neyse beni muayene eden doktor başkaydı ameliyattan sonra kimin ameliyata girdiğini sordum muayene eden doktora ve Kenan beyin OLDUĞUNU ögrendim bir sene geçti hala burun tıkanıklığı yaşıyorum ve burnumun Şekli bozuk ve şuan araştırıyorum tekrar ameliyat olcam eskisinden daha kötüyüm çünkü tebrik ederim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
he...i
sayın doçent dr kenan güney hocam.şu an hayattaysam bunu önce allahıma sonrada size borçluyum.size hayatımı borçluyum.sonsuz teşekkür ederim. Bu formda başka hastalara tavsiye edermisiniz diye bir soru var hemen cevap vereyim.Bütün şifa bekleyen hastalara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim hiç düşünmeden ve tereddüt etmeden Kenan hocama sonsuz güvenebilirler.TEŞEKKÜRLER hocam iyiki varsınız
Kenan Güney isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Güney, Kulak Burun Boğaz.
Kenan Güney adresi nerede?Kenan Güney şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Güney isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Güney online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Güney isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Güney bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Güney ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Güney hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Kenan Güney hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.