fa...
1 hafta önce Kenan hocama rinoplasti Ameliyatı oldum surecimin başından ve sonuna kadar o kadar güzel bir şefkatle ilgilendi ki kendisine minnettar kaldım.
Kendine olan güveni, bakış açısı,deneyimi daha nicesi..
Eli o kadar hafif ki sıfır ağrı ve acı ile sürecini geçirdim
Aile sıcaklığı ile elinden geleni yapan hastasının memnun ayrılmasına özen gösteren nadir doktorlardan bir tanesidir.
İyi ki böyle bir doktora denk gelmiştim çok büyük bir şans.
g....w
Kendisine geçen sene Septoplasti ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra benden baya kemik ve kıkırdak alınmıştı. Demek ki öyle gerekiyormuş , bu sene Rinoplasti olmayı düşünüyorum bu beni korkutuyor çünkü burunda yeteri kadar kıkırdak kalmazsa başka yerden alınabilirmiş. Burun ucunu sözde kaldıracaktı ama tamponlar sayesinde midir bilmiyorum daha sonra düştü. Belki de hiç kaldırmadı bile bilemiyorum. Sonuç olarak daha iyi nefes alsam da gelecek sefer ki ameliyatım için aldıkları fazla kemikler umarım ameliyatımı olumsuz etkilemez.
mu....
Kenan hocam'a alerjik rinit şikayetiyle gitmiştim gerekli tedavilerde bulundu.Kenan hocamın hastasına olan ilgisinden ve güler yüzlülüğünden çok memnun kaldım.Kenan hocam'a ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.Allah Kenan hocam'ın yar ve yardımcısı olsun...
Kenan Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Kurt, Kulak Burun Boğaz.
Kenan Kurt adresi nerede?Kenan Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Kurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kenan Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları