Apgar Skoru
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Özel Güzelyalı Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
İnsülin Pompa Uygulaması
i.....
2013'deYalova Uzmanlar hastanesine 50 günlük bebeğimizi rutin kontrol için getirmiştik daha önce başka bir özel hastanede doğumunu gerçekleştirdik fakat hiçbir sıkıntı yok dediler fakat kenanbey anında çocuğumuzun kalbinde gelişen ciddi üfürümü hemen anladı ve hemen bizi bursa dörtçeliğe yönlendirdi..orda çocuğumuza ağır derecede aort daralması teşhisi kondu.uludağ üniversitesinde tedavilerimize devam ediyoruz. Kendisine müteşekkiriz çok geç kalmış olabilirdik. Çok iyi bir hekim
o....k
Bebeğimi kusma şikayetiyle goturdum viral enfeksiyon deyip şikayetlerimizi iyice dinlemeden eve gonderdi 2 3 gun sonra bebegim kilo ve su kaybetti ilac verip gecer deyip tekrar eve gonderdi artik son raddesine gelmisti bebegim ve baska bir doktor teshis koydu. Gittigimize pisman olduk Allah a sukur bebegimiz su an cok iyi...Sonuç olarak bizim tecrubemiz hic iyi olmadi.
ip...)
Gaziantep'ten Mersin'e gelip hastalanan bebeğimiz için endişeyle doktor aradık. Medical Park'ta tesadüfen Kenan Bey'e denk geldik. Çok tecrübeli ve güler yüzlü bir çocuk doktoru. Çok şanslıyız kendisini bulduğumuz için. Umarım bütün çocuk doktorları kendilerini bu kadar geliştirirler. Hiç bir sorumuz ve sorunumuz cevapsız kalmadı. Çok teşekkürler.
vf...y
Müthiş bir doktor. İlgisi mükemmel herşeyden önemlisi hastasını gerçekten dinliyor. Zamana bağlı kalmaksızın yardımcı oluyor. Geçen günlerde oğluma bir şey oldu hiç kimsemim olmadığını farkettim. Telefonumu kurcalarken kenan beyi rahatsız ettim. Kendisi telefonda çok yardımcı oldu. Harika bir insan. Allah yardımcısı olsun.
be...1
Kenan Bey bir doktor olarak mukemmel bir insan.Yenisehir hastanesinde oglumun doktoru idi.Nerede olursa olsun telefonla bile rahat arayabildigim ve sonsuz guvendigim bir doktor.Allah kendisinden razı olsun.Sonsuz tesekkurlerimi sunarım tesekkurler Kenan Bey.
ru...i
Kimseyi suçlamak istemiyorum.Her şeyin daha güzel olmasını isterdim ama olmadı.İnşallah bundan sonra çok ama çok sağlıklı günlerini görürüz yavrumuzun.Zamanla çekilen bütün üzüntüler unutulur diye düşünmek istiyorum.Onun bir gülüşü dünyalara değer,fakat acı çektiğini görünce ne yapacağını bilemiyor insan.Bütün hasta bebeklere acil şifalar diliyorum.
nu...ı
30 haftalık doğan ikizlerim Kenan bey sayesinde toparlandılar çok şükür ikizlerimden birinde sonradan gelişen hidrosefaliye sıkı takibi sonucunda teşhis etti ve yönlendirmeleri doğrultusunda şu anda saglıgı gayet iyi ... Burdan ayrılışı Yalova için büyük bir kayıp emeginize saglık. TOLGA NURSEDA IRMAK
ok...n
kenan bey 27 haftalık 880gr doğan bebeğimizin hayata tutunması için elinden gelenın cok daha fazlasını yaptı ve bebegım bugun 75 gunluk ve 1980 gr genel olarak bır problem henuz yok araştırmalarımıza devam edıyoruz.bebegımız 66 gunde taburcu oldu suan evımızde ben özel yalova hastanesinin başta kenan bey olmak üzere bütün yenidogan hemşirelerine ve hastane üst yönetimine teşekkür ediyorum.
ad...ı
Kenan bey 2010da anne karnında havale geçiren bebeği mi n. Hayatını kurtardıkenan bey sayesinde şimdi çoc uğum. Allaha c ok şükür çok sağlıklı allah kenan bey den bin kere raz i olsun üç aylık tedavi sürecinde bu başardı çok teşekkürler kenan bey
mi...r
Gerçekten müthiş bir hekim müthiş bir insan ikizlerimde emegi çok büyük Allah razı olsun insanlığından
Kenan Önder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Önder, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Kenan Önder tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Kenan Önder adresi nerede?Kenan Önder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Önder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Önder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kenan Önder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kenan Önder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kenan Önder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Önder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Önder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Önder hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Kenan Önder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kenan Önder hangi sigortaları kabul ediyor?Kenan Önder tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Adana bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla