b....k
2014 te Doktor Kenan tarafindan guatr ameliyatım yapıldı. Aşırı derecede Nefes ve ses problemi yaşadım. Hareket alanım kısıtlandi. Memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ba...l
Titiz, çalışkan, hasta psikolojisini-korkusunu gözeten davranışları, hastanın anlayış seviyesine uygun cevapları; benim bu yorumu yazmama sebep oldu.
Şuan göğsü alınan annemin refakatçisi olarak şunu diyebilirim ki; bu kalitedeki hekimleri Allah başımızdan eksik etmesin.
ya...y
Sayın Dr. Kenan bey benim rahatsızlığımın teşhisinden itibaren bana uygulanan tedavinin takipcisi olduğunu farketitm. ve ameliyata kadar gecen sürede aklıma takılan soruları sorduğumda bana gayet açıklayıcı ve anlaya bileceğim tarzda cevaplandırdı benilkdefa hastaneye yattım ve ameliyat olan birisiyim nekadar ufak ameliyat olsada bende tedirginlik ve korku oluşturmadı kendisine teşekkür eder hocamızın ve ogünki ekibinin başarılarının sürekli olmasını dilerim SAYGILARIMLA
Kenan Tanyeri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Tanyeri, Genel Cerrahi.
Kenan Tanyeri adresi nerede?Kenan Tanyeri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Tanyeri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Tanyeri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Tanyeri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Tanyeri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Tanyeri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Tanyeri hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Kenan Tanyeri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar