Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676, Mezitli
Evlilik Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yas Terapisi
Medikalpark Mersin hastanesinde çalışıyor
Online ve terapi isteyene bakabilir..
.....
herkese merhaba. 2015 mayıs ayında grip gibi halsizlikle başladı depresyonum.kayseride yaşıyorum. özel bi hastanede uzun süre terapilere gittim.ne yaptıysam faydasız. 2 aya yaklaştı aşırı kaygı endişe mutsuzluk herşey var.kamuda bi doktora gittim. sorunumun ne olduğunu bile anlayamadılar. artık ölümün kıyısına gelmiştim diyebilirim. teyzem mersinde yaşıyor . beni yanına çağırdı. tanıdığı bi doktor olduğunu denemem gerektiğini söyledi. zaten çaresiz ve ümitsizdim. kenan beye gittim.ilk görüşmemiz sıradandı. 2. görüşmemizde sanırım sorunumun ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmuştu. bazı ilaçlar verdi.3 aya yakın ne dediyse yaptım. 2 ayın sonunda derin depresyondan çıkmıştım. yaklaşık 1 ay önce kontrolee gittim. ilaçları bırakabileceğimi söyledi. hazır hissetmiyordum ilaçları bırakmak için . güveniyordum ve bıraktım. şu an gayet iyiyim. size ve teyzeme çok minnettarım.. teşekkür ederim..
öm...n
Doktor bey den allah razı olsun onun sayesinde iyilestim beş senedir çok acılar çektim ama şimdi dahaiyi yim gün geçtikçe duzeliyorum kenan beyin sayesinde çok iyi bir doktor
ş....ş
kenan bey öncelikle size çok minnetarız.. size tedaviye geldiğimizden beri sağlığımıza yavaş yavaş kavuştuk .. gitmedik doktor bırakmadık annemle ama bi türlü kimse hastalığımıza teşhis koyamadılar. sizin sayenizde iyileştik . size çok çok teşekkür ediyoruz çok iyi bir dinleyicisiniz sizin üstünüze piskiyatr tanımadık.. Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.. :)
me...n
Yıllardır uyku problemim vardı. Sayesinde bu problemimden tek seferde kurtuldum. Allah kendisinden razı olsun. Eli öpülesi nadir doktorlardan birisi. Mersin'e hayırlı uğurlu olsun. Hiç çekinmeden gidebilirsiniz. Bazı doktorlar gibi sizi başınızdan salıp atmıyor. Dertlerinizi dinleyip ortak oluyor...
mi...r
bilgili ve tecribeli biri..ve enazından dinliyor..ve üstelik çok iyi bir insan...kesinlikle tavsiye ederim,bir gidin,pişman olmazsınız.
m....n
Allah Kenan beyden razı olsun , erkek kardeşimin rahatsızlığı için gitmedik psikiyatr, hatta hoca bile kalmadı,, psikiyatrik rahatsızlığı nedeni ile birçok ilaç denendi kardeşimin üzerinde, ama buişin sadece ilaç işi olmadığını, hastayı, insanı anlamanın, konuşmanın tedavide nekadar önemli olduğunu Kenan bey sayesinde net bir şeki,lde gördük. Kardeşimle yaptığı görüşmeler ve tedavi sonucunda en nihayet kardeeşim sağlığına kavuştu. Elleri öpülesi bir doktor Kenan be, Malatyamıza hayırlı olur inşaaalh. M. murat akın
Kenan Temiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Temiz, Psikiyatri. Size Kenan Temiz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi, Psikiyatri Randevusu, Yas Terapisi, Psikoterapi, Ergen Terapisi, Beck Depresyon Ölçeği, Cinsel Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Kenan Temiz adresi nerede?Kenan Temiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gmk bulvari Medikalpark Mersin
- Menderes Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:676 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Temiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Temiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Temiz hangi dilleri konuşuyor?Kenan Temiz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kenan Temiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Temiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Temiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Temiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Kenan Temiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.