Adana
Kenan hocam yillardir bircok tedavi gormeme ragmen gecmeyen kilcaldamar problemimden dogru tedaviyle beni kurtardi. Tedavi sürecinde detayli açiklamalariyla, güleryüzlü oluşuyla en önemlisi doğru tedaviyle benim için çok önemli bir sorunumu çözdügu icin kendisinin cok iyi bir doktor oldugunu dusunuyorum
• • Diğer •
m....k
Kenan Hocama bir arkadaş tavsiyesi ile gittim.Özel bölgede siğil şikayetim vardı.Daha önce birkaç doktorun yaptığı uygulamalar sonuç vermedi ancak Kenan hocam açıklayıcı ve güven verici izahları ile koter uygulamasını önerdi ve 1 haftada eski sağlığıma kavuştum.Bir doktordan ziyade arkadaş gibi tarzı ve tavrı çok naif.
• • Diğer •
Kenan Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kenan Yıldız, Dermatoloji.
Kenan Yıldız adresi nerede?Kenan Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kenan Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kenan Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kenan Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kenan Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kenan Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kenan Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kenan Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.