Cedit Mah. Bostanlar Sokak No:10 D:7, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +22 daha fazla

Aile Rehberliği

Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Koza Psikolojik Danışmanlık

Psk. Dan. Kerem Can Kırımça, İzmit'te hizmet vermektedir.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi

Kerem Hoca terapi sürecinde benimle empati kurarak, derinlemesine çalışmalar yaparak, sorunlarıma duyarlı ve etkili çözümler bulmama yardımcı oldu. Kendisinin samimiyeti, anlayışlı tutumu ve uzmanlığı sayesinde, içsel gelişimimde önemli adımlar attım. Terapi odaklı çözüm sunma becerisiyle, yaşadığım zorlukları aşmam konusunda büyük destek sağladı. Psikologuma minnettarım. Kendisi, profesyonelliği ve kişiselleştirilmiş yaklaşımıyla benim için gerçek bir rehber oldu.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Ergen Terapisi

Kerem beyden kızımın teknoloji bağımlılığından kurtulabilmesi için destek alıyoruz.Kızım Ece; hafif Otizm tanısı almış, ergenlik döneminde ailevi travmalar yaşamış ve kendisini iletişime kapatmış bir genç olmasına rağmen, daha ilk seansta Kerem bey ile çok güçlü bir bağ kurdu ve onun tavsiyelerini yerine getirmek için çaba sarfetmeye başladı.Kendisi danışanlarına karşı çok ilgili ve özenli.Olayı bir bütün olarak ele alışı ve bu durumun çözümlenmesi için bütün paydaşları çözüm sürecine katarak ilerlemesi, alandaki haklı başarısını bence daha da arttırıyor.Mesleğini gerçekten titizlikle yapan bir uzman ve bilim insanı.Kendisini tanımış olmaktan kızım ve kendi adıma çok mutluyuz...

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Kerem hoca Uzun süredir yaşadığım problemlerimi atlatmakta çok yardımcı oldu, her seansta daha da iyi sonuçlar alıyoruz. Koza psikolojik danışma merkezine ve kerem hocaya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Bireysel Terapi

Kerem Hocayı bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Daha önce bir kaç kere daha danışmanlık almıştım ancak sorunumu çözemedim. Terapideki yöntemleri birlikte seçmemiz oladıkça etkili oldu. Kendimi güvende ve huzurlu hissettim. Tüm ekibine güler yüzü için teşekkür ederim.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Kerem Hoca ile 5 ay önce tanıştım. Başarısız geçen bir psikolog girişiminden sonra kendisi ilaç gibi geldi. Randevulara başladığımızda hayatımdaki sorunlarla baş etmekte zorlandığım ve her şeyin üst üste geldiği bir dönemdeydim. Depresyon, erteleme, düzensizlik, yeme bozukluğu, çocukluk travmaları, sınır koyma gibi bir çok sorunumun üstesinden onun yönlendirmeleri ile geldim. Hem eğlenceli hem de açıklayıcı seanslar oluyor. Neyin neden olduğunu objektif ve profesyonel bir bakış açısından açıklıyor size. Her seans sonunda üzerimden ağır bir yük kalkmış gibi hissediyorum.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Ergen Terapisi

Kerem hoca’ya bayılma şikayeti ile gittim.Terapiler ile bayılma şikayetimden kısa bir süre de kurtuldum.İlk gidişimde ön yargı vardı fakat ilk seans sonrasında bile bana ne kadar iyi geldiğini hissettim.Danışanlarına değer veren ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız seanslar bol kahkahalı ve oldukça eğlenceli geçiyor.Bayılma şikayetimden kurtulsam da kerem hocayı bırakmak istemedim.Hayatımda aldığım kararlar da takıldığım yerlerde bana gerçekten katkısı çok fazla.Aşamadığım bir çok sorunu beraber aştık.Hayatımıza kattığı pozitif enerjiden dolayı Kerem hocaya çok ama çok teşekkür ediyorum.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Bireysel Terapi

Terapi gorusmelerimizden sonra kaygi seviyemde belirme bir azalma , olaylar karşısında farklı açılardan bakabilmek konusunda oldukça başarıli deneyimler elde ettim. Kişinin bakış açısının hayatinizi nasil etkilediği ve bu durumun özel hayatınızı ,iş hayatınızı ve aile içi iletisimleri nasil etkilediği konusunda önemli bir farkındalık oluşturdum. Mutlu olabilmek aslinda hiç te zor değil miş bu süreçte sabırla beni dinleyen, yaptığı ayrıntılı açıklamalar ve örneklerle hayatıma ışık tutan kerem beye çok teşekkür ediyorum.

C

Kerem Hoca’ya bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Hamilelik ve lohusalık sürecimi sağlıklı bir psikoloji ile atlatabilmek için başvurdum ve çok faydasını gördüm. Kendisi çok pozitif ve objektif, gerçekten işini severek yapan biri. Her görüştüğümüzde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve her seanstan çıktığımda kendimle ilgili gelişme kaydettiğimi hissediyorum. Daha önceden psikoloğa gitmekle ilgili önyargılıydım fakat Kerem Hoca tamamen bu önyargımı kırdı. Bu sebeple kendisini çevreme çok tavsiye ettim ve gidenler de oldu.

Konum: Koza Psikolojik Danışmanlık Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Korkularımın üstesinden gelmeme çok desteği oldu. Kendimi ifade edemiyordum artık çok rahatım bu konuda. Çok ama çok teşekkürler.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Üstünü örttüğünüz herşeyin altında ezilirsiniz.Belki de ben üstünü örttüğüm sorunların altında ezildim.. Ama beni dinleyen,anlayan ve bana tarafsız bakan sizinle tanıştıktan ve sizden aldığım destekle yeniden ayağa kalktım .Hayalerimin peşinden bugün gidiyorsam sizin sayenizde .. Danışanlarına değer veren gerçeketen yardım eden yanında olan sizinle tanıştığım için çok şanşlıyım .Umarım yolumuz tekrar kesişir. Başarılarınızın devamını diliyorum. ''Altın zor bulunduğu için değerli değil.Üretilirken özüne çok emek harcandığı için kıymetlidir.''