Botoks
Selülit Tedavisi
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
Dr. Kerem Çolakoğlu Kliniği
Medikal estetik alanında özel olarak ülkemiz dışında Brüksel, Kıbrıs, Londra'da da eğitimler aldım. Türkiye'de Sağlık Bakanlığı'nın ve birçok özel akademinin "Hands on" eğitim ve kongrelerine katılarak bilgi ve deneyimlerimi arttırmaya devam ettim.
İzmir'de Seferihisar'da kendi muayenehanemde, medikal estetik uygulamaları ile tamamlayıcı tıp tedavileri konularında hastalarıma hizmet vermekteyim.
ka...r
İlk kez dolgu yaptırcağım için biraz tedirgindim. Çünkü çok yaygınlaştı önüne gelen herkes dolgu botox uyguluyor ve ne kullandıkları şüpheli. Ben ilk dolgu uygulamalarımı Sade Poliklinikte Kerem hocaya yaptırdım. İşinde inanılmaz titiz ve profesyonel. İşlem sırasında büyük ağrılar acılar hissetmedim. Sonrasında da günlük hayatıma devam ettim. Sıcakkanlı ve sempatik bi doktor kerem hoca herhangi bi soruda hem klinik hem kendisi birebir iletişime geçiyo. Yüzümde onun imzası var diyebilirim. Güzelleştiiim tesekkür ederimmm
ş.....
Kerem hoca ile her zaman gitmekten keyif aldığım son derece disiplinli , başarılı ve tertemiz Sade Derma klinikte tanışma fırsatım oldu , kendisi tarafından Cildimin ihtiyacı doğrultusunda üç seans altın iğne tedavisi uygulandı ve sonuç gerçekten çok başarılı oldu . Kerem hocanın ilgisi, cildin ihtiyacını nokta atışı ile belirlemesi ve sonrasında gösterdiği özenden son derece memnun kaldım . Teşekkürler hocam herkese gönülden tavsiye ediyorum .
e....t
Kerem hoca da botox yaptirdim. Hayatimda ilk kez yaptiracagim icin endiseli ve gergindim bu nedenle kendisinin yaklasimi beni oldukca rahatlatti. Kesinlikle tertemiz bir calisma ortami icerisinde profesyonel bir hizmet veriyor. Kendinizi daha iyi hissetmek icin bi yerden baslamak istiyorsaniz burasi benim gibi sizin icinde iyi bir secenek olabilir
ar...r
Botox islemi icin gittim ve ilk 2 gün icerisinde sonuç aldım..kontrol islemini,işlerim dolayısı ile geciktirmeme rağmen son derece iyi karşılandım..kendisine ve tüm ekibine ilgileri için tesekkür ediyorum..dolgu işlemi için tekrar gideceğim.
Arkadaşım daha önce kendisine işlem yaptırdı onun tavsiyesiyle gittim. Doktor bey çok özenli ve ilgiliydi. Tüm merak ettiklerimi ben sormadan bile anlattı. Lekelerim için görüşmeye gitmiştim, kendimi işlem yaptırırken buldum çünkü doktoruma çok güvendim. Bundan sonra tek doktorum kendisi olacak çok teşekkür ediyorum
y.....
Yanak çene ve jawline bölgeme kalsiyum içerikli kollajen arttıran dolgu önerisiyle ilk defa cesaret ederek bir dolgu uygulaması yaptırdım.Daha önceden de botox uygulaması yapılmıştı , tüm işlemlerimden inanılmaz memnun kaldım, yapılmış olan tüm uygulamalar çok doğal oldu ve herkesten çok güzelleşmişsin tepkileri ile çok daha mutluyum. Sade klinik ailesine vee canım doktoruma sonsuz teşekkürler
s....y
Kerem Bey'e vitamin takviyesi yaptırdım ve işlemden son derece memnun kaldım, Kendisi çok kibar, güler yüzlü açıklayıcı bir doktor. Her konuyu ayrıntılı bir şekilde açıklıyor. Hem işlemden hem de kendisinden çok memnum kaldım.
Kerem Hocam hem çok ilgili hemde İzmir’de kendimi korkmadan abartıya kaçmadan güzelliğime güzellik katan doktorum… ilk yorum benden olsun istedim.Kimsenin anlamadığı çene dolgum,paris ışıltısı ile makyajsız bile özgüvenli olmam sayesinde
d....ç
Benim gözenek problemim var, bunun için Kerem Bey tarafından skarlatif ve prp uygulaması yapıldı. Şu an için 3. seansım bitti, şu ana kadar olan sonuçtan çok memnunum. Kerem Bey devamında da cildimin yenilemeye devam ettiğini ve zamanla çok daha iyi olacağını söyledi, bunun dışında dudak dolgusu uygulaması da yaptık, istediğim oranda ve çok doğal yapıldı, sık sık gidip işlemlerle alakalı bilgi aldığım bir yer, Kerem Bey doğru ve kararlı bir yöntem belirliyor, ihtiyaç olan neyse onu yapıyor, gereksiz uygulamalar yapmıyor ve çok doğal işlemler yapıyor.
c....y
Benim burnumda duruş bozukluğu vardı ve bu konudan dolayı ameliyat olacağımı sanıyordum. Bu süreçte Kerem Bey ile görüşme fırsatım oldu ve kendisi dolgu ile halledebileceğini söyledi. Önceki işlemlerine baktığımda çok beğendim, kendisinin de iletişimi çok kuvvetli ve güvenimi kazandı işlemi yaptık, acayip memnun kaldım, Zaten ameliyattan çok korkuyordum, kendisi beni ameliyat olmaktan kurtardı. Süreçte Kerem Bey neyse onu söylüyor, bence güvenilirliği yakalamak açısından bu çok önemli, konu ile ilgili başka yerlerle de konuştum fakat en güvendiğim kişi Kerem Bey oldu.
Kerem Çolakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerem Çolakoğlu, Pratisyen. Size Kerem Çolakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Botoks, PRP, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Medikal Estetik, Lazerle Yüz Estetiği, Leke Tedavisi.
Kerem Çolakoğlu adresi nerede?Kerem Çolakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ÇOLAK İBRAHİM BEY MAH. 91 SK. NO:19D İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerem Çolakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerem Çolakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kerem Çolakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerem Çolakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kerem Çolakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerem Çolakoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerem Çolakoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kerem Çolakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Kerem Çolakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kerem Çolakoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Kerem Çolakoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler