ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Attentioner Dikkat Geliştirme Programı
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çember Psikolojik Danışmanlık
Aldığı Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimi, Avrupa Davranış ve Kognitif Terapileri Birliği (EABCT) tarafından akredite edilmiştir. Bu kapsamda Kuramsal Program, Beceri ve Uygulama Programını tamamlayarak yetkinlik kazanmıştır. Süpervizyon eğitimlerine devam etmektedir. Özellikle sınav kaygısı üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış olup, bu alanda bireylere psikolojik destek sunmaktadır.
Kerem Eraydın, ayrıca kaygı, stres, öz güven problemleri, öfke kontrolü, kişiler arası ilişkiler, romantik ilişki problemleri, duygu düzenleme sorunları, ergenlik sorunları, panik bozukluk, özgül fobi, agorafobi, uyum sorunları, aile içi çatışmalar ve iletişim sorunları gibi konularda da danışmanlık hizmeti vermektedir.. Avrupa Davranışsal ve Bilişsel Terapiler Derneği (EABCT) tarafından akredite bir terapist olma hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam etmektedir.
Aldığım Eğitimler ;
Bilişsel Davranışçı Terapide Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme
Prof. Dr. Mehmet Hakan Türkçapar - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği (2023)
Bilişsel Davranışçı Terapi Teorik Eğitimi
Bilişsel Davranışçı Terapide Beceri ve Uygulama Eğitimi
Bilişsel Davranışçı Terapi Süpervizyon Eğitimi
Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar, Doç. Dr. Kadir Özdel, Doç. Dr. Ali Ercan Altınöz, Prof. Dr. Aslıhan Dönmez, Prof. Dr. Selçuk Aslan, Uzm. Dr. Emre Sargın - Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği (2024)
Attentioner: Dikkatimi Topluyorum Terapi Programı - Uzm. Dr. Hülya Bingöl - APAMER (2022)
Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Sertifikasyon Eğitimi - Uzm. Dr. Ferda Özkanoğlu (2023)
Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Süpervizyon Eğitimi - Uzm. Dr. Ferda Özkanoğlu (2023)
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğuna Güncel Yaklaşımlar - Psikolog Sema Baş - Çağdaş Drama Derneği (2022)
Psikolojik İlk Yardım Eğitimi - Hayata Destek Derneği (2022)
Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri - Uzm. Psk. Koray Onuk - Mind Engineers Psikoloji (2021)
WISC-R Zeka Testi - Uzm. Psk. Koray Onuk - Mind Engineers Psikoloji (2021)
Stanford Binet Zeka Testi - Uzm. Psk. Koray Onuk - Mind Engineers Psikoloji (2021)
Ankara Gelişim Tarama Test Envanteri - Uzm. Psk. Koray Onuk - Mind Engineers Psikoloji (2021)
Objektif Çocuk Testleri - Uzm. Psk. Koray Onuk - Mind Engineers Psikoloji (2021)
Yoğun tempoda kendimi göz ardı etmiş biri olarak, beni kötü etkileyen psikolojik her konuda Kerem Bey'e danıştım ve kısa sürede mental olarak kalıcı bir toparlanma sürecine girdim. Çok profesyonel birisidir.
y....y
Kerem hocaya sınav kaygım için başvurdum. 7 seans görüştük. Ailemin isteğiyle görüşmeye başlasamda çok memnun kaldım. Denemelerde yaşadığım sıkıntı azaldı. Anlayışlı birisi beni yargılamadan hep dinledi. Başarıya bakış açım değişti.
Kerem Eraydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerem Eraydın, Psikoloji. Size Kerem Eraydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Online Terapi, Normal Randevu, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Kerem Eraydın adresi nerede?Kerem Eraydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1204. sokak Mersin
- Şehitmustafa Mahallesi 3522. Sokak No: 3 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerem Eraydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerem Eraydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kerem Eraydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerem Eraydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kerem Eraydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerem Eraydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerem Eraydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kerem Eraydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kerem Eraydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.