Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2, Osmangazi
yu...6
sakaryalıyım adım adil dinç alıosman sonmez onkolojı hastanesınde ,, akcıyer kanserı tedavısı gordum ,,,doktorum,,sayın uzm ,dr,kerem rahmet evcumen,, beyefendı ,,,,kendılerıne benım tedavım suresınce bana karsı yaklasım tedavım ıcın yaptıgı tum calısma ve ozverı ıcın ,,,bana gosterdıyı sıcaak ılgı ve alaka ıcın ,,kendısıne cooook tesekurlerımı sunarım,,,su an tedavım bıtelı uc ay oluyor ,,,tedavı sonrası cekılen ılaclı temografı sonucu sonuclarım ıyı cıktı ınsallar onumuzdekı ay daha ıyı sonuclar alırız ,,,,,doktoruma sonsuz tesekur eder saygılarımı sunarım ,,,,sayın kerem bey sızı gercekten ozledım ,,,gorusmek uzere byy
gü...r
DOKTORUMDAN ÇOK MEMNUNUM TEDAVİ SÜRECİNDE OLGUN VE SAYGILI DAVRANDI. 3 AYDA BİR KONTROLE GİDİYORUM,YAKLAŞIK 1 YIL OLDU KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM.HASTALIĞIMIN AKÇİGER KANSERİ ERKEN TEŞİS OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.
Kerem Rahmet Evcümen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerem Rahmet Evcümen, Radyasyon Onkolojisi.
Kerem Rahmet Evcümen adresi nerede?Kerem Rahmet Evcümen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerem Rahmet Evcümen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kerem Rahmet Evcümen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kerem Rahmet Evcümen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerem Rahmet Evcümen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kerem Rahmet Evcümen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kerem Rahmet Evcümen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kerem Rahmet Evcümen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları