Lisans sürecimde birçok farklı projede gönüllü olarak görev aldım. Bu projeler kapsamında devlet koruması altındaki çocuklar ve köy okullarında okuyan çocuklarla ilgili çalışmaların yanı sıra yaşlı bireyler ve kadınlara yönelik çalışmalar yaptım. Projelerde edindiğim tecrübeler sonucunda, özellikle travma, ihmal, istismar ve çocukla iletişim konularında; çocuklara bakım verenlere, projelerde gönüllü çalışan kişilere, çeşitli kurum ve kuruluşlara eğitimler verdim. 2022 yılında Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığında yürütülen "Beyaz Ev Projesi" kapsamında şiddet mağduru ve faillerine, süpervizyon eşliğinde, gönüllü profesyonel destek sağladım.
2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Nörobilim Yüksek Lisans Programındaki eğitimime başladım. Yüksek lisans eğitimime devam ederken Prof. Dr. Esra Yancar Demir tarafından verilen Şema Terapi eğitimi ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Eker tarafından verilen Psikodinamik Psikoterapi eğitimini tamamladım. Bu ekoller çerçevesinde, ergen ve yetişkinlere yönelik, çevrimiçi danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Beck Depresyon Ölçeği
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Psikodinamik Psikoterapi
Travma Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
d...
Kerime Hanımla kızım için telefonla görüştüm. Kızım 16 yaşında... Sonrasında kızımla haftalık seanslara başladılar. Kızımın kaygıları çoktu. Korkuları, takıntıları vardı. Kızımdaki gelişmeler olumlu yönde gidiyor. Ara sıra Kerime Hanımın kendisinden de bilgi alıyorum. Kızımın izin verdiği ölçüde...
Kızımla da konuştuğumda kendisinin de memnuniyetini dile getiriyor. Kerime Hanımla çalışmaktan memnunum, çevreme de tavsiye ediyorum.
c...
Uzmana sosyal medya reklamı üzerinden ulaştım, mental olarak zorlandığım, stresle başa çıkamadığımı hissettiğim için başvurdum.
Süreç benim için verimli geçiyor, güvenli bir terapötik bağımız var ve bana desteğini seviyorum.
Çevreme tabii ki tavsiye ederim, ettim de.
m...
Üniversitenin son döneminde, çok çalışmama rağmen yoğun gelecek kaygısı, yetersizlik hissi ve yalnızlık yaşadım. Sürekli ağlıyor ve hayatımın çekilmez olduğunu düşünüyordum. Bu süreçte psikoloğa gitme ihtiyacı hissettim. Online terapi arayışındayken Psk. Kerime Taçyıldız ile tanıştım. Kerime Hanım'la ilk seansımızdan itibaren, dinlenilme ve anlaşılma ihtiyacımın karşılandığını hissettim. Davranışlarımın anlaşılabilir olduğunu ve duygusal ihtiyaçların da önemli olduğunu kavradım. Kendimi tanımama, sevdiğim şeyleri hayatıma katmama ve ertelediğim konularda destek olmama yardımcı oldu. Hayatımda bir geçiş aşamasındayken daha sağlıklı kararlar almamı sağladı. Kerime Hanım, hayatımı bir yolculuğa benzetirsek, aldığım yaraları nasıl saracağımı hatırlatan ve devam etmemi sağlayan biri. Doğru ve yanlış yol olmadığını, her yolun ayrı bir seçenek olduğunu gösterdi. Destek aldığım için çok memnunum ve tavsiye ederim.
b...
Sosyal medya üzerinde denk gelip, biraz araştırarak, yoğun stresli bir dönemimde seans almaya karar verdim.
Kerime hanımla olan seanslarımda, bana olan yaklaşımı ve anlattıklarımı ele alışı başta olmak üzere birçok açıdan beraber ilerliyor olmaktan çok memnunum.
Kendini bulma sürecine girmek isteyen ve kendi içinde tanımlayamadığı fakat duygu, düşüncelerini yönlendirdiğini hissettiği bir şeyler olduğunu düşünen danışanları için iyi bir rehber olacağına inanıyorum.
s...
Kerime Hanım'ın bulunduğu uygulamaya bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Psikiyatrik tedavime destek olması ve en iyi halime ulaşmak istediğim için başvurdum. Sürecimiz hanımefendinin uzmanlığı ve benim terapiden beklentimin uyuşması sebebiyle normalin üstünde bir verimle geçiyor. Çevreme tavsiye ediyorum.
b...
Sosyal medyada gördüm ve oradan iletişime geçtim. Borderline kişilik bozukluğu belirtilerini kendimde fark ettiğim için başvurdum. Henüz 3 seans gerçekleştirdik. Gayet memnunum, tavsiye ederim.
Kerime Taçyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kerime Taçyıldız, Psikoloji. Size Kerime Taçyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Online Terapi, Nöropsikolojik Değerlendirme, Şema Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Nöropsikolojik Testler, Beck Depresyon Ölçeği, Online Danışmanlık.
Kerime Taçyıldız adresi nerede?Kerime Taçyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzzet Paşa, Şişli Mecidiyeköy, Ayazma Yolu Sk. No:7, 34381 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kerime Taçyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kerime Taçyıldız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kerime Taçyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kerime Taçyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Kerime Taçyıldız hangi dilleri konuşuyor?Kerime Taçyıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kerime Taçyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kerime Taçyıldız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kerime Taçyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Kerime Taçyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kerime Taçyıldız hangi sigortaları kabul ediyor?Kerime Taçyıldız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu