Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Programı
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Fizyo NORM
Harika bir enerji,her hafta güler yüz,gelmeyi en sevdiğimiz yerlerden biri diyebilirim.Gerek hoş sohbetiyle gerek bilgisiyle her geldiğimizde sorularımıza yanıt alıyoruz.Asla kilo veremeyeceğimizi düşünürken ilk haftadan müthiş sonuçlar aldık
ed...o
Hocamdan çok memnunum çok anlayışlı güleç ve samimi biri kendisine çok heyecanla gidiyorum her hafta kaç kilo verdim diye merak ediyorum birlikte bayağı yol kat ettik çok yardımcı bir hoca kendisini seviyorum herkese de tavsiye ediyorum
pı...
Hocamdan çok memunum çok anlayışlı güler yüzlü samimi biri çok severek yanına gidiyorum kilo olarak da baya yol kat ettik hocamla onu seviyorum sizede tavsiye ediyorum
Hilal hocam ile güzel geçeceğinden emin olduğum bir sürecin başındayız. Kendisi her hafta çeşitli diyet programları hazırlayarak ve sevdiğim içerikleri eklemeye çalışması ile bana sürdürülebilir bir beslenme düzeni kazandırıyor. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek için çıktığım bu yolda güler yüzü ve ilgisi ile bu süreç benim için zorlu bir diyet süreci değil de keyifli bir beslenme danışmanlığı şeklinde ilerliyor. Hilal hocamla beraber verilen kilolar ve sağlıklı bir beden ile yola devam edeceğimden hiç şüphem yok
n....y
Hilal hanımla birlikte Temmuz ayından itibaren diyet yapıyoruz yağdan 8 kg. verdik,süreç güzel verdiği listeler çok iyi aç kalmadan kilo veriyorsunuz , benek memnun kaldım.
me...ı
işimden dolayı düzenli bir beslenme oluşturamadığım için sürekli kilo almaya başlamıştım, Hilal hanıma arkadaşımın önerisiyle gitmeye başladım, bir ayda 4,4 kilo verdim ve sağlıklı olarak hafta hafta kilo vermeye devam ediyorum.
er...l
Öncelikle çok sıcak kanlı ve ince düşünceli bir diyetisyen. Bol bol yiyip kilo verdim hala inanamıyorum buna. Besinlerlere karşı olan ön yargım azaldı. -10 kg ile ilk ayımızı bitirdik daha yolumuz uzun. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
m...
Dyt. Kevser Hilal Dikici’ye arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Sağlıklı bir şekilde kilo veremediğim için başvurdum. Kevser Hanım ile birlikte 1 ayda 5 kiloya yakın kilo verdim, vermeye de devam ediyorum. Kendisi çok anlayışlı, ilgili ve bilgili. İstanbul’daki arkadaşlarıma tavsiye ettim bile.
n...
Dyt. Kevser Hilal Dikici'ye sağlıklı kilo vermek amacıyla başvurdum. Kendisiyle çalışmak keyifliydi. 61.5 gibi bir rakamdan 55.8'e ulaşınca süreci bitirmek istedim, benim için yeterliydi. Çok memnun kaldım ve güzel bir sonuç elde ettikten sonra diyetimi bitirdim. Kilo alabileceğim durumlarda yine kendisiyle çalışmak isterim. Her şey için teşekkür ederim.
n...
Hilal Hanım'ı gittiğim fizik tedavi merkezinde tanıdım. Sağlıklı kilo vermek için başvurdum. Hilal Hanım'dan memnunum. Beğendiğim özelliği Hilal Hanım çok ilgili ve mesleğinde başarılı bir diyetisyen. Herkese tavsiye ederim.
Kevser Hilal Dikici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kevser Hilal Dikici, Diyetisyen. Size Kevser Hilal Dikici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Gebelik ve Beslenme, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme.
Kevser Hilal Dikici adresi nerede?Kevser Hilal Dikici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yayla Mh. Vatan Cd. No:40L İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kevser Hilal Dikici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kevser Hilal Dikici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kevser Hilal Dikici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kevser Hilal Dikici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi, Nakit.
Kevser Hilal Dikici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kevser Hilal Dikici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kevser Hilal Dikici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kevser Hilal Dikici hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Kevser Hilal Dikici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kevser Hilal Dikici hangi sigortaları kabul ediyor?Kevser Hilal Dikici tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler