Merhaba ben Kevser Kul; Dil ve Konuşma Terapisi alanında hizmet vermekteyim.Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden mezun oldum

Kevser Kul Dil ve Konuşma
Bahçelievler mahallesi,Bağlar Caddesi No:107 Daire:202 Bu Yapı Centrum İş Merkezi, Serdivan , Sakarya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +21 daha fazla

Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Akıcılık Bozukluğu Terapisi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Bahçelievler mahallesi,Bağlar Caddesi No:107 Daire:202 Bu Yapı Centrum İş Merkezi, Sakarya

Röportaj

Kevser Kul Hanım'a, tanıdığımız bir psikoloğun sayfasında paylaşmasıyla ulaştım. 1. sınıfa giden kızımın bazı sesleri söyleyememesi üzerine kendisine başvurdum. Yaklaşımı ve bana verdiği bilgilerle kendisinden randevu aldım. Kızım harfleri öğrenirken söyleyemediği sesleri öğrenmeye yaklaşırken çok tedirgin ve üzgündü. İlk seansımızda söyleyemediği "K" sesini öğrendiğinde kızımdan ve benden mutlusu yoktu. Doğru bir tercih yaptığımızı gördüm. Kevser Kul Hanım'ın gülen yüzü ve kızıma yaklaşımı çok içtendi. Kızım seanslara severek gitti. Söyleyemediği sesleri okulda öğrenmeden çalıştıkları için kızımın özgüveni yerine geldi. 2 ay gibi bir sürede söyleyemediğimiz sesleri tamamladık ve mezun olduk. Kızım artık tüm sesleri doğru bir şekilde çıkarıyor. Tabii ki Kevser Kul Hanım'ı çevreme tavsiye ederim, ettim de...

Kevser Hanım'a kızımın 3-4 harf söyleyememe şikayeti için başvurduk. İlk seanstan itibaren çok fayda gördük. Kevser Hanım çok ilgili ve çocukların dilinden gerçekten çok iyi anlıyor. Kızım kendisinin seanslarına koşarak gidiyor.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Kevser Kul Dil ve Konuşma • Dil ve Konuş...daha fazlama Terapisi Randevusu daha az

Arkadasımın tavsiysıyle buraya basvurdum ve hiç pısman degılım, çocuğumun kısa surede harfleri daha düzgün net söylemeye başladığını farkettim. Kevser hanımda çok samımı, ilgili güleryüzlü ve çocuğum da her sefer istekle gidiyordu. Onun içten çabaları için minnettarım .

Biz Kevser Hanıma referans aracılığıyla internet üzerinden ulaştık. Kızım 4 yaşına girmek üzereydi ve konuşması anlaşılır düzeyde değildi, yani biz anlıyorduk söylediklerini ama başkaları anlamıyordu ve bu da kızımızı üzmeye başladı. Psikolog görüşmelerimizde herhangi bir sıkıntı olmadığını ve bir dil ve konuşma terapistiyle çözülebilecek bir durum olduğunu söyledi. Biz de Kevser Hanıma ulaştık ve bu şekilde yolumuza başlamış olduk. Seanslarımız hâlen devam ediyor çok güzel ilerleme kaydediyoruz. Kevser Hanımın çocuklarla iletişi çok güzel hiçbir şekilde onları yormadan bunaltmadan ve onları çok severek işini harika bir şekilde yapıyor. Biz kendisinden çok memnunuz ve kızımız da Kevser öğretmenini çok seviyor. Bizim gibi dil ve konuşmada sıkıntı yaşayan herkese tavsiye ederim.

Ö

Çocuğumun konuşmasında gerileme olduğunu fark ettim. Emel Hanım, çocuk gelişimi alanında kendisiyle beraber çalıştıkları zaman Kevser Hanım'ı önermişti bana. O şekilde başladım, çok da memnunum, çok şükür oğlumda da ilerlemeler mevcut. Herkese tavsiye ederim.

Kevser Hanıma doktor takvimi üzerinden ulaşmıştım. Çocuğum 5 yaşında kekemelik problemi yaşıyordu ve çok içine kapanıyordu. Çok endişeliydim ve akran baskısı yaşayacağı için korkuyordum, bu yüzden başvurdum. Eşimle birlikte bizi çok güzel bir şekilde bilgilendirdi, yanlışlarımızı gösterdi. Bir grup kurdu ve sürekli bizi videolarla destekleyip yol gösterdi. Ben çok memnunum, eskisine göre daha akıcı konuşuyor oğlum, konuşma isteği de arttı. Çok memnunum, çok seviyoruz rahat konuşma ablamızı :) Herkese tavsiye ediyorum.

Kevser Hanım'ı sosyal medya üzerinden kendi çabamla yaptığım araştırma sonucu buldum. Sonrasında DoktorTakvimin'deki profilini de inceledim. Oradaki yorumları değerlendirdim. Kendisine ve diğer terapistlere mesaj yoluyla ulaştım. Aldığım geri dönüşler sonucunda Kevser Hanım'la çalışmaya karar verdim. Kızım için başvurdum. 6 yaşında gecikmiş konuşma ve artikülasyon bozukluğu vardı. İlkokul öncesi bu sorunların giderilmesi için dil ve konuşma terapisti ile çalışmaya karar verdik. Kevser Hanım'la 4 ay önce ilk görüştüğümüzde sürece yönelik anlattıkları ile beklentilerimiz birebir uyuştu. Kendinden emin, bilgili, donanımlı ve enerjik oluşu bizi ekstra motive etti. Çalışma şekli ve uyguladığı metotlarla çok güzel yol kat ettik. Çocuklara yaklaşımı ve aile ile işbirliği noktasında kendisinden beklentimizi büyük ölçüde karşıladı. Çok memnunuz, gelmek isteyenlere tavsiye ederiz.

Tanıdık birinin vasıtasıyla ulaştık. 7 yaşındaki oğlumun konuşma bozukluğundan dolayı çıkaramadığı bazı harfler vardı. 2 aydır gidiyoruz, çok memnunum. Keşke daha önce tanısaydık. Ben kendi çevreme tavsiye ediyorum, çok ilgili ve herkese de tavsiye ederim.

Uzmana bir meslektaşı aracılığıyla ulaştık. Oğlumuz sadece konuşma sorunu yaşıyordu. Neredeyse düzgün kelime ve cümle kuramıyordu. Kevser Hanım ile görüşmemizde ilk başta durumu anlattık. Sonrasında sürecin nasıl olacağı ile ilgili konuştuk. Çocukların seviyesine indiğinden dolayı kendisi çocukları anlayan ve eğitimi iyi gerçekleştiren bir uzman. İlk başlarda biz de sürece dahil olduk. Sonrasında bizden kaynaklı süreçte aktif olamadık. Bu süre içinde bizim de sürecin içinde olmamamızın ne kadar önemli olduğunu anlattı. Bu kısa süre içinde bizim fazla desteğimiz çok olmasa da güzel bir seviyeye geldik. Tavsiye ederiz.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer • Diğer

Merhabalar. Oğlumun konuşması anlaşılır değildi ve kimse tarafından anlaşılmadığı için agresif, güvensiz, kendini ifade ederken bağırıyordu. Daha sonradan kevser hocamız ile tanıştık. Artikülasyon bozukluğu olduğunu söyledi ve ilk dersten sonra oğlumuzun güvenini kazanıp mükemmel bir ilerleme gösterdiler. Ben ise aşırı kaygılıydım oğlumuz okula gidecekti ve anlaşılmadiğı için akran zorbalığına uğrarsa diye korkuyordum. Şuan ise çok mutluyum. Oğlum kendini güzelce ifade ediyor, birşeyler anlatirken bağırmıyor ve en önemlisi anlaşılır, kendine güveniyor. Önümüzdeki ay anaokullu olacak. Kevser hocamızla 6 aydır birlikteyiz biraz daha yolumuz var. Biz bu kadar kısa sürede bile kendisinden çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla randevu oluşturabilirsiniz. Alanında uzman, ve çok sabırlı. İyiki sizi tanıdık iyiki varsınız hocam.