Kurtuluş Mahallesi Şinasi Efendi Caddesi No:24 Lütfü Candar Apartmanı Kat : 1 Daire :1 Seyhan, Adana
20'lik Diş Çekimi
Gülüş Tasarımı
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Kevser Yeşilkaya Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Koruyucu Diş Hekimliği
Lamina Uygulamaları
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Kevser Yeşilkaya Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
Kevser Yeşilkaya Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ay...
1.5 yıllık insivalign tedavimin sonucundan çok memnun kaldım. Dişlerim artık daha sağlıklı ve güzel gorunuyor. Emeği geçen herkese saygılarımı sunuyor ve herkese tavsiye ediyorum
k....e
2 buçuk ortodonti tedavimi mükemmel şekilde tamamlayarak plaktan devam ediyoruz herşey mükemmel
pe...r
Uzmanlığı, yaklaşımı ve en önemlisi çocuklarla iletişimi oldukça iyi olan Kevser hanıma ciddi bir ortodontik tedaviye ihtiyacı olan kızımın dişlerini kısa zamanda tedavi ettiği için ayrıca şeffaf plak mı tel mi konusunda ısrarcı değil sadece yön gösterici oldu , biz tedavi için teli seçtik. Son olarak tüm klinik çalışanlarının ilgi ve alakası ise bende ailedensiniz hissi yarattı.
mi...n
Uzun süren araştırmalarım sonucu kevser hocamın kliniğinde dişlerimi yaptırmaya karar verdim.10 aydır diş teli taktırmış bulunmaktayım. Dişlerimdeki gözle görülür değişimden ötürü çok mutluyum. Kevser hanım ve ekibinin güler yüzü, ilgisinden çok memnunum herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
f....c
Bundan yedi ay önce dişlerimin çarpışiklik sorunu ile yollarımız kesişti kendisinin olumlu sözleri benim kendime olan güvenimi yerine getirdi ve doktorumun ekibinin maharetli ellerine kendimi verdim tedavim devam etmekte kat edilen yol başarılı
ro...n
Kevser Hanım’la inanılmaz bir ortodonti tedavisine başladım, her kontrole gittiğimde özenle ilgilenip aklımdaki soru işaretlerini giderdi. Kliniğindeki güleryüzlü ekip arkadaşları ile profesyonel bir doktora emanetsiniz. Tel tedavim tahmin ettiğimden daha kısa sürede bitecek
su...
Canım doktorum Kevser Hanım 1.5 yıl süren tel tedavimde gerek ilgisi gerek bilgisi ile aklıma takılan her türlü soruya cevap oldu.Hem ağız sağlığım hem estetik açıdan bana en uygununu seçti.Güleryüzlü ve başarılarla dolu ekibiyle hep en iyisi yapıldı.Tekrar tercih hakkım olsa gene seçerdim.Güzel dişler hepimizin hakkı
g.....
Kevser hanımda 8 aydık invisalign şeffaf plaklar ilke ortodontik tedavi görüyorum dişlerimde çok iyi değişimler oldu herkese tavsiye ediyorum
al...r
Klinikten içeri adım attığınız anda doğru yere geldiğinizi hissediyorsunuz. Diş temizliği ve hiç farketmediğim film çekimi sonrası tespit edilen çürüğe dolgu yaptırdım . Çok memnun kaldım. Çalışan bütün personel de gayet ilgililer. Teşekkür ederim
s....
Sayesinde 40 yaşıma harika bir gülümseme ile gireceğim. Şeffaf plak tedavimin sonundayım. İnanın bunun yaşı yok. Önceleri yapabilecek miyim diye çok endişeliydim ama güler yüzü samimiyeti ve tecrübesiyle bunu yapabileceğime inandırdı. Tedavimin sonundayım ve dişlerim mükemmel oldu. Hem de çok acı çekmeden, olabilecek en konforlu şekilde. Teşekkür ederim Kevser Hanım sen ve ekibin harikasınız…
Kevser Yeşilkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kevser Yeşilkaya, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Kevser Yeşilkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Invisalign Tedavisi, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, İmplant, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Kevser Yeşilkaya adresi nerede?Kevser Yeşilkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mahallesi Şinasi Efendi Caddesi No:24 Lütfü Candar Apartmanı Kat : 1 Daire :1 Seyhan Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kevser Yeşilkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kevser Yeşilkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kevser Yeşilkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kevser Yeşilkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kevser Yeşilkaya hangi dilleri konuşuyor?Kevser Yeşilkaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kevser Yeşilkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kevser Yeşilkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kevser Yeşilkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 115 hasta / danışan, Kevser Yeşilkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.