Online Danışmanlık +15 daha fazla
Kekemelik Terapisi
Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dkt. Keziban Bardak
Keziban Hanım ile 7 yaşındaki oğlumun konuşma bozukluğu sebebiyle tanıştık. Oğluma olan yaklaşımı ve özgüven aşılaması sayesinde süreci olumlu şekilde birlikte yürütüyoruz. Tavsiye ediyorum.
s...
Keziban Hanım'ı internet aracılığıyla bulduk. Çocuğum bazı harfleri çıkarmakta zorlanıyordu, bu yüzden anlaşılmakta da zorluk yaşıyordu. Hocamıza başladıktan sonra her şey değişti, artık konuşulduğu anlaşılıyor, kendini ifade ediyor. Hocamız, iyi ki var.
öz...e
2,5 yaşındaki oğlum için gittik. Tek kelime ile kendini ifade ediyordu. İki ay gibi kısa süre sonrasında artık üç kelimeli cümleler kurmaya başladı. Keziban hanımın bizi yönlendirmeleriyle artık şarkı bile söylüyor. Terapiye keyif alarak devam ediyoruz
d.....
Keziban hanıma oğlumun konuşmasındaki çıkaramadığı harfler (s,ş,ç,h,f,z) için gitmiştik ilgisi alakası ve emeği sayesinde harfleri bizim için kısa bir süre zarfında söyledik öğrendik şimdi konuşması daha anlaşılır ve oğlum mutlu bu yüzden Keziban hanımı tavsiye ediyorum.
e....s
Keziban Hanıma 7 yaşında 1. Sınıfa giden oğlumla başladık çok faydasını gördük farkı öğretmeni dahil fark etmiş harika sonuçlar aldık oğlum artık daha anlaşılır ve güzel bir diksiyonla konuşuyor kısa sürede sonuç aldıkbüyük oğlumun süreci bitince 6 yaşında ki küçük oğluma da dil ve konuşma bozukluğu terapisi almaya başladık. Keziban Hanım her zaman güleryüzlü ve özverili oluşuyla çocuklarıma süreci sevdirdi herkese tavsiye ediyoruz
kü....
Keziban hanımı bu site üzerinden araştırarak bulduk ve 10 yaşındaki kardeşimle yaklaşık 4 ay boyunca hem online hem yüz yüze beraber çalıştılar. İlk defa bir konuşma terapisi aldı kardeşim. Bazı sesleri/harfleri çıkartamıyordu ve bu onu çok rahatsız ediyordu. İlk derste ufak bir çekingendi ama daha ilk terapiden çok güzel iletişim kurmaya başladılar.Çocukların dilinden halinden anlayan biri olduğunu gözlemledim.Çok ilgili ve dikkatli ve özenli bir süreçti.Beraber çalıştığımız bu süreçte kardeşim çıkartamadığı veya birbirine karıştırdığı tüm sesleri halletti. Tek pişmanlığımız keşke daha öncesinde kendisiyle tanışmış olsaydık, oldu.
b....d
Yaklaşık1.5 senedir oğlumuzla çalisiyor öğretmenimiz. İlk başta okulda kendini ifade edememekten kaynaklı çok sorun yaşıyordu,agresifti ama derslerden sonra fazlasıyla gelişim gösterdi hem arkadaşları ve öğretmenleri hem de biz artık ne dediğini çok daha iyi anlıyoruz.Eskiden çıkaramadığı her sesi şimdi rahatlıkla çıkarıyor. Herkese tavsiye ettiğim çocukla da iletişimi çok iyi olan bir doktor. İyi ki yollarimiz kesişmiş
şe...
Guleryuzlu anlayisli öğretmenimiz.
Oglum 4 yasinda adini bile söyleyemiyordu uzun cumleleri yoktu.kelime cesiti yoktu . Kezban hocamzla egitime basladik 1 ay icinde ilerleme cok fazla oldu kelimeleri çoğaldı konusmasi duzeldi cok mutlu olduk. Konusma tamamlaninca cikaramadigi sesler uzerinde calistik Kendisinin destekleri sayesinde oglum cok guzel konusuyor ve kendini ifade ediyor cok minnettarm kendisine guvenle çocuklarınız emanet edebilirsiniz
Keziban Bardak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Keziban Bardak, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Keziban Bardak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Dil Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi.
Keziban Bardak adresi nerede?Keziban Bardak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Opus Evke Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Keziban Bardak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Keziban Bardak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Keziban Bardak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Keziban Bardak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Keziban Bardak hangi dilleri konuşuyor?Keziban Bardak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Keziban Bardak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Keziban Bardak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Keziban Bardak hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Keziban Bardak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Keziban Bardak hangi sigortaları kabul ediyor?Keziban Bardak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.