Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Khalid Bunyatov adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Khalid Bunyatov isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Khalid Bunyatov, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Khalid Bunyatov tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Lokal Anestezi.
Khalid Bunyatov adresi nerede?Khalid Bunyatov şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Khalid Bunyatov isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Khalid Bunyatov online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Khalid Bunyatov isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Khalid Bunyatov, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Khalid Bunyatov hangi dilleri konuşuyor?Khalid Bunyatov ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Khalid Bunyatov isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Khalid Bunyatov bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Khalid Bunyatov ile iletişime geçmenizi öneririz.
Khalid Bunyatov hangi sigortaları kabul ediyor?Khalid Bunyatov tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları