Abdominal Ultrasonografi
Kateter Yerleştirme
Klitoral Tedavi
Laparoskopi
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Uterus Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Östrojen Replasman Tedavisi
Üçlü Tarama Testi
b....b
Kiper hoca benim için büyük bir şans.Hamileliğim boyunca her hafta doktor kontrolüne gittiğim halde sesini asla çıkarmadı.Bu hafta neden geldin bile demedi.Sıkılmadan etmeden beni dinledi.Nezaketi ,inceliği ,detaylı bir şekilde bilgi vermesi ,alanında uzman olması ve güler yüzlülüğü sayesinde hamileliğimi rahat geçirdim. Kiper hoca hakkında çok şey yazsamda az..İyi ki sizin gibi bilgili ,tecrübeli,güleryüzlü doktorlar var.
ş.....
Kiper Hocamız Bursa için büyük bir şans. Derin Endometriozis rahatsızlığım nedeniyle yolumuz kesişti. Kendisi bu alanda gerçekten önemli bir değer. 2024 Haziran ayında gerçekleşen ameliyat sürecim hocamızın profesyonelliği sayesinde çok güzel geçti. Hastaları ile iletişimi çok iyi. Tedavi sürecinde merak edebileceğiniz her türlü bilgiyi güleryüzüyle her aşamada hastasıyla paylaşıyor. Ailece daima duacısıyız. Allah kendisini ülkemize ve kıymetli ailesine bağışlasın.
su...n
Kiper Hocaya yorum yapabilmek için bu uygulamayı ekledim. Kendisi ile henüz yeni tanıştım 1 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı kendisini daha önce tanımıyordum tavsiye üzerine gittim iyi ki de gitmişim. Şuan testlerimi istedi onları tamamlıyorum çok ilgili sorduğunuz sorulara sıkılmadan içtenlikle yanıt veriyor kaygı ve endişenizi anlıyor inşallah testerimiz de sorun çıkmaz ve hocamızla birlikte neler yapabileceğimize karar veririz.Tedavimi kendisi ile yapıyorum iyi ki de kiper hocaya gitmişim
ru...l
Doktor bey sayesin de çok güzel bir hamilelik geçirdim ve minigimi sorunsuz bir şekilde kucağıma aldım.Bilgisi donanımı iletişimi gerçekten mükemmel bir insan.Basarilari daim olsun iyi ki var!!
b....
Her zaman minnetle ve mutlulukla anacağımız can doktorumuz. Kiper hocam sayesinde hem hamilelik sürecim hem doğum sürecim çok güzel geçti. Yoğun bir çalışma temposu olmasına rağmen her zaman güler yüzüyle bizi karşıladı. Başarıları daim olsun. Güzel dileklerimiz hep kendisiyle..
se....
Normalde doktorlarla ilgili yorum yapmam fakat Kiper Hoca harika bir detay. Hamilelikte malum her an stresli oluyor, hele de tekrarlayan gebelik kaybınız varsa bu stres misliyle katlanıyor. Kiper Hocam hem bilgisiyle hem de nezaketiyle hastasını çok iyi motive edip rahatlatan bir hekim. Ben de bir çok hastası gibi duacısı olacağım. İyi ki varsınız
g....ç
Kendisi ile karşılaştığım için o kadar mutluyum ki gerçekten işinin ehli bir doktor ben ilk başlarda başka bir doktora gidiyordum sonra kiper hocamıza denk geldik iyikide denk geldik en son ilk gittiğim doktor bana bebeğimin aşağıda olduğunu 1 hafta yatmam gerektiğini söyledi bizi çok korkuttu ertesi günü kiper hocama randevum vardı gittiğim zaman hiç bir şekilde bir sorun olmadığını gayet sağlıklı olduğunu söyledi kendisi zaten sonrasında da kiper hocamla devam ettik o kadar güzel ve detaylı anlatıyor ki her şeyi insanın kafasında hiç bir şüphe kalmıyor her şeyi rahatlık ile sorabileceğiniz bir doktor kendisi ,şuan 38+5 haftalığız çok güzel bir şekilde bu zamanlara geldik gerek ilgisi olsun gerek hasta ile muhabbeti olsun gerçekten çok çok iyi bir doktor kendisine geç rastladığım için o kadar üzgünüm ki. Allah razı olsun Böyle kalbi güzel doktorlarımız hep var olsun inşallah
Hasta
Hayatim boyunca duacisi olacağim...kist ameliyati icin gidip ameliyat sirasinda bir cok sorunla karsilasip hepsinin tedavisi yapmis bir doktor.doktor demek yetmiyor.gördüğunuz anda sanki abiniz dayiniz ailenizden biri gibi.o kadar guzel anlatimi var ki aklinizda tek bir soru kalmiyor.tekrar burdan tesekkurlerimi iletiyorum .iyi ki sizi tanidim.iyi ki ülkemizin böyle doktorlari var.Hayatiniz boyunca elleriniz dert görmesin.Yuvanizdan sağlik mutluluk eksik olmasin.kontrole gelecegim gunu iple cekiyorum:)
be...
Tavsiye üzerine gittiğim Kiper Bey sayesinde harika bir hamilelik geçirdim. Ufak bir ayrıntı sayesinde beni 28. Haftada doğum yapmaktan kurtardı. Sonrasında doğru tedavi ile 35. Haftaya ulaştık ve zor bir doğuma rağmen beni kızıma sağlıkla kavuşturdu. Ne kadar teşekkür etsek az. Hem hekimliği hem insanlığı ile bizim biricik doktorumuz oldu. İşinde uzman, kendinden emin olması beni hamileliğim boyunca hep rahatlattı. Eğer gerçekten mükemmel bir hekim arıyorsanız tereddütsüz tavsiye edeceğim tek kişi Doç. Dr. Kiper Aslan...
ha...l
2.ci oğlumun dogumunda kiper beye denk geldik ilk dogumumdan sebep psikolojim cok bozuktu dogum basladiginda cok korkularim vardi ama doktorum sayesinde okadar rahat ve okadar guzel dogum yaptimki Allah razi olsun enerjisi destegi ilgisi her seyiyle mukemmel bir doktor hep siz gibi doktorlar var olsun inşallah
Kiper Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kiper Aslan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Kiper Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Et(Hormon Replasman Tedavisi), Laparoskopi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Histerektomi, Abdominal Ultrasonografi, Uterin Içi Cihaz Koyma Ve Kaldırma, Ooferektomi, Fallopi Tüpü Çıkarılması, Östrojen Replasman Tedavisi.
Kiper Aslan adresi nerede?Kiper Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kiper Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kiper Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kiper Aslan hangi dilleri konuşuyor?Kiper Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kiper Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kiper Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kiper Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kiper Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Kiper Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Orhangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Karşıyaka Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lefkoşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (5)Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Nilüfer bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları