Dermatoloji Randevusu
Hemaferez
Kontrol Randevusu
PRP
l.....
Kıvılcım Hanıma gözaltı mezoterapi icin gittim tek seans benim icin kabus oldu. Hassas bir cildim var ve bunu belirttim. Once lazer ardindan mezoterapi uygulandi cildim asırı reaksiyon verdi iki ayri recete yazdı sonuc almak bir yana daha da rahatsız edici bir boyuta ulasti. 3. recetede ancak sakinlesti cildim. Kasimdan bu yana kac ay gecti benim cildim hala kotu durumda islemden once kullandigim hicbir urunu kullanamiyorum cunku nemlendiri dahi sislik kizariklik yapiyor. Evet guler yuzlu evet iyi bir iletisime sahip ama benim cildimi guler yüz kurtarmadı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Merhabalar ben 6 yıldır yanağımda oluşan gül hastalığına çözüm bulamıyordum ama Kıvılcım hanım sayesinde bu hastalıkdan kurtuldum, güler yüzü ve tatlı diliyle seanslarımız çok başarılı geçti Kıvılcım Hanım ve Hemşirelerinin göstermiş olduğu ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ederim.
rü...r
5seans prp ve mezoterapi hizmeti aldığım kıvılcım hanıma teşekkür mesajimdir bu çok güzel sonuçlar aldım gözle görülür şekilde dolgunluk kazandı saçlarım güler yüzle ilgisiyle gerçekten beni çok memnun etti emeğine ve ilgisine diğer personel arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum RÜZGAR
Ben doktor hanıma tavsiye üzerine gittim. Kendimde hep problem olarak gördüğüm gülüşümü doktor hanım muhteşem elleriyle tedavi etti :) kendisine çok hayranım . Çok tatlı, samimi,sempatik birisi. Gama smile işlemi yaptırdım inanılmaz bir şekilde tavsiye ediyorum
kü...a
Canım hocam canım doktorum, sadece muhteşem bir doktor değil muhteşem, mükemmel bir insan. Saç tedavim sebebiyle tanıştım doktorumla. Saçlarımdan o kadar memnunum ki şu an. Çok güzel ilerleme katettik canım hocamla. Müthiş bilgisi, ilgisi, sıcaklığı, güler yüzlülüğü ile hayranlık duyduğum kişidir kendisi. Tüm içtenliğimle size çok ama çok teşekkür ederim canım hocam.
b....b
Canım doktorum, doktordan daha çok bana hep evimde gibi hissettiren,her gittiğim de tüm güleryüzü tüm samimiyetiyle beni karşılayan her zaman iyi hissettiren,sivilce tedavisi ile başlayan sürecime dudak dolgusu,yanak dolgusu,nazolabial dolgu,göz altı ışık dolgusu gibi bir çok işlem yaptırarak devam ettiğim ve her bir işlemden sonra da yanından çok daha mutlu çok daha iyi hissederek ayrıldığım canım hocam. Hala nerde olursam olayım herhangi bir ihtiyacımda koşarak ona gidiyorum. Benimle birlikte tüm arkadaşlarım da ona gidiyor.İyi
ki varsınız canım hocam,iyi ki tanıdık sizi
m....a
Saçlarımın arası açıkdı doktorum kıvılcım hoca sayesinde kendime güvenerek ve ona inanarak tedaviye başladım ve şuan saçlarım çok sağlıklı ve şık ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
Kıvılcım hanıma hem leke mezoterapisi hemde saç prp ve mezoterapi işlemleri gibi bir çok işlem yaptırdım. Çok memnun kaldım. Güleryüzü ve işine gösterdiği özen çok çok teşekkür ederim.
d.....
Kıvılcım hanıma botoks işlemi yaptırmak için gitmiştim . Çok memnun kaldım . İlgi ve alakası çok güzeldi .İşlem sonucumda harika oldu. Bundan sonra tek tercihim Kıvılcım hanım olacak
a ...g
Botoks ve altınigne için gittiğim kıvılcım hanım güler yüzü mesleki başarısı hastaya sağladığı güven ve samimiyet brni cok etkiledi...
Kıvılcım Çinkır Özsaraç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kıvılcım Çinkır Özsaraç, Dermatoloji. Size Kıvılcım Çinkır Özsaraç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Fototerapi, Dolgu, Diyabetik Ayak Tedavileri.
Kıvılcım Çinkır Özsaraç adresi nerede?Kıvılcım Çinkır Özsaraç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kıvılcım Çinkır Özsaraç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kıvılcım Çinkır Özsaraç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kıvılcım Çinkır Özsaraç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kıvılcım Çinkır Özsaraç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kıvılcım Çinkır Özsaraç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kıvılcım Çinkır Özsaraç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kıvılcım Çinkır Özsaraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kıvılcım Çinkır Özsaraç hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Kıvılcım Çinkır Özsaraç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kıvılcım Çinkır Özsaraç hangi sigortaları kabul ediyor?Kıvılcım Çinkır Özsaraç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Kıvılcım Çinkır Özsaraç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar