Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Tendon Onarımı
Yara Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
em...
Merhaba, uzun süredir boyun ve vücut ağrılarım vardı,bir çok fizik tedavi doktoruna gitmeme rağmen ne teşhis ne de tedavi bulamadım, internette arama yaparken bu sayfada doktor yorumlarına güvenerek Kıymet Hocamdan randevu aldım.İyiki de gitmişim,çok sıcak ve sevecen tavrıyla güven verdi.Detaylı incelemeden sonra fibromiyalji teşhisi ile tedaviye başladı ,şu an tüm şikâyetlerim neredeyse son buldu,tedavim devam ediyor.Kıymet Hocama ne kadar teşekkür etsem az kalır,iki ay önce yürümek bile ızdırap veriyordu,şu an ki enerjimi ve iyileşmemi gördükçe benimle birlikte mutlu oluyor,iyi ki varsın Kıymet Hocam:))
ta...n
Minik bebeğimizin sol kolunda brekial pleksus ile doğduğunu görünce dünyamız doğal olarak başımıza yıkıldı. Ancak bu durum kıymet hocamızla tanışana kadarmış. Bizlere yaklaşımızı bebeğimizi muayene şekli muayene süresi en önemlisi muayenenin sadece randevu gününde kalmaması,egzersiz teknikleri yöntemleri her zaman ulaşılabilir olması ve bebeğimizi sahiplenmesi her şeyiyle pişman olmayacağınız bir tercih. Doktorluk diplomayla kazanılır ama insanlığın okulu yoktur varsada kıymet hocam belli ki AA ile geçmiş :) bebeğimizin tedavisi hocamız sayesinde çok olumlu bir şekilde devam ediyor. Her şey için teşekkürler hocam
ha...a
Merhaba, ben çok uzun zamandır değişik branşlarda birçok doktor tarafından tedavi edilmeye çalışılmış bir hastayım. Değişik branşlarda dememin nedeni tanı koymada doktorlarımın haklı olarak zorlanmış olmalarıydı. Çünkü elimde mevcut tetkikler ve hasta olarak durumum birçok hastalığın belirtileri ile benzerlik göstermekteydi. Bir Doktor dostumuzun tavsiyesi ile Prof. Dr. Kıymet İkbal BAKAL Hanımefendi ile tanıştım ve daha ilk muayenede sabırla beni dinlemesi, güven vermesi ve detaylı olarak beni bilgilendirmesinden çok mutlu oldum. Çünkü takdir edersiniz ki hastalığınıza uzun bir süre tanı koyulamaması bir süre sonra sosyal hayatınızı ve psikolojinizi de olumsuz etkilemeye başlıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse ben de hastalığımın artık çözümü olmadığını düşünmeye başlamıştım ve artık kabullenme aşamasındaydım. Fakat hocamın güler yüzlü ve inanılmaz samimi yaklaşımı girdiğim bu olumsuz yoldan beni geri çevirdi. Moralim inanılmaz düzeldi ve artık iyileşeceğime inanıyorum. Uyguladığı yöntemler sayesinde artık yüzüm gülüyor, dolayısıyla ailemin de yüzü gülüyor. Yürümekte zorlanıyordum ve baston desteği olmadan yürüyemiyordum. İkinci görüşmemizden sonra baston desteğini bir daha almamak üzere bir kenara bıraktım. Baston yerine hocamın desteği ve benim de gayretim ile çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Hocama şükranlarımı sunuyorum.
a....a
Ben 28 yasındayım yaklaşık 4 yıldır boyun fıtığım var. Boyun ağrılarım inanılmaz artmıştı. Ağrının dışında sağ kolumda uyuşmalar en son parmaklarıma kuvvetsizlik olmuştu. Son çare ameliyat demişlerdi. Ancak boyun bölgesinden ameliyat beni çok korkutuyordu. Bu nedenle pek çok hekime ve kuruma başvurdum. Bir yakınımızın tavsiyesi ile Kıymet hocama başvurdum. Hocamız öncelikle cok detaylı sorgulama ve tüm süreci incelikle araştırdı. Tüm görüntülemelerime baktı. Sonrasında ilaçlar başladı ve boyun bölgesine botox enjeksiyonu yaptı. Sonrasında tam bir mucize gerçekleşti. Tüm ağrılarım ve uyuşma kuvvetsizliğim geçti. Böyle bir tedavi hiç duymamıştım. Bu sürecteki karamsarlığımı ve çaresizliğimi tarif bile edemem. Bu tedavilerin yanı sıra bir anne şefkatiyle yaklaşımı size güven veren yaklaşımı sizi ikna ediyor ve teslim oluyorsunuz. Bence saglığınızı hiç tereddütsüz emanet edebileceğiniz son derece donanımlı bir hekim.
Umarım hepinize şifa olur
a....a
Uzun zamandir sabah bel agrisi ile kalkiyordum. Bu agri nedeni ile hareketlerimde kisitlilik beni cok zorluyordu. Cekilen mrg fitik cikti ancak fitik tedavileri ise yaramamisti.
Kiymet hocama bu sikyetlerle basvurdugumda once cok detayli sorguladi. Bazi tahliller istedi. Sonrasinda ilac tedavileri ve belimden uyguladigi igne tedaviler ile tamamen iyilestim. Kendisine minnettarim. Benim icin en etkileyici olan bu kadar detayli sorgulamasi oldu. Simdiye kadar kendimi bu kadar detayli anlattigim bir hekim olmadi.
Sorunlarina cozum bulamamislara ozellikle tavsiye ederim
na...c
Benim bel sirt agrilarim vardi.durusum one egik agriliydi. Odasinin kapisinda baska bir doktoru beklerken kendisinin tarzini gorup begendim. Sonrasinda hastaliklarimi anlatip agrilarim agrilarima kemik erimeme ve bel sikayetlerime cozum bulmasi , elbette beni kendisine hayran kaldim. Hekimligi bir yana insanligiyla da sifa dagitiyor. Herkesin tanismasini sifa bulmasini siddetle tavsiye ederim
mu...u
3 aydır sol omuz dışında agrım vardı. Bu agrı zamanla arttı. Gece ara ara uykudan uyandıran agrı ve kramp oluyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Kıymet hocama basvurdum. Önce verdiği ilaçlar ağrımı hafiflettiği. Kramplar geçti. Sonra koluma, benden kan alıp enjekte etti. Bu tedaviyi 3 kere yaptı. Tüm bu tedavilerde sonra şikayetlerim tamamen geçti. Omuzda kaslarım yenilenmiş gibi oldu. Hocama ilgisi ve beni bu ağrıdan kurtardığı için çok teşekkür ediyorum.
a....u
Ben milli buz pateni sporcusuyum, belimde bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyordu. Bu ağrı antrenmanlarda beni kısıtlıyordu. Ayrıca Bir kaç hafta sonrada yarışma olacaktı. Doktorum hemen teşhisi koydu. Sorunu bize detaylı bir şekilde açıkladı ve bir sorun olmayacağını söyledi içim rahatladı. Sonrasında doktorumun verdiği ilaçlar hemen etkisini gösterdi ve şu anda belim gayet iyi. Yarışmaya katılamamaktan korkuyordum ama katılabildim
Boyun fıtığım ileri derecedeydi. Ağrılarımın yanı sıra, parmaklarımda uyuşma, kuvvetsizlik ve elimden cisimleri düşürmeye başlamıştım. Hatta ameliyat kararı verilmişti. Doktor olan abimin tavsiyesi üzerine Kıymet Hoca'ma gittim. Botox uygulaması sonrası 3 gün sonra ağrılarım hafifledi. 10. günden sonra elimdeki uyuşma azalmaya başladı. Çok korktuğum ameliyattan beni kurtardığı için çok teşekkür ederim, minnettarım.
ay...ş
Fibromiyalji hastasıyım 10yıldır kaç dr gezdim bilmiyorum.umutsuzca gittim kapısına,her seans ağrılarım gitmeye başladı ve ben inanılmaz hafifledim.Halimi bilen herkes kim bu doktor diyor, o doktor Kıymet hoca eli hafif tedavisi mükemmel ötesi.lütfen ağrınızı kader sanmayın ben Ayşenur yeniden doğmuş gibiyim mucize gibi.Ayağınız taşa değmesin siz gibi hekimlerin sayısı artsın inşallah.
Kıymet İkbal Bakal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kıymet İkbal Bakal, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Kıymet İkbal Bakal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Nöralterapi, Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi, Ağrı Tedavisi, Menisküs Tedavisi, Ameliyatsız Menisküs Yırtığı Tedavisi, Romatoid Faktörü Testi, Eklem İçi Enjeksiyonlar, Yara Tedavisi, Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi.
Kıymet İkbal Bakal adresi nerede?Kıymet İkbal Bakal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oğuzlar, 1375. Sk. No: 8 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kıymet İkbal Bakal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kıymet İkbal Bakal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kıymet İkbal Bakal hangi dilleri konuşuyor?Kıymet İkbal Bakal ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kıymet İkbal Bakal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kıymet İkbal Bakal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kıymet İkbal Bakal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kıymet İkbal Bakal hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Kıymet İkbal Bakal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları