A Life Hospital Sağlık Grubu
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi ilk hastasını 31 Aralık 2013 ‘te kabul etmiştir.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi, 2013 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile sözleşme imzalamıştır.
2013 yılında 141 yatak kapasitesi, 251 personeliyle 14 branşta hizmet veren hastanemiz, 2020 yılında 141 yatak kapasitesi, 400’ün üzerinde personeli, 54 kişilik hekim kadrosuyla 29 branşta hizmet sunmuştur.
Genel Cerrahi ,Kardiyoloji Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerahisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji , Fizik Tedavi, Göz hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri, Üroloji, Dermatolji gibi çeşitli tıbbi branşların yanında 2020 yılında Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji branşlarını da bünyesine katan Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi Robotik Cerrahi gibi sağlık sektöründe ki modern gelişimleri de bünyesinde barındırarak sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmaktadır.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan sınıflandırma denetimleri neticesinde 2010 yılından itibaren ‘’A Sınıfı Hastane ‘’ unvanını elinde bulundurmaktadır.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi yine TC. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimler neticesinde, ‘’Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi ‘’ni almaya hak kazarak uluslararası alanda da sağlık hizmeti sunma yetkisine sahip olmuştur.
Özel A Life Park Hospital Ankara Hastanesi, 5 Ameliyathanesi, 3. Basamak 4 Yoğun Bakım Ünitesi, 2. Basamak Acil Servisi ile 7. Yılında’da hizmet vermeye devam etmektedir.
A Life Hospital Sağlık Grubu
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
as...
Bel fıtığı, fibromiyalji ve tenisçi dirseğinden kaynaklanan pek çok şikayetim var. Özellikle fibromiyaljiden kaynaklanan ağrılar, sürekli yorgunluk ve halsizlikten yıllardır mustaribim. Sayın Emine Yüksel Kars bana nöral terapiyi gerekli gördü ve uyguladı. İlk günden çok faydasını gördüm. Gerçekten bu kadar kısa sürede böyle bir etki beklemiyordum. Daha enerjiğim, kendimi çok daha iyi hissediyorum.En baştada doktorumun güler yüzü, ilgisi ve açıklamaları adeta şifanın başlangıcı oldu. Ellerine sağlık. Sizin de benim gibi rahatsızlıklarınız varsa Emine Hanım'a mutlaka ulaşın.
z....s
Helin hanım ile tanıştığımdan bu yana -19kg verdim. Yüksek şeker problemimin de verdiği sağlıklı ve sürdürülebilir listeler ile önüne kolaylıkla geçtim. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum,yemek seçen birisi olmama rağmen sağlıklı ve doyurucu listelerle diyet sürecime devam ediyorum.
me...e
Gebeliğimin başından beri lale hocayla devam ettim ilgisi ve alakası çok güzeldi çok memnun kaldım çok içten samimi bir doktor iyi ki yolumuz kesişti hocam seviliyorsunuz
ce...
Gebeliğimin 2. Ayından beri a life hastanesinde LALA HANIMLA kontrollerime devam ettim ve doğumumu burada yaptım. Doktorum her kontrolümü özenle güler yüzle yaptı kendisinden çok memnun kaldım. Sorularımın yanıtlarını çok açıklayıcı bir şekilde anlattı. Hiç bir sorun yaşamadan güzel bir gebelik geçirmemi sağladı. Doğumum da çok güzel geçti. Bir kez daha seçecek olsam Lala Hocamı seçerdim.
ze...n
İkinci kez anne olmama vesile olan çok değerli Lala hocama ömür boyu duacıyız sayesinde mükemmel bir dokuz ayı ve mutlu sağlıklı bir doğum gerçekleştirdik bilgisi ilgisi sıcakkanlı oluşu merhamet dolu yaklaşımı için kendisine minnettarız
ay...
Doktor hasta ilişkisi mükemmel rahatlıkla kendinizi ifade edebiliyorsunuz.Tedavi sürecinde yapılan tüm uygulamalar başarılı sonuç verdi .Fibromiyalji hastasıyım ağrılardan uyuyamıyordum ayrıca boyun fıtığım var tedavi sonrasında daha iyiyim doktorum alanında çok iyi benim durumumda olan tüm hastalara tavsiye ederim
z....
Vedat Bey hastalıklarımızda her zaman içimizi rahatlatan tavrıyla, uzman görüşü ve deneyimi ile 10yıldır doktorumuz. Hiçbir teşhisinde yanılmadı. Muayenesi her zaman ayrıntılı olur. Hastalarını o kadar iyi tanır ki neden hasta olur hangi ilacı içse daha çabuk toparlar... İlk kızımı onunla büyüttüm şimdi ikinci kızımı onunla büyütüyorum. Emeği, ilgisi çok değerli Vedat Bey'in.
bü....
gebelik sürecimi takip eden ve doğumumu kolaylıkla gerçekleştiren güzel doktorum
ay...
Lala hocamla tanıştığım için o kadar mutluyum ki yeni doğum yaptım taze anneyim hepsi lala hocamın sayesinde gerek yönlendirmeleri gerekse sakin konuşmaları sayesinde bugünlere geldik çok şükür lala hocam tedavinin en başından beri yanımdaydı uzun ama sonu güzel bi süreç oldu aşılama sayesinde kavuştum yavruma ne yazsam az kalır bu süreç için
ze...y
Lala hocamla gebeliğimin son aylarında tanıştık doktorum hastaneden ayrıldığı için iyikide böyle olmuş iyikide tanışıp karşılaşmışız keşke en başından kendisini tanısaydım onunla başlasaydım o güleryüzü sakin oluşu zaten yetiyor doğumum güzel geçti 2 gün oluyor çok şükür iyiyiz lala hocama yaz yaz bitiremem az kalır telefon ile bile her sorduguma cevap verdi günler yaşlaştıkça motivasyonu beni rahatlattı doğumda ekibide çok iyiydi :) onlarda çok yardımcı oldular lala hocam candır görünce bile enerjisi ayrı geçiyor iyi ki diyorum iyi ki ne kadar yazsam azdır ya korkularıma rağmen normal doğumum gerçekleşti inanamıyorum hala güzel ilerledik gerçekten lala hocam sayesinde siz iyi ki varsınız hocam
A Life Hospital Sağlık Grubu, Etimesgut şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?A Life Hospital Sağlık Grubu, Etimesgut şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Psikiyatrist, Genel Cerrah, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Pedagog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Neonatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göz Doktoru, Pratisyen Hekim, Acil Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Psikiyatristi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Dermatolog, Periodontolog, Psikolog, Algoloji Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Hematolog, Nefrolog, Onkolog, El Cerrahı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru.
A Life Hospital Sağlık Grubu hangi hizmetleri sağlıyor?A Life Hospital Sağlık Grubu, toplam 273 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Randevu, Normal Randevu, Üroloji Randevusu.
A Life Hospital Sağlık Grubu adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda A Life Hospital Sağlık Grubu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
A Life Hospital Sağlık Grubu kurumundan nasıl randevu alabilirim?A Life Hospital Sağlık Grubu tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
A Life Hospital Sağlık Grubu kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen A Life Hospital Sağlık Grubu aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar A Life Hospital Sağlık Grubu hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
A Life Hospital Sağlık Grubu hangi sigortaları kabul ediyor?A Life Hospital Sağlık Grubu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
A Life Hospital Sağlık Grubu nerede?A Life Hospital Sağlık Grubu adresi Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5 Etimesgut şeklindedir.
Etimesgut bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Gastroenterolog klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Ankara bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri