Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi
Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:60/1, Bodrum 48400Sigortalar
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
s ...n
Zorlu gebelik yolcuğumun sonucunda anne olabilmem için çok uğraşan emeklerini ve hakkını asla ödeyemiceğimiz bilgisiyle bize bu yolculukta sonsuz destek olan doktorumuz. Prematüre bebek dünyaya gelen sabırsız kızımız için o güne kadar bir dakika daha fazla anne karnında kalabilmesi için uğraşan ve sürecinin bu şekilde gelişmesine sebep olabilcek her şeyi gerek uzmanlığı gerek uzmanlığı olmamasına rağmen diğer hekimlerle görüşerek evladımızı kucağımıza almamızı sağladı. Bu süreçte Cemile hanım ile ilerlemeseydik gebeliğimin sağlıklı sonlanma ihtimalini düşünemiyorum. Bodrum un sizin gibi bilgili ve uzmanlığı bu kadar yeterli birine çok ihtiyacı vardı. Riskli gebelere ışık oldunuz . Bizi ebeveyn yapmanın dışında anne ve bebek sağlığı içinde her detayı düşünüp mn gören müthiş danışmanlığınız sayesinde bugün 7 aylık kızım var.
d....ç
Nüks beyin sapı tümörümden kaynaklı bazı yaşadığım sıkıntılardan dolayı gittiğim Doktorumuzun ilgisi,güler yüzlülüğü,çözüm odaklı tedavisi,ayrıntılı muayenesinden ve aklıma takılan soruları içtenlikle dinlemesi ve cevaplaması uyguladığı doğru tedaviden dolayı şikayetlerimin kısa süre yanıt vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür eder ve tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
me....
Uyku ve denge problemi nedeniyle başvuru yaptığım sayın Gökçen Hatipoğlu hocamın yaklaşımı ve tedavi yöntemi sayesinde 2-3 saatlik uyku sürem 7-8 saate yükseldi ve denge problemim çözüldü. Çok teşekkür ederim.
f....s
El titremesi ve geçmeyen baş ağrısı için gittiğim tıp merkezinde benim ile ilgilenen dr. Gökçen hanımın müthiş ilgisi karşısında ve tedavisi sayesinde yaşam kalitem arttı kendisine çok teşekkür ederim
p.....
Ayağıma vuran bel ağrısıyla gittim yıllardır yaşadığım bu problemde EMG çekilmesi gerektiğini ilk kez öğrendim EMG sonucuyla tedavim düzenlendi Teşekkür ederim.
Hasta
Çok sık baş ağrısı problemi yaşamaktaydım. Arkadaşımın önerisi ile gökçen hanıma gittim. Botox yöntemiyle baş ağrıma çözüm bulması konusunda çok başarılı buldum. Teşekkür ediyorum
se...ç
Gökçen hocaya çok ağır geçirdiğim ayak ağrılarım la gittim huzursuz bacak sendromu tanısı konuldu doğru tanı belirleme ve tedavi uygulama ilgi ve alakası mükemmel doktor, hasta ilişkisi son derece mükemmel kendisine ve hastane ekibine çok teşekkür ediyorum.
i.....
Gökçen Hocam, alanında oldukça uzman. Baş ağrım hakkında oldukça ayrıntılı bir inceleme yaptı ve her olasılığı en ince ayrıntısına kadar detaylıca inceledi. Kendisinin güler yüzü ve iletişim yeteneği, hasta-doktor ilişkisinde oldukça deneyimli olduğunu gösteriyor.
ö.....
Diş sıkma problemim vardı. Gökçen hanıma muayene oldum. Bruksizm botoksu önerdi ve uyguladı. Uygulama sonrası rahatladım. Hastaya yaklaşımı ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
2018 yılında geçirdiğim yüz felci sonrası sol gözümde kısıklık mevcuttu.Gökçen Hanım’ın gözüme yaptığı botoks sayesinde bu kısıklık geçti ve iki gözümde eşit hale geldi. Çok teşekkür ederim
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, Bodrum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi, toplam 33 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Botoks, Fototerapi, Mohs Cerrahisi, Mohs Mikrografik Cerrahisi, PRP, Diyabetik Ayak Tedavileri, Dermoskopi, Lazerle Çatlak Tedavisi, Lazerle Leke Tedavisi.
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi nerede?Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi adresi Türkkuyusu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:60/1 Bodrum şeklindedir.