Acıbadem Etiler Tıp Merkezi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi
Nispetiye Caddesi No:40 Levent, Beşiktaş 34340
1994 Yılında burun ameliyatımı gerçekleştirmişti. Ameliyattan önce %25 kapasite ile aldığım nefes ameliyattan sonra % 100'e çıktı. Bu ne güzel bir duyguymuş. . Kendisinden Allah razı olsun, sen çok yaşa hocam varol, Her aklıma geldiğinizde dua ediyorum size.
Uyku apnesi problemimle alakalı herhangi bir sorgu sual yapmadan direkt olarak kilo vermem gerektiğinden bahsetti ancak gittiğim başka bir yerde çok daha detaylı bir muayene oldum. bu konuda kendisinin yeterli derecede özenli davrandığını düşünmüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Salih Hoca alerjilerimiz, kronik faranjit/sinüzit rahatsızlıklarımız sebebiyle benim ve eşimin sıklıkla ziyaret ettiğimiz tek doktor.
Hastasının sağlık geçmişine hâkim olduğundan tedavi önerilerinin tamamı efektif ve bunları şimdiye dek %100 sonuçla, güvenle uyguladık.
Hastayı lüzumsuz ilaca boğmadığı, yalnızca tedavi amaçlı değil önleme amaçlı da tavsiyelerde bulunduğu ve hastanın dilinden anlayan bir iletişim kurduğu için bu alanda fark yarattığını düşünüyoruz.
Yetişkin olarak senelerdir başka bir KBB doktoruna görünmediğimizden çocuğumuz olduktan sonra da KBB konularında ilk durağımız Salih Hoca oldu. Doktor önerilmez denir ancak hem yetişkin hem bebek/çocuk hastalar için kesinlikle tavsiye ederiz.
ah...b
Böcek ısırma ve ayak parmaklarımdaki deri deformasyonu şikayetiyle randevu aldım. Ön değerlendirme sonrası detaylı muayene ile hızlıca teşhis konuldu. Süreç ve sonrası için bilgilendirmeler yapildi. Detaylı, eksiksiz ve çok olumlu bi muayene. Doktorumdan gayet memnunum. Teşekkürler
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi, Beşiktaş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Acıbadem Etiler Tıp Merkezi, Beşiktaş şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Dermatolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Kardiyolog, Genel Cerrah.
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Acıbadem Etiler Tıp Merkezi, toplam 85 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Acıbadem Etiler Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Acıbadem Etiler Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Acıbadem Etiler Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Acıbadem Etiler Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Acıbadem Etiler Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi nerede?Acıbadem Etiler Tıp Merkezi adresi Nispetiye Caddesi No:40 Levent Beşiktaş şeklindedir.
Beşiktaş bölgesindeki Psikolog klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Diş Hekimi klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ürolog klinikleri