Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Merkez Mah.Belediye Cad.No:26/A Kemerlife Çarşısı, İstanbul
t.....
Dilek Hanım işinde çok titiz ve çok özenli. Çocuklarım ve ben göz muayeneleri için her daim kendisine gidiyoruz. Botoks, dolgu ve mezoterapi işlemleri için de Dilek Hanım ı tercih ediyorum. 1 ay önce kendisine göz kapağı ameliyatımı yaptırdım. Ameliyat süreci muhabbetle geçti, hiç ağrı, acı, sıkıntı yaşamadım. Ameliyat sonrası her gün foto isteyip beni takip etti. Hiç bir olumsuzluk, komplikasyon yaşamadım. İşini o kadar çok seviyor ki
p.....
Öncelikle Dilek hanım çok profesyonel, işine hakim bir hekim. Çok ilgili, her aşamada detaylı bilgi veren, candan ve ne zaman ihtiyaç duyulsa ulaşılabilir. Göz kontrollerimiz için, senelerdir, ailecek, kendisine gidiyoruz. Ayrıca göz kapağı ameliyatımda kendimi iç huzuruyla onun ellerine teslim ettim. Mükemmel bir iş çıkarttı. Hiç bir sıkıntı, komplikasyon yaşamadım. Ameliyatın hemen akabinde hayatıma aynı şekilde devam ettim. Kendisi her gün beni kontrol etti. O kadar özenli ve titiz ki!
y.....
Estetik amaçlı gittim. Çok memnun kaldım. Yüzüm 10 yaş gençleşti.
de...
Doktor Dilek Hanım, ilgi ve alakası ile yıllardır erteledigim göz kapağı estetiği ameliyatı korkumu yenerek geçen hafta ameliyat oldum, korktuğum kadar yokmuş, sohbet ederek ameliyat surecimi bitirdik, hijyen kuralları ve ilgi harikaydı, ameliyat sonrasida hep ilgilendi kontrollerimde, göz kapaklarım çok güzel oldu çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık Hocam iyiki sizi tanıdım
o....g
Dilek hanıma 12 Ekim 2022 tarihinde göz kapağı ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerek sonrasında ilgisi ve tecrübesinden çok memnun kaldım. Ameliyat sonrası her hangi bir şişme, morarma yaşamadım. Başarılı bir hekim
Hasta
İlk aşamadan son aşamaya kadar detay vererek, rahatlatarak sorunsuz göz kapağı operasyonunu yaptı.
Sonuçtan da sın derece memnun kaldım
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi, toplam 5 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme.
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi nerede?Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi adresi Merkez Mah.Belediye Cad.No:26/A Kemerlife Çarşısı İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri