Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Acıbadem Maslak Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 6 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 5 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 7 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 2 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 6 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 10 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 5 adet kardiyoloji uzmanı, 6 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 6 adet nöroloji uzmanı, 9 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet perinatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 2 adet romatoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Acıbadem Maslak Hastanesi İstanbul ilinde Büyükdere Cad.no:40 Maslak Sarıyer adresinde bulunmaktadır.

Acıbadem Maslak Hastanesi
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • QNB Finansbank Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Prof. Dr. Tansu Küçük Doğum

Bence ilk hamilelik süreci bir anne adayı için bilinmezlik ve bu bilinmezlikten dolayı da kaygı dolu olabiliyor. Benim bu bilinmezlikten dolayı kaygılarım hiç olmadı çünkü doktorum Tansu Hocaydı. Tavsiye üzerine Tansu Hocaya gittim ve ilk kontrolde evet bizim doktorumuz Tansu Hoca olmalı dedik. Yaklaşımı, detaylı açıklaması, yaşadıklarınızı anlayarak sizi dinlemesi hamileliğimi hep rahat geçirmemi sağladı. Süreçte sizin gereksiz kaygılanmanıza asla izin vermiyor. Tüm hamilelik sürecimi konforlu bir şekilde Tansu Hocayla geçirdim. Tam 10 gün önce de vajinal doğumumu gerçekleştirdi. Doğum sırasında da hep çok pozitifti. Bana güç verdi. Doğum sırasında yapamayacağım düşündüğüm anda beni cesaretlendirdi. 9 aylık hamilelik sürecimi ve sonunda kızıma kavuştuğum anları düşündükçe Tansu Hoca’ya şükran doluyum. Tansu Hoca Acıbadem Maslak’ın çok kıymetli çok değerli bir doktoru. İyi ki var. Doktor arayışında olanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

Prof. Dr. İbrahim Bildirici Sezeryan Doğum

Daha önce 6.hafta biyokimyasal gebelik ve 19.haftada rahim ağzı yetmezliğine bağlı düşük yapmıştım. Bu öyküm nedeniyle riskli gebelik kategorisine giriyordum. Yakınlarımızın önerisi ile İbrahim Hoca ile tanıştık. İbrahim Hoca gebeliğimin 13.haftasında servikal serklaj (servikal dikiş) yaptı ve bu sayede sorunsuz bir gebelik geçirdim. Hocanın rutin takibinden memnun kaldım ve verdiği takviyeleri kullandım. Ayrıca kendisinin önerdiği testler de bebeğimizin sağlığı açısından kritik önemdeydi. Sezaryen ile doğumumu da İbrahim Hoca gerçekleştirdi ve bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.

Prof. Dr. Bülent Tıraş Kısırlık

Bülent Tıraş hocamızı araştırmak için buraya giren herkese öneriyorum. Yurtdışı ve Yurtiçi olmak üzere toplamda 9 kere Tüp bebek denemiş birisi olarak söylüyorum Bülent hoca gibi başarılı bir doktora denk gelmedim. İşine aşık, son derece profesyonel aynı zamanda babacan tavırlara sahip, bu sıkıntıdan müzdarip herkesin karşısına çıkabilecek en büyük şanstır kendisi. Kısaca sürecimden bahsetmek istiyorum. Kendisiyle 2020 yılında yollarımız kesişti toplamda 2 deneme yaptık ve ikinci denememizde mutlu sona ulaştık. Defalarca denemeden sonra umutsuz bir şekilde gitmiştim ama ilk görüşmemizde sizi çocuk sahibi yapacağız dedi ve dediğini yaptı. Hasta geçmişi, yaptırdıgımız testler yaşadıgımız süreci gözden geçirdi ve bize özel tedavisini uygulamaya başladı ve başarılı bir sonuca ulaştık. Biz onun için belki binlerce hastasından biriyiz ama o bizim için hep özel hatırlanacak bir insan.

Prof. Dr. Tayfun Karahasanoğlu Diğer

Yakın gelecekte, herşey yolunda zannederken kolon kanseri olduğumu hatta karaciğere de metastaz yaptığını öğrendim.
    Şoktaydım, korkuyordum, gittiğim her doktora geçecek birsey mi peki diye soruyordum.
    Şükür ki en sonunda Tayfun Hocayla tanıştığımız o gün benim tedavim aslında başlamıştı. İlgileri, detaylı açıklamaları ve verdikleri güven iyi hissettirdi. Bana tek ameliyatla tüm tümörleri temizleyeceklerini söylediler ki bu benim beklediğim iyi haberdi.
    Sonrasında başarılı bir ameliyatla hiçbir sorun yaşanmadan tüm tümörler temizlendi. İyi giden bir iyileşme sürecinin ardından kemoterapiye başladım.
    Kontrollü bir şekilde işime ve hayatıma dönüş yapıyorum.
    Neticede en önemlisi artık iyiyim, ben ve ailem yaşadığımız kabustan uyandık artık. Yeniden mutluyuz, umutluyuz, gülümsüyoruz.

Benim için henüz yakın gelecek olsa da biliyorum ki bize umut olan ve hayatımı kurtaran ve ekibini hayatım boyunca unutmayacağım.
    İyi ki varlar

Prof. Dr. İbrahim Bildirici 4 Boyutlu Ultrason

İbrahim hoca ile yasadigim kayiplar sonrasi 2015 yilinda tanistik. Sorunun ne oldugunu tespit edip 2016 yilinda ilk kizimi saglikla kucagimiza aldik. 2 ay once de 3. Kizimizi saglikla dunyaya getirdi. 3 gebeligimde de bilgisi, tecrubesi, dosthane yaklasimi, verdigi guven ile gebelik surecim cok keyifle gecti. Dogumlarimda ibrahim hocanin tecrubesi ile en rahat sekilde normal dogumla gerceklesti.

Doç. Dr. Özgüç Takmaz Diğer

3 yıldır endometriyozis nedeniyle kronik pelvik ağrı yaşıyordum, bu konuda birçok hekime başvurdum, kendim de hekim olmama rağmen güven veren yetkin bir uzman bulamadığım için tedavimi hep erteledim. Endometrizoisin spesifik tedavi gerektiren, işin uzmanına gitmediğinizde fayda yerine zarar görebileceğiniz bir hastalık olduğunu düşünüyorum.
    Pilates, spor, eliminasyon diyeti gibi çeşitli yaşam tarzı değişikliklerini yapmama ve yaklaşık bir yıl ilaç tedavisi görmeme rağmen ağrım hep benimleydi. Artık zihnime ağrıyı yok saymayı öğretmiştim ki doktor bey karşıma çıktı. Daha ilk görüşmede ilgisi, bilgisi ve güven veren tutumuyla doğru yerde olduğumu hissettirdi. İlk görüşmemizden 5 gün sonra ameliyat oldum. Ameliyat sonrası 1. günde bile ağrılarımın öncesine göre azaldığını hissettim. Ameliyat ağrım yok denecek kadar az oldu. Sayesinde ağrının olmadığı yeni bir hayata başladım. Kendisine minnettarım. Endometriozis nedeniyle sorun yaşayanların gözü kapalı güvenebileceği bir hekim.

Prof. Dr. Bülent Tıraş Kısırlık

Bir sürü hüsran yaşadıktan sonra 2020 sonbaharinda Bülent hocamizla ve ekibiyle tanıştık..bir dizi işlemden sonra Prp yapıldı ve ben gebe kaldım..kızım şuan 3 yaşını doldurdu ve biz kardeş istiyoruz..Yeni bir hayat için yeni heyecan için; Bülent hocama yine sonsuz güvenerek bu yola çıkıyoruz. .Bülent hocam ve ekibi bir çıkış yolu varsa iğne deliği ucu kadar bile olsa o ışığı gördüğü an TEBRIKLER ARTİK ANNE VE BABA ADAYISINIZ iyiki varsınız ve inşallah bize yine yeni yeniden bu mutluluğu tattirirsiniz

Prof. Dr. İbrahim Bildirici Sezeryan Doğum

İbrahim hoca ile yaşadığımız kayıplar sonrası yolumuz kesişti. 12. Haftadan itibaren takiplerimizi gerçekleştirdi. Hashimoto hastasıyım ve ülseratif kolit nedeniyle ileostomiliyim. Bu sebeple karın içi üç majör operasyon geçirmiştim. Bu çetrefilli durumu beni hiç panikletmeden çok doğru bir şekilde yönetti hocam. Doğum süreci ile ilgili genel cerrahlardan da fikir alması ve doğum ekibinde kendilerinin de yer alacağını belirtmesi bizi çok rahatlattı. Saçma sorularımıza bile yeri geldi esprileri ile hızlıca cevap verdi gebelik diyabetimi şeker yüklemesine gerek kalmaksızın erkenden saptadı. Hamileliğin sonlarında ortaya çıkan gebelik zehirlenmesi durumunu gözlemledi ve hem benim hem bebeğin sağlığını riske atmadan en doğru zamanda doğumu gerçekleştirdi. Genel cerrah müdahalesine gerek kalmadan, epidural anestezi ile tadını çıkardığımız bir doğum süreci yaşadık. Kompleks durumumu her hastane/doktor kabul etmemişti, ama kendisi başından itibaren ekibi ile başa çıkacağını hissettirdi.

Z
    Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ben tüp bebek serüvenim de ilk adresim Bülent tıraş idi iyi ki onu tercih etmişim herkes senin çocuğun olmaz derken o bana hadi seni anne yapalım artık demişti ve şuan 4 yaşına qirmeye hazırlanan bi oglum var çok şükür şuan tekrar tüp bebek düşünüyoruz ve yine ilk adresimiz Bülent dedemiz

Prof. Dr. Bülent Tıraş Kısırlık

Öncelikle Bülent Tıraş ve ekibi tatil günleri de dahil her zaman titizlikle çalışmaktalar. Beni bu tedavi sürecinde en memnun eden Bülent Hoca ve ekibinin uyumlu çalışması oldu. Tüp bebek sürecininin her adımını o kadar ayrıntılı takip ediyor ki bu stresli süreci kolaylaştırıyor. Örneğin bizim yumurta toplama sürecimiz 3 farklı session halinde gerçekleşti. Daha sonra transfer süreci yaklaşık olarak 1 2 ay sürdü. Almamız gereken takviyeleri dahi en ince ayrıntısına kadar düşünüp takibini yapmıştı. Transfer öncesi yine bazı tetkikleri isteyip süreci bu şekilde planladı. Transferi bizzat kendi yaptı. Değerli asistanları ile her an her dakika ulaşabilme fırsatımız vardı. Böyle stresli bir süreç için işini hakkıyla yapan bu değerli, tecrübeli hekimimizi tavsiye ediyorum.

• Acıbadem Maslak Hastanesi, Sarıyer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Acıbadem Maslak Hastanesi, Sarıyer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Onkolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Ürolog, Nörolog, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyolog, Kardiyolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Psikiyatrist, Gastroenterolog, Radyasyon Onkoloğu, Kalp Ve Damar Cerrahı, Perinatolog, Hematolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi, Algoloji Doktoru, Psikolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Patolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Cerrahı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı.
  • Acıbadem Maslak Hastanesi, toplam 595 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Da Vinci Robotik Cerrahi, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
  • Hayır, şu anda Acıbadem Maslak Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Acıbadem Maslak Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Acıbadem Maslak Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Acıbadem Maslak Hastanesi adresi Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer şeklindedir.