Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi kadrosunda 4 adet aile hekimliği uzmanı, 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 2 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet jinekolojik onkoloji cerrahisi uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 10 adet kulak burun boğaz uzmanı, 3 adet neonatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, bulunmaktadır. Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi Adana ilinde Cemalpaşa mahallesi Baraj Yolu adresinde bulunmaktadır.

Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, Seyhan
  • Diğer (İade)

Op. Dr. Galib Bairamovi Diğer

Eşimin doğuma alındığından hemen sonra bebeğimizde özofagusatrezisi olduğunu öğrendik galip bey bebeğimizin ameliyatını kabul etti.Doğumdan iki gün sonra ameliyata alındı.şükürler olsun ameliyat beklenilenden çok daha iyi geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası galip hocamın net ve kesin konuşmaları bizleri daha fazla ümitlendirdi ve güçlendirdi. Bebeğimiz şu an sekizinci ayına giricek nur topu gibi sağlıklı bu hastalıktan bir eser kalmadı. Kontrollerimizi halen galip hocamız ile devam ediyoruz. Rabbim başarılı doktorlarımızın sayısını arttırsın.

Op. Dr. Galib Bairamovi

Düşünceniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sonuçlarımız bu şekildeyse ne mutlu bizlere. Saygılar

Op. Dr. Galib Bairamovi Diğer

Doğumda özofagus atrezisi teşhisi konulan bebeğimin doktoru kendisi. Ameliyat süreci ve sonrasında bilgisi ve ilgisi ile bizleri çok mutlu etti. Doktorumuzdan çok memnunuz Allah razı olsun

Op. Dr. Galib Bairamovi

Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. Minik yavruların sağlığına kavuşmasında rol aldığımız için çok mutluyuz.saygılar.selamlar.

Ö
    Prof. Dr. Murat Durdu Diğer

Antalya’da görev yapmaktayz,4,5 yaşındaki kızımz 3 hafta içinde saçlarını kaybetti.Alopesi (saçkıran)tanısı bırakıldı uzun süre tedavi gördük fakat sonuç alamadık.En sonunda tavsiye üzerine Murat beyi bulduk ve 3ay içinde tedaviye yanıt aldık,kızımızın saçları çıktı çok mutluyuz.İşinin Ehli doktor

Op. Dr. Galib Bairamovi Diğer

İkiz bebeklerimizden birinde dil bağı vardı. Ufak bir müdahale olsa da Galib hoca ve hemşiresinin sakinliği 40 günlük taze anne baba endişesine ilaç olmuştu.

6 aylık olduklarında sünnet operasyonu için Galib hocayla yeniden bir araya geldik. Süreç ile ilgili söyledikleri, başımıza gelebilecek şeyler, geçireceği evreler vs. birebir yaşandı. İnanıyorum ki travmatize olmadan süreci hallettik.

Hocamız gerek ofisinde, gerek sosyal medya aracılığı ile danıştığımız her konuda vaktini ayırmış, bizi süreç ile ilgili yönlendirdi. Ayağına taş değmesin, eline emeğine ekibine sağlık.

Op. Dr. Galib Bairamovi

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.saygılar))

R
    Op. Dr. Galib Bairamovi Diğer

Bebeğimizin amaliyat olduğu o dönemde psikolojik olarak çok zor bir süreç geçirdik. Galib Hocama bebeğimizin durumunu gün be gün sorduk, yüzyüze, telefonla. Bize ayrıntısına kadar bıkmadan sabırla anlattı ve tedavisinde önemli rol oynadı. Bebeğimiz şimdi çoook iyi. Hocam iyi ki varsınız (Mavera Nehir'in Babası)

Op. Dr. Galib Bairamovi

Çok teşekkür ederim babası.teşekkür ederim.)

Y
    Op. Dr. Galib Bairamovi Diğer

Adana Başkent hastanesinde Galib bey ile kızımın göbeğindeki bir enfeksiyon nedeni ile tanıştık, ufak bir müdahale sonrasında birebir iletişimde olduk. Güler yüzlü, sevecen, dikkatli, detaycı, işinin ehli bir çocuk cerrahisi.

Teşekkür ederim.saygılar.

R
    Uzm. Dr. Fulya Özer Deveci Diğer

Bebeğime Bera testi için gittik randevu saatimden önce muayene etti , fakat benimle iletişimi çok kötüydü sorduğum soruları tersleyerek cevapladı hastaneden çıkarken kafamda milyonlarca soruyla çıktım sorduğum sorularda beni tatmin edecek cevaplar vermedi doktor olarak biraz daha anlayışlı ve hassas olmasını beklerdim sonuçta bizler hasta olarak zorlu süreçlerden geçiyoruz

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Doç. Dr. Erhan Şimşek Tüp Bebek

Ben pkos hastasıyım . 1 buçuk yıldır başka doktorlara gittim sonuç alamadık daha önceden Erhan beyin hastası olan birinin tavsiyesi üzerine gittim.
    Ve ilk gitmemizde o kadar güzel ilgi ile karşılaştık ki eşimle birbirimize baktık şaşırdık çünkü daha önceden gittiğimiz doktorlarda böyle ilgi görmemiştik.
    Erhan bey yaptığı tahliller sonucu PKOS umuzun şekere baglı olduğunu tespit edildi doktorum benden istediği kilo vermemdi hocamızı dinleyerek bu süreçte sıkı diyetimi ve yanında sporumu yaparak zayıflama sürecimdeyim ve doktorumuz istendiği gibi gidiyoruz bu süreçte bugun tüp bebeğe başlama yolunda ilk adımımızı attık ve eşiminde benmde umudumuz yüksek Çünkü Doktorumuz Erhan Beye güveniyoruz inanıyoruz.
    bizim azmimiz sayesinde eşimden benimde doktorumuz dedikleri harfiye yapıyoruz yeterki inanın isteyin ve azim edin unutmayın ki herkes kendi doktorudur başarmak için azim ve gayret lazım DOKTORUMUZA İNANIN GÜVENİN

Doç. Dr. Erhan Şimşek Jinekolojik Onkoloji

Mükemmel bir doktor herkes hamile kalamazsın dediği bir süreçte sadece benimle konuşup umut verdi o kadar rahatlattı ki şu an hamileyim iyi ki varsınız erhan bey

Prof. Dr. Haluk Yavuz Sinüs Cerrahisi

Öncelikle Haluk YAVUZ Hocama teşekkür ederim yaklaşık son 1 yıldan beri boğaz ağrısı nefes darlığı yaşamaktaydm taki Haluk hocayı tanıyana kadar bademcik ve burun ameliyatı oldum süreç biraz zor geçiyor yaşım 33 yetişkinlerde daha zor geçiyor ama kaliteli bir hayat kaliteli bir nefes aldığım için çok teşekkür ederim hocam allah razı olsun sizden.