Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi
Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7, SeyhanSigortalar
- Diğer (İade)
ab...k
Eşimin doğuma alındığından hemen sonra bebeğimizde özofagusatrezisi olduğunu öğrendik galip bey bebeğimizin ameliyatını kabul etti.Doğumdan iki gün sonra ameliyata alındı.şükürler olsun ameliyat beklenilenden çok daha iyi geçti. Ameliyat öncesi ve sonrası galip hocamın net ve kesin konuşmaları bizleri daha fazla ümitlendirdi ve güçlendirdi. Bebeğimiz şu an sekizinci ayına giricek nur topu gibi sağlıklı bu hastalıktan bir eser kalmadı. Kontrollerimizi halen galip hocamız ile devam ediyoruz. Rabbim başarılı doktorlarımızın sayısını arttırsın.
h....e
Doğumda özofagus atrezisi teşhisi konulan bebeğimin doktoru kendisi. Ameliyat süreci ve sonrasında bilgisi ve ilgisi ile bizleri çok mutlu etti. Doktorumuzdan çok memnunuz Allah razı olsun
ö.....
Antalya’da görev yapmaktayz,4,5 yaşındaki kızımz 3 hafta içinde saçlarını kaybetti.Alopesi (saçkıran)tanısı bırakıldı uzun süre tedavi gördük fakat sonuç alamadık.En sonunda tavsiye üzerine Murat beyi bulduk ve 3ay içinde tedaviye yanıt aldık,kızımızın saçları çıktı çok mutluyuz.İşinin Ehli doktor
bu....
İkiz bebeklerimizden birinde dil bağı vardı. Ufak bir müdahale olsa da Galib hoca ve hemşiresinin sakinliği 40 günlük taze anne baba endişesine ilaç olmuştu.
6 aylık olduklarında sünnet operasyonu için Galib hocayla yeniden bir araya geldik. Süreç ile ilgili söyledikleri, başımıza gelebilecek şeyler, geçireceği evreler vs. birebir yaşandı. İnanıyorum ki travmatize olmadan süreci hallettik.
Hocamız gerek ofisinde, gerek sosyal medya aracılığı ile danıştığımız her konuda vaktini ayırmış, bizi süreç ile ilgili yönlendirdi. Ayağına taş değmesin, eline emeğine ekibine sağlık.
re...
Bebeğimizin amaliyat olduğu o dönemde psikolojik olarak çok zor bir süreç geçirdik. Galib Hocama bebeğimizin durumunu gün be gün sorduk, yüzyüze, telefonla. Bize ayrıntısına kadar bıkmadan sabırla anlattı ve tedavisinde önemli rol oynadı. Bebeğimiz şimdi çoook iyi. Hocam iyi ki varsınız (Mavera Nehir'in Babası)
ye...t
Adana Başkent hastanesinde Galib bey ile kızımın göbeğindeki bir enfeksiyon nedeni ile tanıştık, ufak bir müdahale sonrasında birebir iletişimde olduk. Güler yüzlü, sevecen, dikkatli, detaycı, işinin ehli bir çocuk cerrahisi.
r.....
Bebeğime Bera testi için gittik randevu saatimden önce muayene etti , fakat benimle iletişimi çok kötüydü sorduğum soruları tersleyerek cevapladı hastaneden çıkarken kafamda milyonlarca soruyla çıktım sorduğum sorularda beni tatmin edecek cevaplar vermedi doktor olarak biraz daha anlayışlı ve hassas olmasını beklerdim sonuçta bizler hasta olarak zorlu süreçlerden geçiyoruz
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ben pkos hastasıyım . 1 buçuk yıldır başka doktorlara gittim sonuç alamadık daha önceden Erhan beyin hastası olan birinin tavsiyesi üzerine gittim.
Ve ilk gitmemizde o kadar güzel ilgi ile karşılaştık ki eşimle birbirimize baktık şaşırdık çünkü daha önceden gittiğimiz doktorlarda böyle ilgi görmemiştik.
Erhan bey yaptığı tahliller sonucu PKOS umuzun şekere baglı olduğunu tespit edildi doktorum benden istediği kilo vermemdi hocamızı dinleyerek bu süreçte sıkı diyetimi ve yanında sporumu yaparak zayıflama sürecimdeyim ve doktorumuz istendiği gibi gidiyoruz bu süreçte bugun tüp bebeğe başlama yolunda ilk adımımızı attık ve eşiminde benmde umudumuz yüksek Çünkü Doktorumuz Erhan Beye güveniyoruz inanıyoruz.
bizim azmimiz sayesinde eşimden benimde doktorumuz dedikleri harfiye yapıyoruz yeterki inanın isteyin ve azim edin unutmayın ki herkes kendi doktorudur başarmak için azim ve gayret lazım DOKTORUMUZA İNANIN GÜVENİN
Mükemmel bir doktor herkes hamile kalamazsın dediği bir süreçte sadece benimle konuşup umut verdi o kadar rahatlattı ki şu an hamileyim iyi ki varsınız erhan bey
fe...
Öncelikle Haluk YAVUZ Hocama teşekkür ederim yaklaşık son 1 yıldan beri boğaz ağrısı nefes darlığı yaşamaktaydm taki Haluk hocayı tanıyana kadar bademcik ve burun ameliyatı oldum süreç biraz zor geçiyor yaşım 33 yetişkinlerde daha zor geçiyor ama kaliteli bir hayat kaliteli bir nefes aldığım için çok teşekkür ederim hocam allah razı olsun sizden.
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Neonatolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Perinatolog, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Göz Doktoru, Farmakolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu.
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi, toplam 304 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi nerede?Adana Başkent Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Merkezi Seyhan Hastanesi adresi Gazi Paşa Mahallesi Baraj Caddesi No:7 Seyhan şeklindedir.
Seyhan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Seyhan bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri